הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS חדש 😃

• פותח/ת השרשור Shinar
  • פורסם בתאריך

Shinar

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
החלטתי לעשות לוג כדי שאני יוכל לעקוב אחרי האימונים ולבדוק שאני עושה כמו שצריך.
בן 15.5 גובה 1.87 שוקל 68.5.
התחלתי ביום ראשון 27.6 :
סקוואט 42 קילו 5X3
בנצ' 47 קילו 5X3
דדליפט 52 קילו 5X1

29.6 :
סקוואט 52 קילו 5X3
פרס 27 קילו 5X3
מתח : 7\6\10

1.7 :
סקוואט 62 קילו 5X3
בנצ' 52 קילו 5X3
דדליפט 67 קילו 5X1

5.7 :
סקוואט 62 קילו 5X3
פרסס 29.5 קילו 5X3
מתח 7\8\11
כמו שאתם רואים אני העלתי את המשקלים לא טוב כי חשבתי שצריך להעלות למשל בסקוואט 5 קילו כל צד, אז תיקנתי את זה באימון האחרון.
אני יעלה סרטונים של הטכניקה מחר או ביום ראשון, לגבי המתח מתי כדי שאני יעשה 5 חזרות עם משקל ?
יאללה מקווה להתחזק ולגדול חח 🙄.

לגבי המתח, ההמלצה הרישמית היא לחכות עד שאתה יכול לעשות 15 בלי משקל ואז להוסיף מתח, אבל אני התחלתי להוסיף משקל כשהגעתי ל-10-11 חזרות גם. מה שכן, העובדה שהכמות חזרות שלך יורדת בין סט לסט אומרת שאתה לא נח מספיק בין לבין.

בכל מקרה, בהצלחה עם התוכנית, תדאג באמת להעלות סירטונים בשביל לוודא שהטכניקה שלך סבירה.

• פותח/ת השרשור
סיימתי אימון כואב ברגליים חחח היה לי אימון כדורסל היום בבוקר וזה הרג אותי! אבל לא יכולתי לפספס אימון במכון.
7.7
A :
סקוואט 65 קילו 5X3
בנץ' 54.5 קילו 5X3
דדליפט 74.5 קילו 5X1
הסקוואט היה די קשה למה האימון היום בבוקר הרג אותי אז העלתי ב2.5 קילו שבוע הבא לא הולכים להיות אימונים אז יהיה יותר טוב.
ביום שישי אני מעלה סרטון לסקוואט.

כל הכבוד! כמה חיכיתי ללוג SS מההתחלה לעקוב!
ועוד של ילד בן 15 זה בכלל יהיה מעניין!
שיהיה בהצלחה וכל הכבוד על ההשקעה... לא הרבה ילדים בגילך מבינים משהו מהחיים שלהם.

---------- התגובה התווספה ב 16:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:45 ----------

סליחה של ילד בן 15.5 😉

• פותח/ת השרשור
חחח תודה 😃 לקח לי איזה חודש של התלבטויות כי אין לי ראק או משהוא דומה, אז לקחתי את המוט של החזה ושמתי אותו על המקבילים חח ביינתים מלא מתאמנים וכמה מאמנים שאלו אותי מה אתה עושה וזה .. סקוואט זה לסמית' ודדליפט זה רק למזריקים חח אני פשוט מתעלם מכל אחד ועושה ..*

חחח תודה 😃 לקח לי איזה חודש של התלבטויות כי אין לי ראק או משהוא דומה, אז לקחתי את המוט של החזה ושמתי אותו על המקבילים חח ביינתים מלא מתאמנים וכמה מאמנים שאלו אותי מה אתה עושה וזה .. סקוואט זה לסמית' ודדליפט זה רק למזריקים חח אני פשוט מתעלם מכל אחד ועושה ..*

כל הכבוד באמת ! לי קשה להתעלם מהאנשים המעצבנים האילו אבל כשאני בא להסביר ואני רואה שהבן אדם ראש בקיר אז אני מעדיף לא לבזבז את הזמן שלי ולהמשיך באימון...
זה לא שאני פשוט סוציומט או משהו פשוט יש את האנשים שפשוט בטוחים בעצמם שהם צודקים לגבי "דדליפט דופק ת'גב" וכל הדברים שמעצבן אבל ממש מעצבן לשמוע אותם!
תגיד אין לך כאילו שיניים כאלה איפה שהבנץ' שאפשר לשים שם מוט לסקוואט? כי במכון אין כלוב או משהו כזה אז אני עושה שם...

• פותח/ת השרשור
הבנץ' צמוד לקיר והוא נמוך ואני גבוה חח אז לא מתאים אבל על המקבילים\מתח זה מושלם חח

• פותח/ת השרשור
9.7
B:
סקוואט 69.5 קילו
פרס 32 קילו
מתח 13\8\8
הסקוואט היה בסדר די קשה, פרס קל ובמתח לא נחתי מספיק.
אה ועליתי ל69.5 קילו חח.

• פותח/ת השרשור
11.7
A:
סקוואט 74.5 5X3
בנצ' 57 5X3
דדליפט 79.5

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
14.7
B :
חרא אימון בנו איזה משהוא במכון אז לא יכולתי לעשות מתח ולא לעשות סקוואט חופשי אז עשיתי על הסמית' וזה היה מגעיל ! לא היה לי כח וכל האימון כאבה לי רגל ימין...
סקוואט 72 5X3 חלק מהחזרות עשיתי עם עומק טוב וחלק פחות,ניסיתי לעשות לואו באר אבל זה כאב לי כל הסקוואט נראה אולי בחופשי זה לא יכאב.
פרס 32.5 5X3 זה התרגיל היחיד שהיה טוב.
מתח.. לא יכולתי לעשות מתח למה בנו איזה משהוא אז עשיתי במקום פולי עליון עם 70 קילו 5X3.
אימון הבא אני מקווה מאוד שאני יוכל לעשות סקוואט חופשי !

גם אני מקווה מאוד בשבילך כי סקוואט חופשי זה ה"אמא" של תרגילי הרגליים והוא עובד כמעט על כל חלק בגוף!

---------- התגובה התווספה ב 15:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:21 ----------

ודרך אגב התקדמות יפה! 10 קילו בסקוואט לא בא ברגל!

• פותח/ת השרשור
תודה סוף סוף תגובה 😃, אני מקווה שאימון הבא ילך לי יותר טוב עם המשקל בסקוואט חופשי.
באתי מותש למה אתמול שיחקתי כדוסל עם חברים ב1 בלילה וחזרתי הביתה ב4 וישנתי איזה 5 שעות..

• פותח/ת השרשור
לא אני יודע פשוט היום אמרתי לא ישנתי, בדרך כלל אני יושן 10 שעות..

• פותח/ת השרשור
16.7
A :
סקוואט 72 5X3
בנץ' 59.5 5X3
דדליפט 87 5X1
היה היום אימון טוב אני חושב, אני הולך לעלות בבנצ' אימון הבא וגם בסקוואט ב2.5 קילו.
בסקוואט כאב לי בצד ברגל ימין אני לא יודע אם זה שריר תפוס או העצם, והמאמן השתגע עלי חח אמר לי לא לעשות יותר סקוואט כשהוא במכון.
דדליפט אני יעלה 5 קילו פעם הבאה + סירטון לבדוק טכניקה, למה עכשיו אני חושב הטכניקה פחות טובה עם המשקל הזה.

• פותח/ת השרשור
19/7
B :
סקוואט 74.5 5X3
פרס 35 5X3
מתח 6\9\10
הסקוואט היו חזרות טובות וחזרות לא טובות ובסט החמישי ני חזרות אחרונות לקחו מלאא זמן חח.
נראה לי אני אשאר עם אותו המשקל, פרס היה קשה אבל אני יכול להעלות, מתח הייתי הרוג לאדע מה קרה ..
ועליתי ל70 קילו.
עדיין כואב לי ברגל ימין ואני הולך כמו מפגר.. =\

מה קורה עם הסרטון אנחנו מחכים!
אני בקרוב גם מתחיל SS ד"א הסתדרת עם הגובה!!!
תקווה להישאר בגובה הזה.

• פותח/ת השרשור
עכשיו בדקתי גובה ומשקל חח
188 מטר, שוקל 70 קילו 😃
סרטון של סקוואט ודדליפט ביום שלישי אני יעלה, נקווה רק שיגיבו לי חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית