SS חדש 😃

• פותח/ת השרשור Shinar
  • פורסם בתאריך
פששששששש התקדמות יפה מאוד!,אני עכשיו התחלתי גם SS נקווה שהמשקלי עבודה יילכו טוב כמו לך כי אני אישית עולה במשקל גוף אבל קשה לי עם המשקלי עבודה למרות שהתחלתי רק לפני שבוע את הSS

יופי של התקדמות בינתיים.. רואים שאתה לוקח את זה ברצינות.

איך אתה אוכל? (כמה מעל תחזוקה)

בהצלחה בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכם, התגובות מעלות לי תמוטיבציה חח 😃 .
אני כל יום אוכל 3000 + קלוריות ושותה לפחות ליטר חלב.
אני גם משחק כדורסל + אימונים אישיים אז קשה לי לעלות במשקל, אני חושב על לקנות גיינר מארה"ב של http://www.optimumnutrition.com/products/serious-mass-p-241.html דוד שלי דייל אז אין כל כך בעיה :D.
מחר אני אפרסם את הסקוואט ואת הדדליפט.

• פותח/ת השרשור
22.7
A :
סקוואט 72 קילו 5X3
בנץ' 62 קילו 5X3
דדליפט 92 קילו 5X1
שחכתי לצלם היום :\ אני אצלם יום ראשון, אתמול התחיל לכאוב לי רגל ימין ואחרי אימון הכדורסל גם רגל שמאל בעצם או בשריר לא בטוח, אז הורדתי ב2.5 קילו .

האמת שניראה לי שהיה עדיף שתוריד ל80% אם היו לך כאבים.
אבל לא נורא תדע להבא.

פעם הבאה תפציץ אה... ותעלה סרטון ניראה את הטכניקה

• פותח/ת השרשור
25.7
A :
סקוואט 72 קילו 5X3
בנץ' 64.5 קילו 5X3
דדליפט 92 קילו 5X1
היה אימון קל הרגליים פחות כואבות אז אימון הבא אני מעלה משקל בסקוואט ומצלם אותו, בנץ' היה דיי קשה אבל אני יעלה משקל אימון הבא, זה יהיה בערך משקל גוף XD.
דדליפט אני יעלה בעוד 5 קילו ויצלם אימון הבא.

• פותח/ת השרשור
28.7
B :
לא עשיתי סקוואט היום למה אתמול לא יכלותי לבוא ואני לא יכול ללכת גם יום שישי אז אני יעשה מחר אימון A .
פרס 42 5X3
מתח +6 קילו 5X3
פרס היה קשה החזרות אחרונות הצלחתי בקושי ומתח אני ניסיתי אם משקל ונראה אולי נמשיך אם משקל או עד שאני יעשה 15 חזרות 3 פעמים לבד אני יתחיל משקל.

---------- התגובה התווספה 29-07-2010 ב 15:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה 28-07-2010 ב 17:54 ----------

29.7
סקוואט 74.5 קילו 5X3
בנץ' 67 קילו 5X3
דדליפט 92 קילו 5X1
טוב אז בסקוואט אני מתחיל ללמוד איך לרדת עמוק בלי כל מיני שטויות אז אימון הבא אני מעלה סרטון 100% ואני אשאר אם אותו משקל למה בחלק מהחזרות יש עומק ובחלק אין =\.
הבנץ' היה קשה! עזרו לי קצת בחזרה האחרונה של הסט האחרון אז אני נשאר אם אותו משקל, בדדליפט אני מעלה 5 קילו אימון הבא + סרטון ואם אני עושה טוב אז כל אימון נעלה 5 חח עד שלא יכול יותר :D.

הייתי אומר שבסדר...
תישן טוב תאכל טוב ותנסה שוב את הבנץ', אם תיתקע אז אולי תחשוב על ריסט...

• פותח/ת השרשור
1.8
B :
סקוואט 74.5 5X3
פרס 42 5X3 עשיתי בסמית' למה לא הייתה לי אפשרות לעשות חופשי יום חמישי אני חוזר לעשות חופשי.
מתח + 6 קילו 5X3 אימון הבא אני יעלה ל8 קילו.

3.8
A:
סקוואט 74.5 5X3
בנץ' 67 5X3
דדליפט 97 5X1
לא יודע מה קרה היום הייתי תפוס בכתפיים וביד האחרוית וממש כאב לי כל פעם שזזי אולי גם בגלל אימון האחרון וגם שהיה לי אימון כדורסל חזק, אז היה קשה היום אבל לא הפסקתי .
בסקוואט אני מצליח לרדת עמוק אבל רק ששומרים עלי מאחורה והיום היו רק אני וחבר שלי במכון חח אז לא היהמי שיצלם, דדליפט אימון הבא אני מעלה בעוד 5 קילו .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית