הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה פחמימות עליי לאכול?

• פותח/ת השרשור Or1243
  • פורסם בתאריך

Or1243

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני אוכל כרגע 2.5 גרם חלבון לכל קילו בגוף (שוקל 75 = 185)
במקביל אני אוכל 250 גרם פחמימה ליום, האם זה טוב או שעליי לאכול יותר?
המטרה היא מאסה, נקייה ככל שניתן.
תודה(:

• פותח/ת השרשור
המטרה היא מאסה כמו שכתבתי.
לא ממש הבנתי את ההודעה אבל ממה שהבנתי עליי לאכול 150 גרם פחמימות ביום? זה לא קצת מדיי?

הוא פשוט אוהב להפנות/לצטט 😃

בכל מקרה,
תגיע לכמות החלבון הרצויה
פחמימות תלוי אם אתה מתכוון "לעלות נקי"
תקפיד קודם כל על שומנים

נערך לאחרונה:
המטרה היא מאסה כמו שכתבתי.
לא ממש הבנתי את ההודעה אבל ממה שהבנתי עליי לאכול 150 גרם פחמימות ביום? זה לא קצת מדיי?
אז אתה מוזמן לבחור כל מספר בטווח של 50-150 שמורן המליץ עליו, יחד עם כמות קלורית מספקת של חלבון ושומן זה אמור להספיק בשביל המטרות שלך.

תאכל מה שבא לך, תקפיד רק על מספיק חלבון, ובשאר התזונה שלך תהנה.
אתה 75 קילו על 185, אתה אמור לשים על עצמך לפחות עוד 20 קילו.
אז פשוט תאכל מה שבראש שלך, להתעסק עם כמות הפחמימות ושאר היחסים זה מיותר (לדעתי לכל מתאמן) אבל בטח עבור מתאמן מתחיל.

תאכל מה שבא לך, תקפיד רק על מספיק חלבון, ובשאר התזונה שלך תהנה.
אתה 75 קילו על 185, אתה אמור לשים על עצמך לפחות עוד 20 קילו.
אז פשוט תאכל מה שבראש שלך, להתעסק עם כמות הפחמימות ושאר היחסים זה מיותר (לדעתי לכל מתאמן) אבל בטח עבור מתאמן מתחיל.
מסכים עם ההמלצה אבל מה שהוא שאל היה טכני, כמה פחמימות הוא צריך למטרה X. אז כמאקרו-נוטריינט המספרים שצויינו עונים על התשובה. פשוט מבהיר את זה כדי לא לבלבל אותו

---------- התגובה התווספה ב 00:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:24 ----------

לאימוני מהירות זה מספיק
אם היה לך ידע בסיסי בטיעונים אותם אתה בעקיפין טוען בתחום האימונים או התזונה, היית מבין שבאימון מהירות אתה תצטרך למלא משמעותית יותר גליקוגן מאשר סט של 3 חזרות עקב הנפח הגדול בין פי 7-10, ולכן אם כבר תצטרך יותר פחמימות באימוני מהירות.

מסכים עם ההמלצה אבל מה שהוא שאל היה טכני, כמה פחמימות הוא צריך למטרה X. אז כמאקרו-נוטריינט המספרים שצויינו עונים על התשובה. פשוט מבהיר את זה כדי לא לבלבל אותו

---------- התגובה התווספה ב 00:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:24 ----------

אם היה לך ידע בסיסי בטיעונים אותם אתה בעקיפין טוען בתחום האימונים או התזונה, היית מבין שבאימון מהירות אתה תצטרך למלא משמעותית יותר גליקוגן מאשר סט של 3 חזרות עקב הנפח הגדול בין פי 7-10, ולכן אם כבר תצטרך יותר פחמימות באימוני מהירות.

אני לא צריך ידע בסיסי אני מעלה סרטונים של הסקוואט שלי

מצטט יש חוק שמי ששם סירטון עם יותר משקל הוא יותר חזק, ולכן יש לגיטימציה להקשיב לו.

מצטט יש חוק שמי ששם סירטון עם יותר משקל הוא יותר חזק, ולכן יש לגיטימציה להקשיב לו.
elbow-cartoon.jpg

אז בעצם יש לך לגיטימציה להיות דמגוג ולפרסם טיעונים לא נכונים כי ראינו איזה יפה אתה עושה סקוואט?

אני מאוד אוהב ידע תיאורטי
אבל שמישהו שמרים כבד (או בעל תוצאות בתחום מסוים) רשם אותו

אם אתה תרשום ספר, הוא יכול להיות נפלא אבל שווה לקליפת השום

עוד דבר אתה טוען שאתה עושה אימוני מהירות ולאימוני מהירות צריך יותר גליקוגן, איך זה מסתדר עם הדיאטה שלך ?

למה לבצע אימון מהירות ללא סוכר בדם ? אתה פוגע בביצועים שלך

בלי קשר לדברי הדיון - לי אישית מביא קריזה להקשיב לאנשים כמו מדריכי כושר שבקושי מרימים משהו. לכן כן חשוב גם לי שהבן אדם שאותו אני שואל יהיה ניסיון אישי.

לא כל החכמים הם בעלי ניסיון זה נכון. אבל עדיין אין חכם כבעל ניסיון.

נערך לאחרונה:
בלי קשר לדברי הדיון - לי אישית מביא קריזה להקשיב לאנשים כמו מדריכי כושר שבקושי מרימים משהו. לכן כן חשוב גם לי שהבן אדם שאותו אני שואל יהיה ניסיון אישי.

לא כל החכמים הם בעלי ניסיון זה נכון. אבל עדיין אין חכם כבעל ניסיון.

תשאל את עצמך מי מלמד אותך באוניברסיטה או בקורס מדריכים. אנשים שהרימו כבד מלמדים אותך תזונה? קינזיולוגיה? אנטומיה? אני הייתי שמח לדעת כמה מי שמלמד בקורס מדריכים את הדרכות התרגילים מרים בעצמו. ומצד שני יצא לי לפגוש מרימים כבדים עם IQ של מכונת כביסה. מה גם שאם אנשים היו הולכים רק לפי כאלה עם "קבלות" לא היינו סוטים מהמיינסטרים לרגע.

תשאל את עצמך מי מלמד אותך באוניברסיטה או בקורס מדריכים. אנשים שהרימו כבד מלמדים אותך תזונה? קינזיולוגיה? אנטומיה? אני הייתי שמח לדעת כמה מי שמלמד בקורס מדריכים את הדרכות התרגילים מרים בעצמו. ומצד שני יצא לי לפגוש מרימים כבדים עם IQ של מכונת כביסה. מה גם שאם אנשים היו הולכים רק לפי כאלה עם "קבלות" לא היינו סוטים מהמיינסטרים לרגע.

כנראה אתה לא צריך לדעת את כל הדברים האלה כדי להתקדם.
לא צריך להיות גאון הדור כדי להתחזק, אבל כן צריך להרים.
זה לא אומר שלא צריך לקרוא אבל צריך ללמוד להבדיל בין דברים חשובים לבין שטויות, כמו שאתה רואה כאן הרבה אנשים(בדרך כלל מתחילים) מתעסקים.

כנראה אתה לא צריך לדעת את כל הדברים האלה כדי להתקדם.
לא צריך להיות גאון הדור כדי להתחזק, אבל כן צריך להרים.
זה לא אומר שלא צריך לקרוא אבל צריך ללמוד להבדיל בין דברים חשובים לבין שטויות, כמו שאתה רואה כאן הרבה אנשים(בדרך כלל מתחילים) מתעסקים.

יכול להיות שלאדם ספציפי שמרים כבד אין בכלל את היכולת להבחין בין דברים חשובים לבין שטויות כי הוא דפ"ר. אם הוא יכתוב ספר, זה יהיה שווה כקליפת השום באותה מידה. הידע שיש לך לא תרם לך כלום לסקוואט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית