עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתה מוזמן לבחור כל מספר בטווח של 50-150 שמורן המליץ עליו, יחד עם כמות קלורית מספקת של חלבון ושומן זה אמור להספיק בשביל המטרות שלך.המטרה היא מאסה כמו שכתבתי.
לא ממש הבנתי את ההודעה אבל ממה שהבנתי עליי לאכול 150 גרם פחמימות ביום? זה לא קצת מדיי?
המטרה היא מאסה כמו שכתבתי.
לא ממש הבנתי את ההודעה אבל ממה שהבנתי עליי לאכול 150 גרם פחמימות ביום? זה לא קצת מדיי?
מסכים עם ההמלצה אבל מה שהוא שאל היה טכני, כמה פחמימות הוא צריך למטרה X. אז כמאקרו-נוטריינט המספרים שצויינו עונים על התשובה. פשוט מבהיר את זה כדי לא לבלבל אותותאכל מה שבא לך, תקפיד רק על מספיק חלבון, ובשאר התזונה שלך תהנה.
אתה 75 קילו על 185, אתה אמור לשים על עצמך לפחות עוד 20 קילו.
אז פשוט תאכל מה שבראש שלך, להתעסק עם כמות הפחמימות ושאר היחסים זה מיותר (לדעתי לכל מתאמן) אבל בטח עבור מתאמן מתחיל.
אם היה לך ידע בסיסי בטיעונים אותם אתה בעקיפין טוען בתחום האימונים או התזונה, היית מבין שבאימון מהירות אתה תצטרך למלא משמעותית יותר גליקוגן מאשר סט של 3 חזרות עקב הנפח הגדול בין פי 7-10, ולכן אם כבר תצטרך יותר פחמימות באימוני מהירות.לאימוני מהירות זה מספיק
מסכים עם ההמלצה אבל מה שהוא שאל היה טכני, כמה פחמימות הוא צריך למטרה X. אז כמאקרו-נוטריינט המספרים שצויינו עונים על התשובה. פשוט מבהיר את זה כדי לא לבלבל אותו
---------- התגובה התווספה ב 00:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:24 ----------
אם היה לך ידע בסיסי בטיעונים אותם אתה בעקיפין טוען בתחום האימונים או התזונה, היית מבין שבאימון מהירות אתה תצטרך למלא משמעותית יותר גליקוגן מאשר סט של 3 חזרות עקב הנפח הגדול בין פי 7-10, ולכן אם כבר תצטרך יותר פחמימות באימוני מהירות.
אני לא צריך ידע בסיסי אני מעלה סרטונים של הסקוואט שלי
אז בעצם יש לך לגיטימציה להיות דמגוג ולפרסם טיעונים לא נכונים כי ראינו איזה יפה אתה עושה סקוואט?אני לא צריך ידע בסיסי אני מעלה סרטונים של הסקוואט שלי
מצטט יש חוק שמי ששם סירטון עם יותר משקל הוא יותר חזק, ולכן יש לגיטימציה להקשיב לו.
אז בעצם יש לך לגיטימציה להיות דמגוג ולפרסם טיעונים לא נכונים כי ראינו איזה יפה אתה עושה סקוואט?
בלי קשר לדברי הדיון - לי אישית מביא קריזה להקשיב לאנשים כמו מדריכי כושר שבקושי מרימים משהו. לכן כן חשוב גם לי שהבן אדם שאותו אני שואל יהיה ניסיון אישי.
לא כל החכמים הם בעלי ניסיון זה נכון. אבל עדיין אין חכם כבעל ניסיון.
תשאל את עצמך מי מלמד אותך באוניברסיטה או בקורס מדריכים. אנשים שהרימו כבד מלמדים אותך תזונה? קינזיולוגיה? אנטומיה? אני הייתי שמח לדעת כמה מי שמלמד בקורס מדריכים את הדרכות התרגילים מרים בעצמו. ומצד שני יצא לי לפגוש מרימים כבדים עם IQ של מכונת כביסה. מה גם שאם אנשים היו הולכים רק לפי כאלה עם "קבלות" לא היינו סוטים מהמיינסטרים לרגע.
כנראה אתה לא צריך לדעת את כל הדברים האלה כדי להתקדם.
לא צריך להיות גאון הדור כדי להתחזק, אבל כן צריך להרים.
זה לא אומר שלא צריך לקרוא אבל צריך ללמוד להבדיל בין דברים חשובים לבין שטויות, כמו שאתה רואה כאן הרבה אנשים(בדרך כלל מתחילים) מתעסקים.