ייעוץ כמה פחמימות עליי לאכול?

• פותח/ת השרשור Or1243
  • פורסם בתאריך

Or1243

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני אוכל כרגע 2.5 גרם חלבון לכל קילו בגוף (שוקל 75 = 185)
במקביל אני אוכל 250 גרם פחמימה ליום, האם זה טוב או שעליי לאכול יותר?
המטרה היא מאסה, נקייה ככל שניתן.
תודה(:

אני באמת לא מקבל את זה כי זה כנראה לא נכון. קשה לי להאמין שהורדת את הפחמימות שלך מהתפריט, השלמת בהתאם חלבון ושומן, ושנתת לזה לפחות שבועיים שלמים ורצופים כאלה. לשם הדיון נניח וזה נכון, מה הקשר בין הניסיון האישי שלך לבין השאלה כמה פחמימות פיזיולוגית אנחנו צריכים בשביל לעשות אימוני כוח?

אגב מה שאתה מתאר, זה שלא איבדת כוח אבל לא הרגשת יותר מדי טוב זה התסמין הקלאסי של הגמלות מפחמימה, דווקא אם היית מאבד כוח זה היה אומר שאתה תלוי בפחמימה באיזושהי מידה. הרגשה מוזרה זה פשוט הגוף עובר שינוי באיך הוא מפיק את האנרגיה שלו.

נערך לאחרונה:
מי אמר לך שמאגרי הגליקוגן שלו ריקים?

לגבי השורה האחרונה: אני טוען שאם הוא יאכל מספיק כדי להתאושש מהאימונים המשקל על המוט יעלה. מי צודק?

כמה קלוריות דורש אימון ממוצע?

אם אתה מתאמן שייקו אני לא יודע
לא חישבתי עדיין תוכניות כאלה

אני באמת לא מקבל את זה כי זה כנראה לא נכון. קשה לי להאמין שהורדת את הפחמימות שלך מהתפריט, השלמת בהתאם חלבון ושומן, ושנתת לזה לפחות שבועיים שלמים ורצופים כאלה. אגב, לשם הדיון נניח וזה נכון, מה הקשר בין הניסיון האישי שלך לבין השאלה כמה פחמימות פיזיולוגית אנחנו צריכים בשביל לעשות אימוני כוח?

אגב מה שאתה מתאר, זה שלא איבדת כוח אבל לא הרגשת יותר מדי טוב זה התסמין הקלאסי של הגמלות מפחמימה, דווקא אם היית מאבד כוח זה היה אומר שאתה תלוי בפחמימה באיזושהי מידה. הרגשה מוזרה זה פשוט הגוף עובר שינוי באיך הוא מפיק את האנרגיה שלו.

זה בדיוק השלב לפני שהפכתי לרובוטריק
חבל שלא המתנתי עוד שבוע

אז הייתי זוכה בכוחות הקסם

אוקיי, אני אנסה להצביע על הכשל שלך, אולי זה יעזור לך לצאת ממנטרות של ילד בכיתה ג'.

אתה ואנשים סביבך אוכלים א. מספיק ב. עם פחמימה = יוצרים התקדמות.
אתה מסיק מכך שלאכול מספיק ולאכול פחמימה תלויים אחד בשני, בין אם זה מחוסר ידע או סתם הסקה גרועה, ולא מקבל מצב בו אתה יכול שא. (לאכול מספיק) יהיה קיים בלי ב. (עם פחמימה). התקדמות תלוייה בא ולא ב-ב.

עודד אני לא שולל AD
אני רק טוען שמתאמן מתחיל לא צריך להתעסק בדיאטות "מתקדמות" שלא ישרתו אותו בשלב זה

הוא פשוט צריך לאכול הרבה (ובעיקר מהדברים הפשוטים שיביאו אותו למאזן חיובי מספיק)
להתאמן כבד

אם הוא ירצה לעבור לתזונת AD אחר כך סבבה, אף אחד לא באמת בדק ויכול מאוד להיות שאתה צודק

אני לא אמליץ על זה בשלב ראשוני (או בכלל)
פשוט כל ילד שלא מרים צלחת בסקוואט לבוא ולשכנע אותו על אגדות AD זה לא במקום
ולא הזמן המתאים לדעתי

קודם שיתאמן ויוסיף עליו קצת משקל

אני באמת לא מקבל את זה כי זה כנראה לא נכון. קשה לי להאמין שהורדת את הפחמימות שלך מהתפריט, השלמת בהתאם חלבון ושומן, ושנתת לזה לפחות שבועיים שלמים ורצופים כאלה. לשם הדיון נניח וזה נכון, מה הקשר בין הניסיון האישי שלך לבין השאלה כמה פחמימות פיזיולוגית אנחנו צריכים בשביל לעשות אימוני כוח?

שמע אני דיברתי על עצמי, קשה לי להאמין שאתה נכנס לסט באותה אינטנסיביות כמוני ולדעתי זה אחד מההבדלים העיקרים שלי לעומת אנשים אחרים מבחינת התקדמות.
יכול להיות שאתה צודק והיה חוזר לי המוג'ו גם בלי פחמימות, אני ינסה לתקופה ארוכה יותר כשיהיה לי זמן טוב לזה.

לא אמרתי אגב שהפחמימות דרושות לסט עצמו אלא לההרגשה באימון, כמו שיש אנשים שקפאין לא משפיע עליהם ויש כאלה שזה נותן להם אנרגיה.

גם פחמימות ישפיעו על אנשים באופן שונה.

דווקא לאורך זמן אתה מרגיש יותר טוב בלי פחמימות, תנסה ותראה באמת. ורן אני מסכים איתך, אתה צריך הרבה כסף והתמדה בשביל לעשות AD בSS. זו כן אופציה טובה אם אתה יכול לעמוד בה ואם לא אז זה לא נורא כי SS זה בכל מקרה תכנית של חודשים בודדים.

בשורה התחתונה שוגרזאזא כמה הסקוואט שלך? ואיך זה שאתה יותר חלש מכול אלו שעשו פה SS עם חלב ואוריאו?

קל להיתחמק מהתשובה עם קישורים לא קשורים לוויקיפדיה...😣
לפחות תגבה את מה שאתה טוען.

וואו. לפעמים בפורום אני מרגיש כאילו אף אחד לא יודע איך לטעון טענה מעבר ל- "כמה הסקוואט שלך". תחשבו על זה כשאתם צוחקים על השיטות אימון של יוסי יד 50 או מצד שני על זה שדיפסקואל בעצמו זכה בכמה אליפויות של פאוור ליפטינג. אף אחד מהם הוא לא טיעון ששווה משהו.
באמת חבל שריפ כתב כל כך הרבה מילים בספר שלו. הוא היה צריך להדביק תמונה שלו עושה 315 לעשר חזרות וזהו. זה בטוח היה יותר קצר, ולפי מה שאני רואה בפורום, זה היה משכנע יותר.

וואו. לפעמים בפורום אני מרגיש כאילו אף אחד לא יודע איך לטעון טענה מעבר ל- "כמה הסקוואט שלך". תחשבו על זה כשאתם צוחקים על השיטות אימון של יוסי יד 50 או מצד שני על זה שדיפסקואל בעצמו זכה בכמה אליפויות של פאוור ליפטינג. אף אחד מהם הוא לא טיעון ששווה משהו.
באמת חבל שריפ כתב כל כך הרבה מילים בספר שלו. הוא היה צריך להדביק תמונה שלו עושה 315 לעשר חזרות וזהו. זה בטוח היה יותר קצר, ולפי מה שאני רואה בפורום, זה היה משכנע יותר.

אני מסכים איתך, אבל לא נראה לי הייתי שם על ריפ או כל מאמן אחר, אם הוא לא היה מגיע לתוצאות כלשהן.
למה אתה חושב שריפ בכלל עוד מפרסם את הסרטונים שלו?

כשמתאמן חדש שואל על הפחמימה והמטרה שלו להוסיף משקל למוט לא היית ממליץ לו לאכול יותר פחמימות ?

תראה את כל ילדי האוריאו + חלב איך הם התקדמו
אני מדבר על הבנאדם הממוצע לא על דיפסקאל

אין לי סימוכין לזה ואין לי מחקר תומך, אבל מהלוגים פה של הילדודס זה מה שאני מתרשם
לעומת הנסיון של עודד בAD

תוכיח לי ש4 ליטר חלב ואוריאו קל לאכול
העלת טענה תוכיח אותה

ולמה נראה לך שהוא יותר זמין, בסופר השכונתי יש גם חלב גם גבנצ' ובשר

תוכיח לי ש4 ליטר חלב ואוריאו קל לאכול
העלת טענה תוכיח אותה

ולמה נראה לך שהוא יותר זמין, בסופר השכונתי יש גם חלב גם גבנצ' ובשר
אתה רוצה שאני אוכיח לך למה עוגיות וחלב זה מקור קל וזמין לקלורית, כשאתה מעלה אינספור פעמים את הטענה שיש צורך פיזיולוגי לפחמימה באימוני כוח ולא מגבה אותה? אתה מעשן משהו?

---------- התגובה התווספה ב 18:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:31 ----------

רן גם אם היה לו 220 זה לא היה אומר כלום, אני עדיין חושב שפחמימות נותנות לך כנפיים.
אני חושב שגרב אדומה ברגל שמאל משפרת לך את הסקוואט. ראיתי הרבה אנשים, כשהם שמו גרב אדומה על רגל שמאל באימונים שלהם הם השתפרו המון. הם גם עלו 30 קילו בתהליך אבל זה לא נראה לי קשור. זה כנראה הגרב

אתה רוצה שאני אוכיח לך למה עוגיות וחלב זה מקור קל וזמין לקלורית, כשאתה מעלה אינספור פעמים את הטענה שיש צורך פיזיולוגי לפחמימה באימוני כוח ולא מגבה אותה? אתה מעשן משהו?

תוכיח לי שיותר קל לשתות ליטר חלב מאשר לאכול 300 גרם המבורגר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית