הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה פחמימות עליי לאכול?

• פותח/ת השרשור Or1243
  • פורסם בתאריך

Or1243

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני אוכל כרגע 2.5 גרם חלבון לכל קילו בגוף (שוקל 75 = 185)
במקביל אני אוכל 250 גרם פחמימה ליום, האם זה טוב או שעליי לאכול יותר?
המטרה היא מאסה, נקייה ככל שניתן.
תודה(:

אתם סתם יוצאים עליו,הטענה שלו זה ש4 אלף קלוריות עם כמות גדולה של פחמימות שוות ל4 אלף קלוריות עם כמות גדולה של חלבונים, נכונה, ואם זה עוזר להראות יותר טוב עם 4 אלף קלוריות שמגיעות יותר מחלבון ושומן מאשר יותר מפחמימה(אני יודע שזו לא המטרה של הרוב פה- אבל בכל זאת), אז למה לא?
וזה שבנאדם אחד מפה ניסה את זה למשך תקופה קצרה לא אומר שהשיטה לא עובדת.

אתה רוצה שאני אוכיח לך למה עוגיות וחלב זה מקור קל וזמין לקלורית, כשאתה מעלה אינספור פעמים את הטענה שיש צורך פיזיולוגי לפחמימה באימוני כוח ולא מגבה אותה? אתה מעשן משהו?

---------- התגובה התווספה ב 18:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:31 ----------

אני חושב שגרב אדומה ברגל שמאל משפרת לך את הסקוואט. ראיתי הרבה אנשים, כשהם שמו גרב אדומה על רגל שמאל באימונים שלהם הם השתפרו המון. הם גם עלו 30 קילו בתהליך אבל זה לא נראה לי קשור. זה כנראה הגרב

עודד אנחנו חוזרים על זה כל פעם מחדש, אם בגלל משהוא אתה מתאמן יותר טוב למה לא לעשות את זה, אנשים אומרים לך פה שיש הבדל אצלם.
אני, רן, השלד, חיים, אפילו אלכס אמר שאין לו כח בסקוואט בגלל חוסר בפחמימות
יכול להיות שזה בגלל שהגוף שלנו לא התרגל, ויכול להיות שזה עניין פסיכולוגי
אבל גם יכול להיות שזה באמת עושה אצל חלק מהאנשים את ההבדל.

אתם סתם יוצאים עליו,הטענה שלו זה ש4 אלף קלוריות עם כמות גדולה של פחמימות שוות ל4 אלף קלוריות עם כמות גדולה של חלבונים, נכונה, ואם זה עוזר להראות יותר טוב עם 4 אלף קלוריות שמגיעות יותר מחלבון ושומן מאשר יותר מפחמימה(אני יודע שזו לא המטרה של הרוב פה- אבל בכל זאת), אז למה לא?
וזה שבנאדם אחד מפה ניסה את זה למשך תקופה קצרה לא אומר שהשיטה לא עובדת.

זהו כמה דברים
1. קשה להכניס 4K בדיאטת AD
2. פחמימה כן עוזרת לנו (לי וגם לדאוס לפי מה שהוא רשם) יותר מסתם קלוריות בצורת חלבון/שומן
3. מי דיבר על להראות טוב ? דיברנו על להוסיף משקל למוט

עודד אנחנו חוזרים על זה כל פעם מחדש, אם בגלל משהוא אתה מתאמן יותר טוב למה לא לעשות את זה, אנשים אומרים לך פה שיש הבדל אצלם.
אני, רן, השלד, חיים, אפילו אלכס אמר שאין לו כח בסקוואט בגלל חוסר בפחמימות
יכול להיות שזה בגלל שהגוף שלנו לא התרגל, ויכול להיות שזה עניין פסיכולוגי
אבל גם יכול להיות שזה באמת עושה אצל חלק מהאנשים את ההבדל.

זה נראה לי כי יש לנו בעיה בגנטיקה
לא ניחנו בגנטיקת "לעולם לא יהיו לי 4 פלטות בסקוואט"

זה נראה לי כי יש לנו בעיה בגנטיקה
לא ניחנו בגנטיקת "לעולם לא יהיו לי 4 פלטות בסקוואט"

לדעתי יהיה לו, והסיבה שלא היה לא עד עכשיו היא בגלל האימונים
ולא בגלל התזונה, אם הוא לא צריך פחמימות כדי להתאמן שיהיה לו לבריאות.

אבל רק שלא יגיד שכולם כמוהו

זהו כמה דברים
1. קשה להכניס 4K בדיאטת AD
2. פחמימה כן עוזרת לנו (לי וגם לדאוס לפי מה שהוא רשם) יותר מסתם קלוריות בצורת חלבון/שומן
3. מי דיבר על להראות טוב ? דיברנו על להוסיף משקל למוט

זה הדבר היחיד שאני מסכים איתך בקטע הזה.

לפי התגובות שלך אתה בעצמך לא ניסית להיות שבועיים שלושה בAD, אז איך אתה יודע שאתה לא תסתדר בלי פחמימה?

שוב, הטענה היא ש4 אלף קלוריות שרובן בחלבון ושומן זהות ל4 אלף קלוריות שברובן פחמימה, במקרה הזה זה לא מה שימנע ממך להוסיף משקל על המוט, התוצאות צריכות להיות זהות.

בכל מקרה זה דיבורים באוויר כי אין לנו מחקרים על הנושא הזה(לא שאני ראיתי), ואף אחד עוד לא נסיה את זה בפורום, ודיווח על תוצאות.
בגלל זה אי אפשר לפסול את מה שהוא טוען

כמו שאמרתי לך רן בתחילת הדיון, יש לך בעיה להפריד בין מחסור בקלוריות למחסור בפחמימה. תעבוד על זה. אגב לפי הרמה הנמוכה של הדיונים איתך, הסקוואט שלך זה לא מה שמגבה לך את הטיעונים, זה הדבר היחיד שבגללו אתה לא בבאן.

אני חושב שהדיון די מוצה (ועוד באשכולות קודמים לפני כמה שבועות טובים). מצד אחד אין שום מניעה תיאורטית להתחזק כל עוד מכניסים מספיק קלוריות מחלבונים ומשומן, מצד שני עדיין לא הצלחנו למצוא מישהו מאיתנו שעושה את זה (אם עודד היה רוצה לספק משקלים היה אפשר כבר לדון בזה בצורה עניינית יותר, כי הוא היחיד בפורום שהולך לפי השיטה הזאת). בכל אופן שני הצדדים קופצים לדעתי למסקנות לא עוקבות - לא עוקב בהכרח מהתחזקות ע"י צריכת פחמימות שהפחמימות גורמות להתחזקות, ולא עוקב בהכרח מתוך התזונה של עודד שהוא לא מתחזק בגלל התזונה (שוב, תיאורטית, כי אנחנו לא מדברים על משקלים מסוימים).
אני יכול רק להעיד על עצמי (שוב אד הומינם, אבל בהיעדר מחקר אין אלא אנקדוטות אישיות) שאחרי החיטוב ניסיתי חודש להישאר על מאזן חיובי עם מקסימום 150 גרם פחמימה, עד שהבנתי שמבחינתי זה לא עסק, אני יותר מדי תלוי-פחמימות ואין טעם שאני אשרוף את הזמן בלהרים כל הזמן את אותו משקל.

כמו שאמרתי לך רן בתחילת הדיון, יש לך בעיה להפריד בין מחסור בקלוריות למחסור בפחמימה. תעבוד על זה. אגב לפי הרמה הנמוכה של הדיונים איתך, הסקוואט שלך זה לא מה שמגבה לך את הטיעונים, זה הדבר היחיד שבגללו אתה לא בבאן.

האמת אני לא רושם ככה בד"כ פשוט עיצבנת אותי אתמול

אני אצצט את דאוס
אם אני לא אוכל פחמימות, אני לא אהיה אדם שמח וגם לא יהיה לי כוח להרים
,
זה נשמע טיפשי, אבל אני מאמין בזה ב-100%.
המוטיבציה שלי הולכת צעד אחד לפני.

ועודד אפשר גם להכין שייק מחצי קילו בשר וביצים, לעצום את העיניים חזק ולבלוע ישר לקיבה.

אני חושב שהדיון די מוצה (ועוד באשכולות קודמים לפני כמה שבועות טובים). מצד אחד אין שום מניעה תיאורטית להתחזק כל עוד מכניסים מספיק קלוריות מחלבונים ומשומן, מצד שני עדיין לא הצלחנו למצוא מישהו מאיתנו שעושה את זה (אם עודד היה רוצה לספק משקלים היה אפשר כבר לדון בזה בצורה עניינית יותר, כי הוא היחיד בפורום שהולך לפי השיטה הזאת). בכל אופן שני הצדדים קופצים לדעתי למסקנות לא עוקבות - לא עוקב בהכרח מהתחזקות ע"י צריכת פחמימות שהפחמימות גורמות להתחזקות, ולא עוקב בהכרח מתוך התזונה של עודד שהוא לא מתחזק בגלל התזונה (שוב, תיאורטית, כי אנחנו לא מדברים על משקלים מסוימים).
אני יכול רק להעיד על עצמי (שוב אד הומינם, אבל בהיעדר מחקר אין אלא אנקדוטות אישיות) שאחרי החיטוב ניסיתי חודש להישאר על מאזן חיובי עם מקסימום 150 גרם פחמימה, עד שהבנתי שמבחינתי זה לא עסק, אני יותר מדי תלוי-פחמימות ואין טעם שאני אשרוף את הזמן בלהרים כל הזמן את אותו משקל.

גם אני ניסיתי לעשות את זה עם 100 גרם פחמימה וזה לא הלך(עכשיו העלתי ל200-250), אבל אנחנו לא מדברים על אותו דבר , כי שוגרזאזא מדבר על AD , שזאת תוכנית שונה מלאכול 100-150 גרם מפחמימות ולקוות שזה יעבוד.

אני אצצט את דאוס ,
זה נשמע טיפשי, אבל אני מאמין בזה ב-100%.
המוטיבציה שלי הולכת צעד אחד לפני.

ועודד אפשר גם להכין שייק מחצי קילו בשר וביצים, לעצום את העיניים חזק ולבלוע ישר לקיבה.
נאום מרגש. חבל שאין לו קשר למציאות

מה הקשר בין המשפט השני לדיון?

לסיכום תזונה זה חרטא תאכלו מספיק וזהו.
שהילד יתמקד בלהתאמן להתעסק בחרא יהיה לו זמן שיגדל

another thread's gone full retard.

קצב יפה.
ghjg7na5.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית