הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה פחמימות עליי לאכול?

• פותח/ת השרשור Or1243
  • פורסם בתאריך

Or1243

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני אוכל כרגע 2.5 גרם חלבון לכל קילו בגוף (שוקל 75 = 185)
במקביל אני אוכל 250 גרם פחמימה ליום, האם זה טוב או שעליי לאכול יותר?
המטרה היא מאסה, נקייה ככל שניתן.
תודה(:

ghjg7na5.jpg

תקשיב, אתה סתם מתחכם. אני מרגיש שכשאני אוכל פחמימה, רוחו של קפטן קירק שומרת עליי בסקוואט ואנדלי בולטון בא למשוך איתי את הדדליפט.
כשאני עושה לחיצות בשיפוע שלילי אני מרגיש איך קולמן עובד איתי על החזה התחתון, ובפריצ'ר קרלז אנחנו עובדים ביחד על הפיק בביספס.

כשאני עושה חצאי סקוואטים זה כאילו קטאלר הוא הספוטר שמחבק אותי מאחורה והארבע ראשי שלי גדל באותם רגעים.
שלא לדבר על חתירות כמעט בעמידה - רוחו של dorian yates מופיעה מולי ונותנת לי מוטיבציה! הכנפיים העליונות שלי בוערות אחרי האימון.
בלילה לפני שאני הולך לישון, אני אוכל קוטג' כדי שיהיה חלבון לכל הלילה, ולפעמים אני קם בשתיים בבוקר כדי לשתות שייק ולא להיות במצב קטבולי. אני מרגיש שזה עושה אותי ממש סוס, וגם ככה ארנולד השיג את התוצאות שלו.
מה יש לך להגיד כנגד זה? לאילו תוצאות אתה הגעת? נראה לי שרואים בבירור מי צודק כאן.

תקשיב, אתה סתם מתחכם. אני מרגיש שכשאני אוכל פחמימה, רוחו של קפטן קירק שומרת עליי בסקוואט ואנדלי בולטון בא למשוך איתי את הדדליפט.
כשאני עושה לחיצות בשיפוע שלילי אני מרגיש איך קולמן עובד איתי על החזה התחתון, ובפריצ'ר קרלז אנחנו עובדים ביחד על הפיק בביספס.

כשאני עושה חצאי סקוואטים זה כאילו קטאלר הוא הספוטר שמחבק אותי מאחורה והארבע ראשי שלי גדל באותם רגעים.
שלא לדבר על חתירות כמעט בעמידה - רוחו של dorian yates מופיעה מולי ונותנת לי מוטיבציה! הכנפיים העליונות שלי בוערות אחרי האימון.
בלילה לפני שאני הולך לישון, אני אוכל קוטג' כדי שיהיה חלבון לכל הלילה, ולפעמים אני קם בשתיים בבוקר כדי לשתות שייק ולא להיות במצב קטבולי. אני מרגיש שזה עושה אותי ממש סוס, וגם ככה ארנולד השיג את התוצאות שלו.
מה יש לך להגיד כנגד זה? לאילו תוצאות אתה הגעת? נראה לי שרואים בבירור מי צודק כאן.

אז למי צריך להקשיב למאמנים? או לחוקרים?
אני נורא מבולבל.

נסה לחשוב במקום להקשיב.

אני חושב ומנסה אבל זה בעיה כי לפעמים הדברים שאני מוצא ריפ לא כתב בPP אז כנראה אני טועה.
לדוגמא ברור שפחמימות לא עוזרות ושאולסטאר זה חרא ונפח נמוך לא עובד.

אני חושב ומנסה אבל זה בעיה כי לפעמים הדברים שאני מוצא ריפ לא כתב בPP אז כנראה אני טועה.
לדוגמא ברור שפחמימות לא עוזרות ושאולסטאר זה חרא ונפח נמוך לא עובד.

מה בדיוק מצאת? שיש אנשים שיתקדמו בלי שום קשר לתוכניות שהם יעשו? הייתי מספר לך את זה מזמן.

אה הבנתי הכל גנטיקה, אין שום משמעות לכל דבר אחר.

לא, הכל זה הרייג' וההרגשה. הרי ברור שדוגמא של איש אחד שמתקדם לינארית לסקוואט 260 קילו היא דוגמא טיפוסית ומייצגת מדגם אקראי של אוכלוסייה.
אני גם בטוח שהמון אנשים מתקדמים עם סט אחד עד לסקוואט של 220 ל 5. בגלל זה HIT עובד כל כך טוב עבור כולם.
בהחלט עלית כאן על משהו שלא כתוב ב-PP אצל ריפ.

לא, הכל זה הרייג' וההרגשה. הרי ברור שדוגמא של איש אחד שמתקדם לינארית לסקוואט 260 קילו היא דוגמא טיפוסית ומייצגת מדגם אקראי של אוכלוסייה.
אני גם בטוח שהמון אנשים מתקדמים עם סט אחד עד לסקוואט של 220 ל 5. בגלל זה HIT עובד כל כך טוב עבור כולם.
בהחלט עלית כאן על משהו שלא כתוב ב-PP אצל ריפ.

הלינארית של ביל סטאר זה HIT? אני יודיע לו(וזה היה 230).
כנראה אין סיבה בכלל לעשות רייג' אף ספורטאי לא עושה את זה לא PL לא שחקני פוטבול וכדורסל לפני משחקים ולא לוחמי MMA כולם רגועים.

ואם אני מרגיש חלש בלי פחמימות אז אני צריך לא לאכול אותם כי ככה כתוב בספר.
ואם אני מתקדם טוב בנפח נמוך אני צריך להעלות בנפח.

ויש לך פה מספיק ילדים אחרים שמתקדמים טוב עם פחמימות רייג' ולא להתעסק בשטויות.

הלינארית של ביל סטאר זה HIT? אני יודיע לו(וזה היה 230).
כנראה אין סיבה בכלל לעשות רייג' אף ספורטאי לא עושה את זה לא PL לא שחקני פוטבול וכדורסל לפני משחקים ולא לוחמי MMA כולם רגועים.

ואם אני מרגיש חלש בלי פחמימות אז אני צריך לא לאכול אותם כי ככה כתוב בספר.
ואם אני מתקדם טוב בנפח נמוך אני צריך להעלות בנפח.

ויש לך פה מספיק ילדים אחרים שמתקדמים טוב עם פחמימות רייג' ולא להתעסק בשטויות.

לא באמת אכפת לי איך אתה מתקדם. זה לא נותן לך בסיס לאיזושהי טענה. אפילו לא אחת. זה מה שאתה לא מבין.

ואגב, לא עשית את התוכנית של ביל סטאר. לבוא ולעשות רק סט אחד זה לא התוכנית שלו.

לגבי הילדים, על כל ילד שמתקדם טוב יש כמה שמתקדמים לא טוב.

לא בידיוק,
אבל מתקדם טוב.

שמע אחי, אני מכיר איזה כמה אנשים שעשו SS ואכלו פחמימות, ונתקעו בסקוואט 100-120 קילו (אחד מהם הוא אפילו הבן אדם שאתה מ1צצ לו). הם לא עשו את התוכנית אחי?

שמע אחי, אני מכיר איזה כמה אנשים שעשו SS ואכלו פחמימות, ונתקעו בסקוואט 100-120 קילו (אחד מהם הוא אפילו הבן אדם שאתה מ1צצ לו). הם לא עשו את התוכנית אחי?
מצטער להרוס לך, אבל השלד לא אכל 🚬🤪🚬

🙌
אני מת פה

אבל השלד לא באמת אכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית