הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS נקווה שיהיה טוב:D

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך
טוב אחרי שלא עדכנתי קצת זמן,אני אתחיל שוב לעדכן
סקוואט: 80 קילו 3-5-5 סט ראשון המוטות-ביטחון היו גבוהים מידי וכל-פעם שירדתי נתקעתי בהם עד שהוא התגלגל אחורה...אני בטוח שהייתי נותן עוד 2
בנץ':60 קילו 5-5-5 לא קשה (ריסט)
דדליפט:107.5 קילו 3.5 בערך קשה מאוד

שכחתי לעדכן אימון שעבר...
סקוואט 80 5-5-5 רצח
פרס42.5 לא קשה מידי(ריסט)
מתח+15 4-4-4 חושב להתחיל גם ריסט
משקל-גוף:68.2
אני מודע לזה שכרגע הבעיה-העיקרית שלי היא תזונה התחלתי לחפף קצת בעיקר בגלל הלימודים..קשיםםם

היום אימון נעדכן בהמשך הערב

לא קראתי את כל הלוג אבל אני רואה שאתה כבר 5 חודשים בתוכנית וסקוואט רק 80?
תאכל יותר ותבדוק את הטכניקות
בהצלחה

כן הסקואט שלי בעייתי\= אני עולה לאט לאט כל עוד אני משתפר אני שמח,אוכל כרגע אני משתדל כמה שאני יכול קשה לי עם הלימודים(יא')

טוב שכחתי לעדכן לפני 2 אימונים אבל נוותר אז אני אעדכן את של אתמול:
באתי בהרגשה-נוראית לאימון אחרי 15 דק' ריצה בביתספר(Tינלי כושר בשיט) והחלתי לא להעמיס יותר מידי ולעשות מן אימון-התאוששות
סקווט 70-70-70 האמתי שהיה יותר קשה ממה שחשבתי שיהיה
פרס:44 קילו לא קשה במיוחד 5-5-5
מתח: (ריסט) +5 קילו 5-5-5 לא קשה במיוחד

האימון אחד הגרועים שהיו לי עד היום..
סקוואט 82.5 5-3 אבל הרגשתי שהטכניקה היום הייתה לי אפילו יותר מחורבנת מהרגיל והתקשיתי במיוחד היום עבדתי המום עם הגב אז החלטתי להוריד ל60 קילו סט אחרון 5 קלים
בנץ' 65 4-4-4 תקוע כבר עידנים על המשקל הזה
דדליפט 105 קילו 5 קשים בצורה-מפחידה!
האימון הכי גרוע שהיה לי עד היום הרגשתי תשוש אחושרמוטה ולא באתי עם הכוחות ה"רגילים" שלי היום
משקל אותו דבר..
אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל

טוב,אז ככה אחרי תקופה שהייתי ממש מחוסר כל מוטיבציה להמשיך להשקיע בSS במיוחד עקב מבחנים ולימודים לא קלים. חזרה לי המוטיבציה לשבור שיאים
ירדתי 2 קילו מהמשקל ובכמה משקלי-עבודה
אימון של היום:
סקוואט 80 5-5-5 התפלאתי למרות שהיה קשה,עלה המוט.
בנץ' 62.5 5-5-5 ממש התלפאתי לא היה קשה כל-כך ביחס לאימון קודם שהיה לא קל בכלל ולא הצלחתי לסיים 3X5
דדליפט(הכי ירדתי בדדליפט\=) 102.5 5 לא קלים אבל עלה,הPR 110

באמת שאני לא בא להעליב אבל אני חייב לשאול,
איך זה שאתה אחרי 5 חודשים בSS שאתה אמור לעלות משקל בתכלס כל אימון,
אתה עם סקוואט 80 ודדליפט 105?

כי "בתכלס" לא העלתי משקל כל אימון,ובאיזשהו שלב אכלתי פחות ממה שאני צריך לאכול אחרי שכבר העלתי בסביבות 12 קילו משקל-גוף ולא הצלחתי להתאושש בין האימונים,אבל רק "בתכלס"

אני יודע שאתה לא בא לזלזל ואני מבין שזה נראה מוזר,כל עוד אני מתקדם אז מבחינתי אני בסדר

וואלה יצאתי אהבל,עשיתי שוב A הייתי בטוח שאימון-אחרון היה B לא נורא חד-פעמי

סקוואט 82.5 5-5-4 סט-אחרון הרגשתי שכל הטכניקה מתפקששת לי אז העדפתי לא לרדת לחזרה-אחרונה
בנץ:65 היה הרבה יותר קשה מפעם-שעברה לא מבין למה..3-3-3
דדליפט:105 5 לא קלים בכלל אבל חוזר לPR שלי

משקל:68.1

אימון על הפנים פשוט ניראלי שהגעתי לאימון הכי גרוע שהיה לי עד היום\=
סקוואט:שמתי 82.5 סט-ראשון על המוט הרגיש כמו טון סימתי 4 חזרות 5 כשל ואחרי הסט כאב לי חזק המרפק
הורדתי 2 סטים-אחרונים ל60 היה לא בעייתי רק כדי להרגיש שאני עושה משהו..

פרס עשיתי משקל-נמוך בגלל המרפק 3 סטים של 38 קילו לא בעייתי בכלל 5-5-5

מתח +7 קילו גם הורדתי משקל בגלל המרפק,אחרי הסט-הראשון הרגשתי שהמרפק שלי צורח אז החלטתי להפסיק את האימון פה..

\=

העניין של המרפק חזר לי אחרי כמה-זמן אני מאמין שזה בעיה באחיזה של המוט בסקוואט,ואימון-הבא אני אעלה סרטון של סקוואט

סקוואט: 82.5 5-5-5 לא היה קל

בנץ':65 קילו 4-4-4

דדליפט:107.5 4 חזרות וואלה היה קשה אבל נחזור ל110PR ונעבור אותו בקרוב...
משקל:68 קילו

אימון-כואב ביותר..סך-הכול לא רע
סקוואט: 85 קילו 5-5-3 סט-אחרון התחרבשה לי טכניקה וזזתי יותר מידי וזה גמר לי את כל הכוח(Cנוסף לסטים-הקשים שהיו לי בהתחלה)
פרס: 45 קילו 5-5-5

מתח:+12.5 5-5-4 חיכיתי ממש קצת בין הסטים בגלל שייבשתי את אבא שלי בחוץ ולא היה נעים..

סך-הכול נחמד נקווה אימון-הבא ליותר-טוב

משקל:68 לא מצליח לעלות\=

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית