הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS נקווה שיהיה טוב:D

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך
שכחתי לעדכן אתמול :
סקוואט 85 5-5-5
בנץ' 65 הרסו לי את הסט-הראשון אז יצא לי בסוף סט ראשון לא נחשיב נגיד 4-4

דדליפט:היה מפוצץ ברמות הייתי צריך לעשות עם פלטות של ה35 בחימום וזה היה נמוך-אש וזה גמר אותי,אז עשיתי בסט-עבודה(פלטות של 20) 100 קילו ל5

אתה מתאמן באופן ליצני ואתה לא עושה SS. עברתי על הלוג שלך וברוב האימונים אתה עושה 4-4-4 או 3-3-3 או שטויות כאלה. אם אתה לא מסוגל להשלים חמישייה במשקל מסויים תוריד משקל, תעשה ריסט, תאכל כמו שצריך, רק אל תהיה ליצן.

אתה מתאמן באופן ליצני ואתה לא עושה SS. עברתי על הלוג שלך וברוב האימונים אתה עושה 4-4-4 או 3-3-3 או שטויות כאלה. אם אתה לא מסוגל להשלים חמישייה במשקל מסויים תוריד משקל, תעשה ריסט, תאכל כמו שצריך, רק אל תהיה ליצן.

יש לי שאלה,אם אני מגיע לכשל זה אומר שאני עובד באופן-ליצני? וה4-4-4 לרוב זה בבנץ' בגלל שאני לא מצליח לעלות אותו כבר תקופה,הבעיה-היחידה שיש לי ואני מודע אליה זוהי התזונה שבגלל הבגרויות-המתקרבות שלי אין לי כול-כך זמן להשקיע בה ובאימונים,אני עושה ככל-יכולתי כדי להמשיך להתקדם במקביל ללימודים.

זוהי הגדרה של ליצן?;maeq

לוקח הפסקה-קצרה בגלל שהברך התחילה לכאוב קצת,לא לנעול

אז תעבוד על החלק העליון.

גם לי התחיל הברך לכאוב אז עושה הפסקה מהסקוואט (לגבי הדדליפט אני עוד צריך לבדוק את זה)

כן - ואם אתה יכול נניח לתת דדליפט במקום גם סבבה.

אז איך לבנות את זה היום? פרס מתח דדליפט? או שאני אשאיר את הדדליפט לעוד יומיים?

אפשר נגיד לבצע 3 סטים של דדליפט עם 5 חזרות ב80% משקל מהדדליפט הרגיל השבועי

יש לי שאלה,אם אני מגיע לכשל זה אומר שאני עובד באופן-ליצני? וה4-4-4 לרוב זה בבנץ' בגלל שאני לא מצליח לעלות אותו כבר תקופה,הבעיה-היחידה שיש לי ואני מודע אליה זוהי התזונה שבגלל הבגרויות-המתקרבות שלי אין לי כול-כך זמן להשקיע בה ובאימונים,אני עושה ככל-יכולתי כדי להמשיך להתקדם במקביל ללימודים.

זוהי הגדרה של ליצן?;maeq

ההגדרה של ליצן זה מישהו שפותח לוג של SS כאילו הוא עושה אותה ובעצם הוא עושה מה שבא לו. ישנם פרוטוקולים ברורים מאוד לגבי כל דבר שיכול להידפק לך במהלך האימונים שלך בתכנית ואתה לא הולך אחרי אף אחד מהם. אם אתה לא מצליח להתקדם בבנץ' כבר זמן מה ואתה תמיד נתקע ב-4-4-4 אז אולי הגיע הזמן לריסט? עדיף להשלים סטים של 5 כמו שצריך וכפי שהתכנית מבקשת במשקל נמוך יותר מאשר רביעיות שלא קשורות לכלום במשקלים שאתה לא מסוגל להתמודד איתם.

ההגדרה של ליצן זה מישהו שפותח לוג של SS כאילו הוא עושה אותה ובעצם הוא עושה מה שבא לו. ישנם פרוטוקולים ברורים מאוד לגבי כל דבר שיכול להידפק לך במהלך האימונים שלך בתכנית ואתה לא הולך אחרי אף אחד מהם. אם אתה לא מצליח להתקדם בבנץ' כבר זמן מה ואתה תמיד נתקע ב-4-4-4 אז אולי הגיע הזמן לריסט? עדיף להשלים סטים של 5 כמו שצריך וכפי שהתכנית מבקשת במשקל נמוך יותר מאשר רביעיות שלא קשורות לכלום במשקלים שאתה לא מסוגל להתמודד איתם.

אני משלים חמישייה,העניין הוא שכאשר נוגעים לי במוט אני לא מחשיב את החזרה אלו 5 חזרות שבהן נוגעים לי במוט בחזרה אחת או שניים

ככה שהשאלה היא אם לעשות משקל של חמישייה לבד שיהיה יחסית קל או משקל של 5 עם עזרה-קטנה מהצד שיהיה קשה?

וזאת באמת שאלה-רצינית ואני מצפה לתשובה,תודה

---------- התגובה התווספה ב 22:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:40 ----------

אז היום לא עשיתי סקוואט עקב כאבים-בברכיים,מקווה שיעבור מהר
פרס 47.6 קילו 4-4-4

מתח+12.5 קילו 5-5-5

דדליפט 100 קילו 2X5 לא היה קשה במיוחד למעט חזרה-אחרונה בסט-שני

אני משלים חמישייה,העניין הוא שכאשר נוגעים לי במוט אני לא מחשיב את החזרה אלו 5 חזרות שבהן נוגעים לי במוט בחזרה אחת או שניים

ככה שהשאלה היא אם לעשות משקל של חמישייה לבד שיהיה יחסית קל או משקל של 5 עם עזרה-קטנה מהצד שיהיה קשה?

וזאת באמת שאלה-רצינית ואני מצפה לתשובה,תודה

אתה צריך לעבוד לבד. הספוטר שם רק כדי לעזור לך לצאת מכשל, לא כדי לעזור לך להשלים חזרות וסטים.

כל משקל שאתה לא השלמת ל 5X3 לבד לא נחשב כמשקל שהתקדמת אליו. הפרוטוקולים נמצאים במדריך SS בפורטל.

עזוב ריסטים.. חשבת על לינארית ?
אתה בקושי מתקדם

מה הקשר לינארית? הוא מתאמן מתחיל. הוא לא מתקדם כי הוא לא עושה את התכנית כמו שצריך ולא אוכל כמו שצריך. איך הלינארית אמורה לעזור לו?

😣😣😣😣

בSS אני בטוח שאני לא מחדש לך אמורים בתכלס להעלות משקל לאימון לאימון ,
כמו שאתה רואה הוא כמעט חצי שנה בSS והמשקלים לא זזים..
הלינארית זה התקדמות שבועית יותר איטית אולי ככה הוא כן יצליח לעלות במשקלים ?
[ כמובן אם הוא ישקיע כמו שצריך ]
הוא יודע מה יעזור לו אני סה"כ מציע לו אולי להחליף תוכנית ..
לא חייב ישר לעוף עליי

בSS אני בטוח שאני לא מחדש לך אמורים בתכלס להעלות משקל לאימון לאימון ,
כמו שאתה רואה הוא כמעט חצי שנה בSS והמשקלים לא זזים..
הלינארית זה התקדמות שבועית יותר איטית אולי ככה הוא כן יצליח לעלות במשקלים ?
[ כמובן אם הוא ישקיע כמו שצריך ]
הוא יודע מה יעזור לו אני סה"כ מציע לו אולי להחליף תוכנית ..
לא חייב ישר לעוף עליי

הוא לא עושה את התוכנית כבר חצי שנה.........
אם הוא לא מתקםד פה הוא גם לא יתקדם בליניארית.. הבעיה שלו היא בו.. בתזונה ובמנוחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית