הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוק העבודה

מכאן הבעיה מתחילה
אנשים יהיו צינים. עדיף להיות ציני מאשר שיקראו לי סוציאליסט או קומוניסט. להטיל ספק במה שמכרו לי עד היום זה טאבו. עדיף ללכת לעבודה, לשלם מיסים, לזרוק זין על הכל, ופשוט לבלוע את הבולשיט שמוכרים לך כמו אזרח טוב. העיקר שלא יקראו לך סוציאליסט נכון? 🤫

מבחינתינו שהעולם ישרף, העיקר שנקבל חתיכת נייר עם ציור של איש עליה.
לפעמים זה לא ההבדל בין מלצר לבין איש הייטק, לפעמים זה פשוט ילד שנולד למציאות כזו שאין לו מה לאכול. זו זכות בסיסית. אבל לא נורא העיקר שנמשיך לסגוד לחתיכות נייר. זו חברה של עובדי אלילים. לא פחות מזה.
אני יודע שהדוגמא של הילד נשמעת כמו קלישאה אחת גדולה, אבל אתה יודע המערכת הכלכלית הנפלאה שלך מאפשרת שזה יקרה גם לך. בזמן קטסטרופה פשוט כל הכסף הוירטואלי הזה יכול להמחק. אתה מבין שמה שקובע את זה שאם תוכל לאכול או לחיות ברמה בסיסית זה משהו אחר שלא קיים? לאנשים אין טיפת אחריות על החיים שלהם. זה מדהים. נתנו את האחריות שלנו לידי אנשים אחרים. למעשה מכרנו את עצמנו.

1. סוציאליסט? אני מבקש להשתמש במונח העברי של המילה "גנב".
2. מה זה זכות בסיסית?
3. קפיטלזים זה בדיוק ההפך, כל אדם אחראי לעצמו, בניגוד לקולקטיב שלך שכולם אמורים לדאוג לכולם, ובפועל הרוב חי על חשבון המיעוט.
4. אהבתי אבל את הססמאות, "עובדי אלילים" ,"חתיכות נייר".

אה ואיזה כיף עוד דיון על סוציאליזים 👏 .

אני מסכים איתך ב100%,. צריך לשנות את המערכת הכלכלית לגמרי, צריך להתחיל להנהיג רגולציות ממשלתיות אשר יקבעו כמה כל אדם צריך להרוויח בהתאם למקצוע שלו. המשכורות יקבעו על פי כמה נחמדים בעלי המקצוע, כמה הם מועילים לעניים, חלשים, אלמנות ויתומים והרוב שלהם בעם. הרי זה לא יתכן שקהל קטן של מהנדסים ירוויח יותר מממלצרים, אם המלצרים היו מרוויחים יותר כולם היו הרבה יותר שמחים(מלבד למהנדסים, אבל הם קהל קטן, לא איכפת לנו מהם. יחי הקולקטיב!. בכלל, זו לא אשמתם של אנשים שהם לא בעלי מספיק אינטיליגנציה כדי ללמוד משהו קשה ונחשק. רק בגלל שהם נולדו ככה הם צריכים לסבול? זו הפליה נוראית, צלב קרס חרוך על לבבותינו. איך הגענו לחברה שבה אדם מרוויח לפי כמה שחושבים שהוא שווה, ולא לפי טוב ליבו?!
שכחת לסגור סוגריים בסוף ההודעה ועל כן אתה נענש.
העונש שלך להביא צילום מסך של VM X7 עד 7.8.2010 התווספת לנעוץ בפורום PL

פשוט לא רציתי שיהיו אי הבנות, כי פה כתבת VW ובחובות VM. אתה משתמש בזה היום? אני זוכר כשזה יצא, אני חושב שהייתי בסוף התיכון והרצתי בזה windows 95 על הלינוקס שלי.

ומעניין לעניין באותו עניין - בגלל שממילא כל הטרולים והחברים שלהם קוראים פה, נניח ונשבר לי הזין מהwindows ואני רוצה להתקין פה לינוקס, מה הולך היום? בזמנו השתמשתי בslackware ואח"כ תקופה ברד הט, מה הולך היום? חוץ מכמה פעמים שהייתי צריך משהו ספציפי אני חושב שלא השתמשתי בלינוקס קרוב ל10 שנים. מה להתקין?

נערך לאחרונה:
מכאן הבעיה מתחילה
אנשים יהיו צינים. עדיף להיות ציני מאשר שיקראו לי סוציאליסט או קומוניסט. להטיל ספק במה שמכרו לי עד היום זה טאבו. עדיף ללכת לעבודה, לשלם מיסים, לזרוק זין על הכל, ופשוט לבלוע את הבולשיט שמוכרים לך כמו אזרח טוב. העיקר שלא יקראו לך סוציאליסט נכון? 🤫

מבחינתינו שהעולם ישרף, העיקר שנקבל חתיכת נייר עם ציור של איש עליה.
לפעמים זה לא ההבדל בין מלצר לבין איש הייטק, לפעמים זה פשוט ילד שנולד למציאות כזו שאין לו מה לאכול. זו זכות בסיסית. אבל לא נורא העיקר שנמשיך לסגוד לחתיכות נייר. זו חברה של עובדי אלילים. לא פחות מזה.
אני יודע שהדוגמא של הילד נשמעת כמו קלישאה אחת גדולה, אבל אתה יודע המערכת הכלכלית הנפלאה שלך מאפשרת שזה יקרה גם לך. בזמן קטסטרופה פשוט כל הכסף הוירטואלי הזה יכול להמחק. אתה מבין שמה שקובע את זה שאם תוכל לאכול או לחיות ברמה בסיסית זה משהו אחר שלא קיים? לאנשים אין טיפת אחריות על החיים שלהם. זה מדהים. נתנו את האחריות שלנו לידי אנשים אחרים. למעשה מכרנו את עצמנו.

יש לך זכות בסיסית לאוכל? זה יפה. מי מממן לך את הזכות הזו?

פשוט לא רציתי שיהיו אי הבנות, כי פה כתבת VW ובחובות VM. אתה משתמש בזה היום? אני זוכר כשזה יצא, אני חושב שהייתי בסוף התיכון והרצתי בזה windows 95 על הלינוקס שלי.

ומעניין לעניין באותו עניין - בגלל שממילא כל הטרולים והחברים שלהם קוראים פה, נניח ונשבר לי הזין מהwindows ואני רוצה להתקין פה לינוקס, מה הולך היום? בזמנו השתמשתי בslackware ואח"כ תקופה ברד הט, מה הולך היום? חוץ מכמה פעמים שהייתי צריך משהו ספציפי אני חושב שלא השתמשתי בלינוקס קרוב ל10 שנים. מה להתקין?

אובנטו מאוד נוחה, ונחשבת הגרסא הכי ידידותית למשתמש.
אתה רוצה גם בשביל לפתח או רק לשימוש רגיל?

איזו גרסא יש לי סיכוי הכי גבוה לפגוש בעבודה? גם כן אובנטו? ידידותיות פחות חשוב לי מזה כרגע. בעיקר לשימוש רגיל. פיתוח רק ברמת ש"ב וכאלה.

איזו גרסא יש לי סיכוי הכי גבוה לפגוש בעבודה? גם כן אובנטו? ידידותיות פחות חשוב לי מזה כרגע. בעיקר לשימוש רגיל. פיתוח רק ברמת ש"ב וכאלה.

אם אתה מתכוון בעבודה ולכתוב קוד, המערכות הפעלה מבוססות יוניקס מאוד דומות, ללמוד להשתמש בAPI של לינוקס זה לא נורא, אבל תצא מנקודת הנחה שהMAN הוא לא הכי ידידותי בטח שכותבים לkernel או למטה מזה.

אם אני זוכר נכון ראיתי פדורה בעבודה אבל זה לא באמת משנה.
הייתי מתקין אובנטו.

סבבה תודה. אני אלך על אובנטו. יצא לי בזמנו לכתוב דברים על לינוקס ועל סולריס, אבל שום דבר שאפשר להגיד שהוא באמת תלוי מערכת הפעלה.

למטרת לימוד התקנה וכו ...
היתי מציע GENTOO ...
you're gonna need many tries before you get it just right ...
but its worth it ...
ג'נטו היא הפיבורטית של גסיקה אלבא !!!!

Debian היא יותר development oriented
אבל הנגזרת שלה Ubuntu עדיפה לשימוש יום יום ...

1. סוציאליסט? אני מבקש להשתמש במונח העברי של המילה "גנב".
2. מה זה זכות בסיסית?
3. קפיטלזים זה בדיוק ההפך, כל אדם אחראי לעצמו, בניגוד לקולקטיב שלך שכולם אמורים לדאוג לכולם, ובפועל הרוב חי על חשבון המיעוט.
4. אהבתי אבל את הססמאות, "עובדי אלילים" ,"חתיכות נייר".

אה ואיזה כיף עוד דיון על סוציאליזים 👏 .

שמע כתבתי פה די הרבה החלטתי לא לפרסם את זה, יש לי הרגשה שבמקום דיון זה יהיה סתם זריקת ירידות, וחיפוש תמונות ציניות בגוגל:jester:
בכל מקרה.
לדעתי לכל אדם יש זכות בסיסית לחיות ולאכול. אפשר לטעון שהילד באפריקה הוא חלש וככה זה בטבע
אז 2 דברים
1) קודם כל אנחנו קצת יותר מפותחים תודעתית מחיות פרא, אני לא חושב שזה נכון להשוות.. אבל אם בכל זאת:

2) דבר שני כללי המשחק לא הוגנים. אתה נולדת למציאות שמאפשרת את זה. אתה מכיר חיה שנולדת למשפחה עם יותר אוכל? לכל אדם יש זכות להתקיים ולהתפתח. אף אחד לא חתם על כלום כשהוא נולד. זה עדיין לא עונה ממש על השאלה שלך, או איך הגעתי לכך שזאת זכות (כלומר, מי קבע?)
בזה אני מאמין. זה עולם ויקום של בחירה חופשית. יש לך חופש לחיות. ככה העולם נברא. לא כתוב בשום מקום שתצטרך להתחנן לאוכל שלך רק כי למישהו יש יותר והוא מחליט שלא מגיע לך. בסך הכל אנשים מחליטים שהילד באפריקה ימות מרעב. הרי אפשר לעזור לו. אולי פשוט קבוצה ספציפית לא רוצה שיהיו אנשים באפריקה כדי שיוכלו לבנות שם עוד מפעלים ולעשות עוד כסף. לא? ושלא יגידו שאין אוכל להביא לו.. אם אנשים במערב מתים מהשמנת יתר כנראה שאוכל לא חסר לאף אחד.
3) אני לא דוגל בסוציאליזים או משהו כזה. מבחינתי זה כמו דמוקרטיה. אף אחד מהם לא באמת בא
לטובתך, זה בא רק לטובת המדינה ובעלי ההון.
4) שמע. זה חתיכת נייר. איך עוד נקרא לזה? אנחנו נותנים ערך לחתיכת נייר בעוד שהגענו למצב שרק להגיד משהו כמו תשמעו אנשים. יש אנשים בעולם שאין להם כסף, הם גוססים. אפשר לעשות משהו" יתפס כ"חלש" או כ"יפה נפש". אני חושב שאנחנו נותנים ערך לדברים הלא נכונים.

אה, אובנטו זה דביאן? היו לי אז חברים שעבדו עם דביאן וטענו שיש להם משהו יותר טוב מהnewfangled RPMים שהיו לנו ב RH אבל לא בדקתי את זה אף פעם 😃. להתקין וכו' אני לא חושב שתהיה בעיה, אם הסתדרתי בגיל 16 אני אסתדר גם היום. מקסימום נטריד אתכם קצת.

אה, אובנטו זה דביאן?

אובונטו מבוססת דביאן ... ויש להם את האפטיטיוד .... לא RPM ...
גם לג'נטו יש את ה APT אבל היא source distribution
שנועדה 1. לקנפג את ההתקנה שלך בדיוק כמו שאתה רוצה ... אז ההתקנה קצת יוצר מסובכת אבל יש מדריך טוב באתר
2. להפיק את הביצועים המירביים מהמכונה שלך

אתה חייב ג'נטו ... לפחות רק לנסות ...
אבל אתה הולכ לדפוק שם המון דברים .... טבל ככה לומדים לא?!

אה כן ... ההתקנה הולכת לקחת שעות ...
ועדיף שתתן לMAKE לקמפל במקביל .... לפי המעבד שלך ....
זה יחסוך לך חלק מהזמן ...

נערך לאחרונה:
אה, אובנטו זה דביאן? היו לי אז חברים שעבדו עם דביאן וטענו שיש להם משהו יותר טוב מהnewfangled RPMים שהיו לנו ב RH אבל לא בדקתי את זה אף פעם 😃. להתקין וכו' אני לא חושב שתהיה בעיה, אם הסתדרתי בגיל 16 אני אסתדר גם היום. מקסימום נטריד אתכם קצת.

🤡 ההתקנה של אובנטו יותר פשוטה משל ווידנוס.
ואם אתה רוצה משהוא יותר למפתחים, יש את קובנטו שזה הגרסאת פיתוח שלה.
אבל אין באמת סיבה, אתה במילא לא תכתוב בסביבת עבודה(עדיף לכתוב בkate מאשר אקליפס).
וgdb הוא די סבבה אחרי שמתרגלים לדבג איתו.

שמע כתבתי פה די הרבה החלטתי לא לפרסם את זה, יש לי הרגשה שבמקום דיון זה יהיה סתם זריקת ירידות, וחיפוש תמונות ציניות בגוגל:jester:
בכל מקרה.
לדעתי לכל אדם יש זכות בסיסית לחיות ולאכול. אפשר לטעון שהילד באפריקה הוא חלש וככה זה בטבע
אז 2 דברים
1) קודם כל אנחנו קצת יותר מפותחים תודעתית מחיות פרא, אני לא חושב שזה נכון להשוות.. אבל אם בכל זאת:

2) דבר שני כללי המשחק לא הוגנים. אתה נולדת למציאות שמאפשרת את זה. אתה מכיר חיה שנולדת למשפחה עם יותר אוכל? לכל אדם יש זכות להתקיים ולהתפתח. אף אחד לא חתם על כלום כשהוא נולד. זה עדיין לא עונה ממש על השאלה שלך, או איך הגעתי לכך שזאת זכות (כלומר, מי קבע?)
בזה אני מאמין. זה עולם ויקום של בחירה חופשית. יש לך חופש לחיות. ככה העולם נברא. לא כתוב בשום מקום שתצטרך להתחנן לאוכל שלך רק כי למישהו יש יותר והוא מחליט שלא מגיע לך. בסך הכל אנשים מחליטים שהילד באפריקה ימות מרעב. הרי אפשר לעזור לו. אולי פשוט קבוצה ספציפית לא רוצה שיהיו אנשים באפריקה כדי שיוכלו לבנות שם עוד מפעלים ולעשות עוד כסף. לא? ושלא יגידו שאין אוכל להביא לו.. אם אנשים במערב מתים מהשמנת יתר כנראה שאוכל לא חסר לאף אחד.
3) אני לא דוגל בסוציאליזים או משהו כזה. מבחינתי זה כמו דמוקרטיה. אף אחד מהם לא באמת בא
לטובתך, זה בא רק לטובת המדינה ובעלי ההון.
4) שמע. זה חתיכת נייר. איך עוד נקרא לזה? אנחנו נותנים ערך לחתיכת נייר בעוד שהגענו למצב שרק להגיד משהו כמו תשמעו אנשים. יש אנשים בעולם שאין להם כסף, הם גוססים. אפשר לעשות משהו" יתפס כ"חלש" או כ"יפה נפש". אני חושב שאנחנו נותנים ערך לדברים הלא נכונים.

1. זכות אומרת שאתה צריך לדאוג לו, כלומר לדעתך אתה אחראי לדאוג למזון ולכך שכל בן אדם(או רק ילדים) יחיה.

2.החיים לא הוגנים, אם אתה רוצה לעזור לכולם תהנה, אל תכריח אותי לעשות את זה.

3. לא באמת אכפת לך שאנשים גוססים אחרת היית עוזר להם, במקום זה אתה יושב שכאן ועוזר לי לא ללמוד למבחנים.

תכיר .... נעים מאד ...
קורים לי דארת' מול ... ואני מפתח ++C באקליפס ...

בIBM יש מלא כמוני ... אבל אני לא עובד שם ...

אה עכשיו אני מבין הרבה יותר טוב.
תמיד סיפרו לי שמי שמתכנת בC++ הם האנשים הכי מוזרים.
אם אתה גם עושה את זה באקליפס זה מסביר הכל...

אגב שכתבתי קצת באקליפס בC++ זה היה כל כך מעצבן, עד שהחלטתי שעדיף לעבוד
כמו גבר בלי סביבת עבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית