הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפיחות וכאב בבטן מחלבון SYNTRAX M5

• פותח/ת השרשור NOKI
  • פורסם בתאריך

NOKI

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
הייתי משתמש באופטימום שהייתי קונה בישראלבודי ובפעם האחרונה קניתי את החלבון SYNTRAX M5 כל פעם שאני שותה אותו מתנפחת לי הבטן ויש לי כזה כאב בצד.

אין לי רגישות ללקטוז או משו כזה ומבאס אותי שאני סובל שאני שותה אותו, ניסיתי גם לשים מים וזה לא עוזר אני ממש מרגיש בבטן שזה עושה לי בעבוע כזה כאילו כמו גזים חזקים.

יש לכם פתרון?

וואו.. אני מרגיש חמור שיש לי שק של סיינטרקס בבית, לא פתוח אמנם.. אולי אני אנסה למכור אותו באיזה 50 שקל פחות ממה ששילמתי עליו ואקנה אופטימום, אני ארגיש חרא אפילו למכור דבר כזה ב-350 שקל למען האמת.
נחשוב על זה.. ירד לי די סופית מישראלבודי.
אני למשל בן אדם די סקפטי, אבל ראיתי את המחיר וחשבתי שאם המחיר גבוה אז התמורה צריכה להיות טובה כי בכל זאת האבקה יותר יקרה מהאופטימום שפעם היה ספינת הדגל של החנות והמוצר עצמו נראה מרשים בחיצוניות + האתר של המוצר נראה לא רע (אמרתי שאם הם שיווקו פעם את אופטימום אז אולי המוצר הזה מתעלה עליו, מסתבר).
אבל הייתי לחוץ בזמן (מצחיק איך הייתי לחוץ בזמן והמוצר עדיין סגור בקופסת משלוח, דברים קורים בחיים מסתבר) וזה נראה לי סבבה בזמנו ואמרתי 'ננסה'.

גם אותי אנסו ליקנות סיינטרקס...איזה טעות עשיתי שהאמנתי למוכר,זיין לי בשכל.
לא מגיע לקרסוליים של חלבונים אחרים.

לפני כמה שבועות שאלתי על אבקת חלבון ספציפית, עונה לי שם בישרא&^^% איזה סוג של " יועץ תזונה " ודוחף לי את הסייטרקס הזה.
ומה שמעצבן, שאלתי על משהו אחר ! כאשר הערתי לו על זה, האשכול נמחק ע"י כח עליון.

הסיקו מסקנות בעצמכם.

ט
לפני כמה שבועות שאלתי על אבקת חלבון ספציפית, עונה לי שם בישרא&^^% איזה סוג של " יועץ תזונה " ודוחף לי את הסייטרקס הזה.
ומה שמעצבן, שאלתי על משהו אחר ! כאשר הערתי לו על זה, האשכול נמחק ע"י כח עליון.

הסיקו מסקנות בעצמכם.
טוב שלא הקפצת אשכול של לפני 4 שנים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית