ייעוץ בקשר לHST

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
כרגע לא יכול לבצע SS כי ההורים מפחדים מעליה אינטנסיבית במשקלי עבודה (בHST אני עדיין יעלה אבל בצורה כזאת שלא ישימו לב).
בקיצור,אני ראיתי שינוי דיי גדול בזמן האחרון אבל הדבר היחיד שלא גודל הוא הידיים וחשבתי,אפשר להוריד את התרגילים שמבודדים את הידיים בHST? ...אני מרגיש אותם עובדים דיי טוב במרכבים.
ועוד שאלה קטנה אפשר להחליף את הבנט אובר רואו או את המתח בדדליפט? תודה 😃

אפשר להוריד את הידיים, אם כי אני לא בדיוק מבין מה שאלת (לא גדל לך אז אתה לא רוצה לעבוד?)
לגבי הדדליפט לא מומלץ, כי לא תצליח לעשות דדליפט 3 פעמים בשבוע בצורה נורמלית (ובטח שלא בבלוק הלפני אחרון והאחרון). אז או חתירה או מתח.

• פותח/ת השרשור
אפשר להוריד את הידיים, אם כי אני לא בדיוק מבין מה שאלת (לא גדל לך אז אתה לא רוצה לעבוד?)
לגבי הדדליפט לא מומלץ, כי לא תצליח לעשות דדליפט 3 פעמים בשבוע בצורה נורמלית (ובטח שלא בבלוק הלפני אחרון והאחרון). אז או חתירה או מתח.
אני מרגיש שאני עושה יותר מדי עבודה על הידיים אני עושה גם מתח וגם חתירה ואחרי כל זה גם כפיפת מרפקים כבר חודשיים שאני עובד ככה ואוכל כמו מטורף וכלום לא קורה...ואז ניזכרתי שקראתי פעם שגם לעבוד יותר מדי על שריר מסוים יכול לעצור את ההתקדמות...

• פותח/ת השרשור
אז תוריד את הידיים. אבל אם אתה מתחיל, לא יודע כמה HST תעזור לך.
תשמע יש לי אפשרות לעשות SS אבל בלי דדליפט... ואני גם דיי אצטרך להפסיק ולעבור לחיטוב מוקדם כי אני כבר אחרי סוג של מסה של 12 קילו ועל אחוז שומן לא קטן...כדי לעשות SS להפסיק מוקדם לחטב ולחזור לסיים אותה או להתחיל חיטוב קטן ואז SS?

עדיין לא הבנתי מה הבעיה שלך עם SS ומה כל הקטע של "כדי לעשות SS להפסיק מוקדם לחטב ולחזור לסיים אותה או להתחיל חיטוב קטן ואז SS?". אולי תעשה גם יום SS ויום חיטוב?

לגבי משקלי העבודה, אתה יכול לומר להורים שלך שאתה תקוע. לא מבין מה הבעיה.

• פותח/ת השרשור
לא אני משתף אותם ... אם הייתי יכול הייתי מסתיר בכלל את כל הנושא מההורים... המאמנים טמבלים דאגו לעדכן אותם לגבי זה... ולזה שמעל cuba הבעיה שלי אם SS היא ההורים... והשאלה שלי לגבי החיטוב והSS הייתה בגלל שאני כבר עליתי דיי הרבה באחוזי שומן ובמשקל ואם אני ירצה לסיים SS כמו שצריך אני יצטרך לעלות עוד הרבה במשקל ובאחוזי שומן...אז בסך הכל שאלתי אם כדאי לחטב קצת ולהתחיל SS כמו ארוכה ולמשוך כמה שאפשר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית