הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של somo

• פותח/ת השרשור somo
  • פורסם בתאריך
היום:
בנצ':
5*2 65
4*1 65 ניסיתי לעשות 5*3 אבל את האחרון לא הצלחתי את האחרון.
6*1 57.5

הגב והאגן במצב גרוע כבר חודש לא עשיתי סקווט כבד ואני עושה פיזיוטרפיה אני צריך גם לעשות צילום כי אולי זה פריצת דיסק בגב.

נערך לאחרונה:
גם אני מושבת כבר קרוב לחודשים מסקוואטים כבדים. זה מחלים וכל פעם שאני מנסה לעבוד טיפה כבד זה חוזר.
איפה אתה מרגיש את הכאבים?

היום:
בנצ':
5*2 65
4*1 65 ניסיתי לעשות 5*3 אבל את האחרון לא הצלחתי את האחרון.
6*1 57.5

הגב והאגן במצב גרוע כבר חודש לא עשיתי סקווט כבד ואני עושה פיזיוטרפיה אני צריך גם לעשות צילום כי אולי זה פריצת דיסק בגב.

תרגיש טוב, ממה זה קרה?

מחר אתה לא אלינו להתחרות אני מניח?

תרגיש טוב, ממה זה קרה?

מחר אתה לא אלינו להתחרות אני מניח?

1) עומס על הגב באמונים האחרונים (לפני שזה התחיל לכאוב).
היום אני לא יבוא אליכם.
שוני רוצה שלמי שאין 4 תחרויות יבוא להתחרות אצלכם כי זה תחרות מהירה המזל הוא שלי יש איזה 6 תחרויות השנה אז אני כבר לא צריך להתחרות.🤡

---------- התגובה התווספה ב 13:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:46 ----------

גם אני מושבת כבר קרוב לחודשים מסקוואטים כבדים. זה מחלים וכל פעם שאני מנסה לעבוד טיפה כבד זה חוזר.
איפה אתה מרגיש את הכאבים?

באגן- שריר שלפעמים כואב ולפעמים דוקר ומקרין לכל הרגל.

נערך לאחרונה:
פאק כולם נפצעים זה גורם לי לחשוב פעמים לפני שאני עושה סקוואט
תיהיה בריא אחשלי

לא יודע צריך לעשות צילום אבל בעיקרון זה משתפר לאט לאט

יום שישי:
פוש פרס:
5*5 40 ק"ג
סקווט:
5*5 80 ק"ג
הנפה:
3*1 45 ק"ג
2*1 50 ק"ג

יהיה טוב! היה לי בעיה דומה, חיזקתי בתרגילי בטן וזוקפי גו. לאט לאט זה עבר. היום כבר לא מרגיש כאבים אבל אני זוכר את הכאבים על הבוקר עם הקרנות לרגל שמאל.

החלמה מהירה!

יהיה טוב! היה לי בעיה דומה, חיזקתי בתרגילי בטן וזוקפי גו. לאט לאט זה עבר. היום כבר לא מרגיש כאבים אבל אני זוכר את הכאבים על הבוקר עם הקרנות לרגל שמאל.

החלמה מהירה!

תודה 👏

---------- התגובה התווספה ב 23:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:07 ----------

היום:
הנפה:
3*5 40 ק"ג
נפילות הנפה:
5*3 20 ק"ג
סקווט:
3*3 70 ק"ג
פרס:
5*1 40 ק"ג
5*1 45 ק"ג
5*1 50 ק"ג

טוב לדעת שחזרת להתאמן אחרי פציעה, בהצלחה! ותשמור על הגב על תעמיס כמו שעשית פעם עם הסקווטים הכבדים של ה 100 קילו לפחות כל אימון.

היום:
קלין ודחיקה:
3*2 50 ק"ג
3*1 60 ק"ג
סקווט:
3*3 70 ק"ג
פוש פרס:
5*2 50 ק"ג
בנצ':
5*1 50 ק"ג
5*1 60 ק"ג
2*1 67.5 ק"ג
1*1 70 ק"ג
פוואר קלין:
3*5 55 ק"ג

תגיד איך אתה מתכנן את האימונים שלך? יש לך תוכנית מסודרת? או שמאמן בהרמת משקולות אומר לך מה לעשות

יש לי תוכנית שהמאמן כתב לי אבל זה תלוי מה אני מרגיש בתחילת האימון, אם אני מרגיש טוב אני עושה את התוכנית אם לא כל כך טוב אז אני עושה את התוכנית עם פחות משקל והתרגילים שכואבים לי אנמי לא עושה ובמקום אני מוסיף תרגילים אחרים

היום:
הנפה:
3*5 40 ק"ג
פוש פרס מהעורף:
5*3 50 ק"ג
פוואר קלין:
3*3 55 ק"ג
משיכות דחיקה:
5*3 60 ק"ג

היום טכניקה:
הנפות מטליה:
5*10 20 ק"ג
נפילות הנפה:
5*7 20 ק"ג
משיכות הנפה עם 3 עצירות:
5*5 20 ק"ג
3*5 40 ק"ג
פרונט סקווט:
3*3 50 ק"ג הייתי חייב ללכת.

איך הגב? משתפר? יש מצב שזה מטכניקה לקויה?
תרגיש טוב

ביום יום הגב לא כואב אבל מעצבן(לפעמים כואב קצת) אבל באימון אני לא מרגיש אותו בכלל אבל אם אני מעמיס באימון אני מרגיש אותו, סך הכל משתפר לאט לאט.
תודה רבה על העידוד.👏

עוד מעט אתה תחזור למשקלי עבודה שמתאימים לך, מקווה לראות אותך בליגה 1 עושה PR 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית