הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
אימון c, נפח-

סקוואט:70x5, 100x5, 120x5, 140x3, 157.5x5x5x5x5x2
בסט האחרון הרגליים שלי כבר היו תפוסות לגמרי אז ויתרתי, אולי היית ייכול לסחוט עוד אחד, אבל אני מרוצה, בכל אופן זה היה קשה מאוד.

בנץ:60x5, 70x5, 95x3, 110x5x4x4x4x3
לא הלך לי מי יודע מה, פעם שעברה הלך לי יותר טוב הבנץ, אולי בגלל המאמץ האדיר שהשקעתי בסקוואט...

מתח:bwx20, bw+35kg db 5x5

triceps pulldowns
hammer curls

אימון קשה בטירוף, אבל הלך טוב.

אימון c, נפח-

סקוואט:70x5, 100x5, 120x5, 140x3, 157.5x5x5x5x5x2
בסט האחרון הרגליים שלי כבר היו תפוסות לגמרי אז ויתרתי, אולי היית ייכול לסחוט עוד אחד, אבל אני מרוצה, בכל אופן זה היה קשה מאוד.

בנץ:60x5, 70x5, 95x3, 110x5x4x4x4x3
לא הלך לי מי יודע מה, פעם שעברה הלך לי יותר טוב הבנץ, אולי בגלל המאמץ האדיר שהשקעתי בסקוואט...

מתח:bwx20, bw+35kg db 5x5

triceps pulldowns
hammer curls

אימון קשה בטירוף, אבל הלך טוב.
יפה מאוד שהגעת למצב שאתה כבר מרגיש שהרגליים נתפסות, אני שנים שלא הרגשתי את ההרגשה הזאת. תגיד, למה לא למדת לעשות פאור קלין?

לא גמיש מספיק, אולי אני יתחיל בעתיד... וגם לעבוד קצת על גמישות.
בכל מקרה, מסתבר שירדתי קצת במשקל, 85 ק"ג כרגע, אין לי מושג איך כי אני אוכל ללא הבחנה, אבל שיהיה...

לא גמיש מספיק, אולי אני יתחיל בעתיד... וגם לעבוד קצת על גמישות.
בכל מקרה, מסתבר שירדתי קצת במשקל, 85 ק"ג כרגע, אין לי מושג איך כי אני אוכל ללא הבחנה, אבל שיהיה...
נוזלים אולי או משהו בסגנון, מן הסתם זה לא מסת שריר..
בהתחלה לא הבנתי מה לא גמיש ואז נזכרתי שאמרת לי שאתה לא יכול לעשות פרונט סקוואט.. זה לא רציני
בכל מקרה התחלתי פאור קלין, גם כיף וגם אני מתחזק 😃

אני יכול לעשות פרונט סקוואט, ועשיתי אבל באחיזה משולבת.

סקוואט:70x5, 100x5, 120x5, 160x3, 185x1PR
כן כן שברתי, PR, על משקל של 85 קילו, אבל... הבן אדם שצילם לי את הסירטון הסתבך עם המצלמה, ועשה במקום זה תמונה(יותר נכון תמונות) :/ כן זה ביאס לי תתחת, אבל בקטנה העיקר שעברתי את זה, אני אנסה 190, ואצלם את זה, זה משקל יותר עגול ויפה...(במידה ואני אצליח להרים כמובן).

פוש פרס קל:barx5, 60x5x5

היייפר אקטנשן:plate 20kg x5x5

triceps pulldowns.

דדליפט-100x5, 120x5, 140x5, 160x5, 185x5, 230x1x1F
השוואתי את הPR שלי, והלכתי לעוד אחד, אבל ויתרתי, הרגשתי שזה ממש כבד, ולמרות שזה פחות או יותר התנתק מהריצפה, הרגשתי שהטכניקה כבר תיהיה גרועה לגמרי, כי גם ב1 הראשון היא לא היתה משו, אבל זה בסדר כי זה הPR שלי בעצם, אימון הבא אני אנסה לשבור אותו.

בנץ:70x5, 90x5, 100x5, 125x1
אני כבר לא בטוח עם ה125 זה pr, אני כבר לא עוקב, אימון הבא 130 כנראה.

אימון נפח-
אימון לא משו, יצאתי אתמול עד מאוחר, שתיתי לא מעט, וגם בכללי שבוע עם מחסור ענק בשינה והעייפות באה לידי ביטויי באימון נפח-

סקוואט:70x5, 100x5, 135x5, 160x5x5x2
כבר בסט השני אומנם סגרתי, אבל היה קשה מאוד, הרגשתי בלי אנרגיות, סט שלישי חזרה שניה הרגשתי שאני רוצה למות אז החזרתי את המוט למקום וויתרתי, לא היה טעם להמשיך כי הייתי נתקע.

בנץ:60x5, 70x5, 85x5, 112.5x4x4x4x3x3
פה עוד איכשהוא היה סביר, אבל גם ציפיתי שלפחות בחזרה הראשונה והשנייה זה יהיה ל5, אבל שוב בגלל העייפות...

מתח עם משקל:bwx20, bw+35kg db 5x5
פה זה היה קל, אבל זה כי המשקל פשוט לא היה כבד, עדיין הרגשתי שזה כבד יותר מאשר בדרך כלל(שוב בגלל העייפות).

triceps pulldowns
hammer curls

קיצר אימון לא משהו, אבל קורה מדי פעם, שבוע הבא אני כנראה אשאר עם המשקלים ויעשה את זה כמו שצריך אחרי שינה טובה.

אימון נפח-
אימון לא משו, יצאתי אתמול עד מאוחר, שתיתי לא מעט, וגם בכללי שבוע עם מחסור ענק בשינה והעייפות באה לידי ביטויי באימון נפח-

סקוואט:70x5, 100x5, 135x5, 160x5x5x2
כבר בסט השני אומנם סגרתי, אבל היה קשה מאוד, הרגשתי בלי אנרגיות, סט שלישי חזרה שניה הרגשתי שאני רוצה למות אז החזרתי את המוט למקום וויתרתי, לא היה טעם להמשיך כי הייתי נתקע.

בנץ:60x5, 70x5, 85x5, 112.5x4x4x4x3x3
פה עוד איכשהוא היה סביר, אבל גם ציפיתי שלפחות בחזרה הראשונה והשנייה זה יהיה ל5, אבל שוב בגלל העייפות...

מתח עם משקל:bwx20, bw+35kg db 5x5
פה זה היה קל, אבל זה כי המשקל פשוט לא היה כבד, עדיין הרגשתי שזה כבד יותר מאשר בדרך כלל(שוב בגלל העייפות).

triceps pulldowns
hammer curls

קיצר אימון לא משהו, אבל קורה מדי פעם, שבוע הבא אני כנראה אשאר עם המשקלים ויעשה את זה כמו שצריך אחרי שינה טובה.
תסיק את המסקנות לבד.. שתית בשישי והיה אימון לא טוב? הפתרון הוא לא ללכת להתאמן. 😣

אימון a-

סקוואט:70x5, 100x5, 120x5, 140x5, 170x4
היה סבבה, החזרה האחרונה היתה די קשה, היום היה די חרא, והסתובבתי כל היום בבניין הטיל בחיפה במשרד הפנים, היתיי 3 שעות בשמש, וזה השפיע טיפה, אבל בס"כה די מרוצה מהסקוואט.

פוש-פרס:65x5x5
היה קל יחסית

פאוור קלין: 40 קילו, לחזרות, לא יודע כמה, זה היה יותר בשביל ללמוד תטכניקה, שמתי הגבהה למטה בשביל שאני לא אצטרך להתכופף יותר מדי כי הפלטות של ה10 קטנות, בקיצור גיליתי שיש לי בעיית גמישות ואני צריך לתקן אותה קודם לפני שאני עושה פאוור קלין, אז קודם אני יעבוד על הגמישות ואז אחזור לפאוור קלין.

triceps pulldowns

זהו, סכ"ה היה טוב.

נערך לאחרונה:
אימון a-

סקוואט:70x5, 100x5, 120x5, 140x5, 170x4
היה סבבה, החזרה האחרונה היתה די קשה, היום היה די חרא, והסתובבתי כל היום בבניין הטיל בחיפה במשרד הפנים, היתיי 3 שעות בשמש, וזה השפיע טיפה, אבל בס"כה די מרוצה מהסקוואט.

פוש-פרס:65x5x5
היה קל יחסית

פאוור קלין: 40 קילו, לחזרות, לא יודע כמה, זה היה יותר בשביל ללמוד תטכניקה, שמתי הגבהה למטה בשביל שאני לא אצטרך להתכופף יותר מדי כי הפלטות של ה10 קטנות, בקיצור גיליתי שיש לי בעיית גמישות ואני צריך לתקן אותה קודם לפני שאני עושה פאוור קלין, אז קודם אני יעבוד על הגמישות ואז אחזור לפאוור קלין.

triceps pulldowns

זהו, סכ"ה היה טוב.
אוי איך פספסתי את הפאור קלין.. היית בא מחר ורואה איך עושים את זה נכון 😉

אני יודע תאורתית איך עושים את זה נכון כבר, אני צריך ליישם את זה רק, דבר שאני לא יכול לעשות בגלל הגמישות...

אימון b

deadlift- 100x5, 120x5, 140x5, 185x5, 235x1PR
שברתי תשיא שלי, היה לי גם הפעם מגנזיום, האמת אני מצטער שלא שמתי 240, זה היה אומנם כבד, אבל לא כמו שחשבתי שזה יהיה... אבל אולי זה היה לטובה כי הטכניקה גם היתה די זוועתית(אני אעלה סירטון לפורום פאוורלפיטינג, זה בשלבי העלאה ביוטיוב).

בנץ:70x5, 80x5, 100x5, 127.5x1
הלך קשה מאוד, הספוטר אולי עזר ממש ממש טיפה, או שבכלל לא, אני לא יודע אבל הוא דחף לקראת הסוף תאצבעות שלו בלי שביקשתי למרות שהוא אמר שהוא לא עזר... אבל ניחא, זה בכל זאת משקל על הפנים... אבל העיקר שיש התקדמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית