הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
זה כמו תוסף תזונה לפני כל סט, אתה מתווכח איתו אתה נכנס לrage מטורף לפני ההרמה.

סקוואט:70x5, 100x5, 120x5, 150x3, 190x1F
הייתי ממש קרוב להרים את זה, זה כבר עלה למעלה, ומשהו התפקשש, בכל מקרה כנראה שחסר לי קצת, אני עושה דילאוד ל170 ועולה עוד הפעם למשקל הזה.

בנץ קל:barx5, 70kgx5x5

פאוורקלין:60kg 3x3, 85kgx3
עשיתי שיפורים בטכניקה לפני עצות של אנשים, והאמת הרגשתי ממש קל, גם עם ה85, פשוט נתתי פוש רציני עם הרגליים וקפצתי הכי גבוה שיכולתי, והמשקל הרגיש לי ממש קל...

לדעתי זה אחלה שיש אחד שמעצבן אותך לפני הסטים זה חוסך מהג'ק3די.

לדעתי זה אחלה שיש אחד שמעצבן אותך לפני הסטים זה חוסך מהג'ק3די.

אני את האמת מעדיף לא לראות אותו
כן לרמי הוא כנראה נותן אטרף, לי הוא סתם נותן עצבים מיותרים שאני רואה אותו, אני נכנס לאטרף גם בלעדיו.

אני את האמת מעדיף לא לראות אותו
כן לרמי הוא כנראה נותן אטרף, לי הוא סתם נותן עצבים מיותרים שאני רואה אותו, אני נכנס לאטרף גם בלעדיו.
😆

רמי איך הולך עם הפאוורקלין? הבנת כבר שצריך להרים את הקלין כשהמוט מעל הברך ולא ישר מהרצפה?

אני עושה כמו שטום רשם לי בסטטוס בפייסבוק, מרגיש בהרבה יותר קל.

חפשתי את הסרטון של הפאוורקלין ולא מצאתי..
תעזור לי גם עם הדדליפט כי אני די תקוע במשקל שלי.
מתי אתה בא סוף סוף להתאמן שאני אביא לך מגנזיום?

בא בשבת ב1 בערך, תבוא, בבקשה:/

אימון b-
דדליפט בלי מגנזיום:100x5, 120x5, 140x5, 185x5, 235x2, השניה כבר ממש בקושי עלתה כי המוט החליק לי מהיד, לא כי זה היה כבד.

פוש-פרס:barx5, 40kgx5, 50kgx5, 80kgx3PR, פעם ראשונה שאני מצליח לשלישיה.

חזה עליון עם דאמבלים:עשיתי כי סתם רציתי לראות מה מצב הכתף, עשיתי עם 40kg, היה סבבה ל8 חזרות, סט שני הכתך התחילה לכאוב, הפסקתי.

מה רע בזה?
אני לא רואה טעם בלעשות עוד סט בתור מדרגה לסט האחרון, הרי גם ככה עשית חימום עם כל הסטים שלפני, יש סיבה לא לקפוץ ב50 קילו?

רמי אני בסוף בא ביום ראשון
מסתבר שאין לי משמרת לילה אז אני הולך להתאמן אחרי העבודה
כמובן שאם תוכל לבוא איתנו בראשון נשמח

אני מציע מוט ריק 100 קילו ואז 250 קילו כדי לא לאבד כוח ולמשוך עם גב עגול

בוא לא נגזים כן, אבל מה רע בלעשות את המקס אחרי סט של 100 ל5, 120 ל5, 140 ל5 ו185 ל5?
זה לא מספיק?

סינגל של 200-205 בדרך לא היה הורג אותך
זה קפיצה גדולה מדי 50 קילו

אז אתה אומר לתת עוד סינגל בדרך?
לא נשמע לי בעייתי מדי:)

---------- התגובה התווספה 04-06-2011 ב 00:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-06-2011 ב 15:01 ----------

רמי אני בסוף בא ביום ראשון
מסתבר שאין לי משמרת לילה אז אני הולך להתאמן אחרי העבודה
כמובן שאם תוכל לבוא איתנו בראשון נשמח

אני בא בשבת, אני יבוא אתכם בשלישי וחמישי אם תרצו(זה מתי שאתם הולכים לא?), כמובן שזה תלויי בכם אם תוכלו להתאמן בשעות 8-8:30.

אז אתה אומר לתת עוד סינגל בדרך?
לא נשמע לי בעייתי מדי:)

---------- התגובה התווספה 04-06-2011 ב 00:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-06-2011 ב 15:01 ----------

אני בא בשבת, אני יבוא אתכם בשלישי וחמישי אם תרצו(זה מתי שאתם הולכים לא?), כמובן שזה תלויי בכם אם תוכלו להתאמן בשעות 8-8:30.

חחח פשוט כי אמרת לי כמה פעמים שאתה תוכל להגיע ביום חמישי אז תיארתי לעצמי שזה בשעות שלנו
אבל לא משנה כבר

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית