הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
סבבה ותכין את המצלמה לקראת יום חמישי שלא יהיו בא פתאום תקלות 😃
בתנאי שתבוא עם זה:

Image.ashx

סתם חס וחלילה.. סגור העיניין 😃

חחחחחחח
חזק אופק...
נראה לי שגופיות שחורות זה כל מה שיש לו בארון.

קשה שלא לזהות אותו, אם אתה רואה מישהו שעושה סקוואט עם מגבת+עושה שמינית סקוואט+כמעט מחרבן עם 100 קילו, זה הוא.

קשה שלא לזהות אותו, אם אתה רואה מישהו שעושה סקוואט עם מגבת+עושה שמינית סקוואט+כמעט מחרבן עם 100 קילו, זה הוא.
חח היום ראינו מתחרה, עשה סקוואט עם 70 קילו, לא שבר מקביל ושם את הספוג

חח ראיתי צחוק מעבודה אז לא הייתי בפוקוס
יש איזה פלצן שמשתמש בכלוב בשביל כפיפות מרפקים, אז הוא גם התחיל לעשות סקוואטים
שם 70 קילו כשהרגליים צמודות אחת לשניה והוא חירבן בכל עלייה כשהוא עשה שמינית חזרה
וכמובן היה לו פוסיפאד..🤡

סביר להניח
אבל הוא לא נראה כזה.. הוא נראה ליצן איכותי

נראה לי אני יודע על מי אתה מדבר...
תשמע, אתה יודע מה דעתי בנושא...

אימון a-
סקוואט:70x5, 100x5, 120x5, 140x3, 170x5
היה די קל.

בנץ קל:barx5, 60kgx5, 80kgx5

פאוור קלין:60x3, 65x3, 70x3, 90x1PR
ה90 הרגיש ככה ככה, זאת אומרת אני לא יכול להגיד שזה היה קל, אבל גם לא נראה לי שזה המקסימום שלי, בכל מקרה סתם רציתי לנסות, מאז שהתחלתי להביא קפיצה כמה שיותר גבוה בתרגיל הזה, המשקלים מרגישים בהרבה יותר קל.

סכ"ה אחלה אימון.

מאז שהתחלתי להביא קפיצה כמה שיותר גבוה בתרגיל הזה, המשקלים מרגישים בהרבה יותר קל.

כן, גם שמתי לב כשהתחלתי לתת קפיצה חזקה יותר- המשקל סבבה- במיוחד כשאתה נכנס מתחתיו יותר מהר. )

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון b-
דדליפט:100x5, 120x, 140x5, 180x5, 205x5
בגלל שלא היה לי מגנזיום, עשיתי 4 חזרות, ואז pause של איזה 15 שניות כי הרגשתי שהמוט מתחיל להחליק לי מהיד, ואז את החמישית, אבל סכ"ה זה היה סט טוב וגם יחסית קל.

פוש-פרס:barx5, 40kgx5, 50kgx5, 60kgx5, 80kgx4

אימון b-
דדליפט:100x5, 120x, 140x5, 180x5, 205x5
בגלל שלא היה לי מגנזיום, עשיתי 4 חזרות, ואז pause של איזה 15 שניות כי הרגשתי שהמוט מתחיל להחליק לי מהיד, ואז את החמישית, אבל סכ"ה זה היה סט טוב וגם יחסית קל.

פוש-פרס:barx5, 40kgx5, 50kgx5, 60kgx5, 80kgx4

זה PR לא?

אני לא בטוח, אני חושב שהיה לי את זה כבר ל5...

חח נראה לי שזה PR לא זכור לי לפי הלוגים שלך שעשית 80ק"ג פוש פרס לרביעייה אולי לפחות חזרות
בכל מקרה ככה או ככה כל הכבוד!

סבבה תודה, אני לא בטוח אם עשיתי 5 או שהיה לי את זה ל4 כבר...
אין לי כח לבדוק האמת וגם לא מעניין אותי כל כך, זה לא משקל כזה גבוה לתרגיל, אבל תודה
אני מרגיש שמאז שהחלפתי אותו בבנץ ממש מתקדם בו, וגם הכתף לא ממש כואבת...

עשיתי היום גם בנץ עם משקל קל(70kg), ל5 סטים של חזרה אחת לראות איך זה מרגיש, לא הרגשתי כאבים מיוחדים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית