הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
רמי אם תצטרך אני יתן לך את הבלוק מגנזיום שנתתם לי

אופק לא יכולנו ללכת ביחד כי מיהרתי טיפה בגלל שהייתי צריך לחזור בשביל על האש

אני צריך חתיכה ממש קטנה של מגנזיום זה יספיק לי לממש הרבה זמן, ואני גם ככה לא פה להרבה... אולי עשירית מהבלוק, וגם זה יהיה יותר מדי נראה לי.

אופק עברתי את המבחן, אני מתחיל עוד שבועיים+- תלויי לאיפה אני הולך.

בקריית חיים יש מכון עם כלוב, אבל מוציאים את המוט מהסטנד של החזה עליון, מסתדרים, אבל חוץ מזה מקום סבבה וגם המאמן סבבה, אין לו בעיה שתזרוק ותעשה מה שבא לך, הוא גם עושה דדליפט יחסית כבד.

אני צריך חתיכה ממש קטנה של מגנזיום זה יספיק לי לממש הרבה זמן, ואני גם ככה לא פה להרבה... אולי עשירית מהבלוק, וגם זה יהיה יותר מדי נראה לי.

אופק עברתי את המבחן, אני מתחיל עוד שבועיים+- תלויי לאיפה אני הולך.

בקריית חיים יש מכון עם כלוב, אבל מוציאים את המוט מהסטנד של החזה עליון, מסתדרים, אבל חוץ מזה מקום סבבה וגם המאמן סבבה, אין לו בעיה שתזרוק ותעשה מה שבא לך, הוא גם עושה דדליפט יחסית כבד.

בכיף אתה מוזמן לבוא לקחת או ניפגש מתישו

ורגע בקשר לחדר כושר בקרית חיים אז אתה לא מדבר על המכון של קוסטה? כי שמה הרי היינו ויש שמה ספת לחיצת חזה עליון שמשם הוצאנו את המוט לסקוואט
ושמעתי על מכון בקרית חיים שיש שמה כלוב או ראק וזה מקום די קטן על זה אתה מדבר?

אה טוב
אבל איך הגעת למסקנה שיש שמה כלוב בגלל זה לא הבנתי מה קשור המכון של קוסטה
כי רשמת שיש כלוב ואחר כך אמרת שמוציאים את המשקל מהחזה עליון

בכל מקרה אל תשכח שתחזור בערך למשקלים שלך זה יהיה קצת בעייתי לקחת יותר מדי צעדים אחורה

נסתדר איכשהוא...
עד שאני אטוס מפה שוב, ואז אני אעשה כבר מנויי במכון בחו"ל.

אז ככה, עשיתי היום מנויי לחודש במקום חדש, מכון קטן ונחמד, אין שם כלוב, אבל אפשר להוציא את המוט מהספה של החזה עליון, למאמן אין בעיה עם דדליפט וסקוואט, ההפך הוא תומך בסקוואט atg ודדילפטים, ואפילו יש לו דדליפט של 220 ודוחק די הרבה משקל בחזה...
עוד חיסרון קטן זה שהפלטות הם במשקלים מוזרים קצת, למשל אין 15, זה 15.6, ו4.8 ו2.3 ו21.32432 הבנתם תקטע...
אבל בסכ"ה מכון נחמד, ולא יקר בכלל, מי שגר באזור הקריות אני ממש ממליץ, אחלה מקום.
עידן אם אתה קורא, זה במכון של קוסטה.

טוב אז בקיצור, זה מה שהלך-

סקוואט: 70-73x5, 100-105x5, 120-125x5, 135-137x5, 150-154x5
אני לא בטוח על המשקל שהיה על המוט, כי שוב, הפלטות ממוספרות מוזר, אני אתרגל בסופו של דבר, גם אציין שעשיתי דילאוד כי לא עשיתי סקוואט כבד קרוב לחודשיים...

פרס:(שוב זה בערך במשקלים) barx5, 40x5, 50x5, 60x5 וסט אחד של פוש-פרס 75x5

פאוורקלין:50x5, 55x5, 60x5, 65x5, 72.5-72x5

triceps pulldowns

קיצר מתחיל לחזור לעצמי לאט לאט...

לא זה קילוגרמים
הפלטות האלו נמצאות ברוב החדרי כושר שיש להם פלטות ברזל
אצלי בג'ים גם היה פלטות מברזל, זה הלך ככה שהליברות היו מספר עגול והקילו היה עם נקודה עשרונית בדר"כ.. יעני 45 ליברות ובצד 20.4 קילו וכו'.

אצלי בג'ים גם היה פלטות מברזל, זה הלך ככה שהליברות היו מספר עגול והקילו היה עם נקודה עשרונית בדר"כ.. יעני 45 ליברות ובצד 20.4 קילו וכו'.

חחח נו אז נכון
הקילו יוצא בד"כ עם נקודה משהו
לא יודע אם שמת לב אבל זה בערך מה שאני אמרתי
אז למה חשבת שזה בליברות

חחח נו אז נכון
הקילו יוצא בד"כ עם נקודה משהו
לא יודע אם שמת לב אבל זה בערך מה שאני אמרתי
אז למה חשבת שזה בליברות
לא חשבתי שהמשקל שהוא עשה זה ליברות, אמרתי שהמכון שלו בטח הולך לפי ליברות, שזה אומר שהמשקל העגול הוא ליברות.. לא התבטאתי נכון..

טוב...
אז דאבל עידכון
אני רק אציין ששני האימונים האלה הם אחרי וירוס די קשה שהיה לי עם חום גבוה והקאות, ככה שהמשקלים נפגעו עוד יותר(כי סכ"ה גם לא התאמנתי כמו שצריך חודשיים).

אימון b-
דדליפט:100x5, 120x5, 140x5,170x5, 200x2
ה200 חזרה אחת היתה בלי רצועות וחזרה שניה שמתי מהר ועשיתי עוד הפעם, כי המוט במכון חלק לגמרי אין איך לתפוס אותו, וגם זה מוט עבה יותר ממוט אולימפי רגיל ולכן הרבה הרבה הרבה יותר קשה להחזיק אותו.
וגם זה וגם כי הייתי חלש וממש אחרי מחלה.

פאוורקלין+פוש-פרס:50x3, 60x3, 65x3, 70x3, 80x3

סקוואט קל:70x5, 100x5

אימון c-
סקוואט:70x5, 100x5, 120x5, 130x5, 155x3
פוש-פרס/פרס:barx5, 40kgx5, 50kgx5, 60kgx5 כל זה פרס ו75kgx3 פוש פרס ואז 60kgx8 פוש פרס
מתח:פה גם היה לי קצת קשה כי הטווח תנועה של המתח במכון החדש הוא הרבה יותר גדול, מאשר במכון הישן ואפשר לעלות ממש ממש למעלה, ובמכון הישן זה היה יותר כמו צין אפ(טיפה יותר גבוה).
אז זה מה שהיה - bwx8, bw+15kg dbx5, bwx6, אבל זה עם בערך עוד 40% יותר טווח תנועה.

אימון a מיום שני-
סקוואט:70x5, 100x5, 110x5, 120x5, 140x5 עשיתי דילאוד קטן, כי הרגשתי שהמשקל יחסית כבד לי.
מה שכן הסקוואט הזה היה ATG ולא רק שובר מקביל, מכיוון שאין לנו במכון מוטות ביטחון, ואפשרי לרדת ממש עד הסוף, זה מה שאני עושה, אולי בגלל זה המשקל מרגיש לי הרבה יותר כבד.

פרס:40x5, 50x5, 60x5, 65x5, ופוש פרס של 78.5x5

פאוורקלין:50x3, 60x3, 70x3, 80x3

קצת מקבילים וhammer curls בסוף האימון.

אימון b-
דדליפט:100x5, 120x5, 140x5, 160x5, 180x5
בנץ פרס קל:50kgx10, 60kgx10x10, זה היה סתם בשביל לתת גירויי לכתף עם התנועה הספציפית הזאת, אחרי שהרבה זמן לא עשיתי בנץ.

פאוורקלין+פרס:50kgx3, 60kgx3 ופוש פרס של 75kgx3

סקוואט:70x5, 100x5, 110x5

מזל שיש לך דדליפט כבד אחרת הייתי חושב שאתה בחורה לפי המשקלים 😃 באימון האחרון.

חחחח כן אני יודע, לאט לאט אני חוזר לעצמי, אני חודשיים לא התאמנתי.
האמת שלפני ההפסקה הדדליפט הזה של ה180 היה ממש קל בשבילי.

בסקוואט אני בכוונה עושה דילאוד למשקל נמוך(אולי אחזור לעבוד מאימון הבא טקסס אם כבר אני באזור הזה של המשקלים), עכשיו שאני אעזוב את הארץ בקרוב אני אעשה כבר מנויי(ככל הנראה באוקרינה), ככה שתיהיה לי המשכיות מבחינת האימונים אז אני מצפה לחזור די מהר:)

מה שבטוח יש שם המון בחורות יפות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית