הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבקש יעוץ לגביי כמה דברים

• פותח/ת השרשור miki25
  • פורסם בתאריך

miki25

משתמש פעיל
367
2
נק' מוניטין:
386
367
2
שלום חברים אני חדש בפורום ומאוד מתעניין בתוספים השונים והמשונים
גיל 25
גובה 1.80
משקל 114
המטרה כרגע היא לבנות מסה נקייה ולבנות גוף הכי חזק שאפשר בגדר חובבן תוכנית האימונים שלי ז abcde מתאמן 5-6 ימים בשבוע

אין לי יותר מידי שומן בגוף יחסית למשקל ,קרס קטנה הכול יחסי לתקופת המאסה

התוספים שאני משתמש נכון לאכשיו זה נו אספלוד וחלבון קלאסיק של אופטימום ואמינו סופט גילס של אופטימום

לאחרונה שגלשתי באתרי התוספים כמוbodybuilding.com ו bulknutrition.com ראיתי הרבה תוספים מענינים כמו

Forma-D
NATA-D
של LG Sciences
אני מעוניין לעלות שלב בתוספים ומחפש חומרים טובים וחזקים עד כמה שאפשר
בלי לגעת כרגע בסטרואידים
1 חלבון כרגע נעול על 100% Whey Protein - Gold Standard
2 הייתי על הנו אקספלוד אכשיו מתעניין במשהוא יותר חזק מחפש הצעה טובה
3 יש הרבה תגובות טובות על פרו הורמונים וכול השטויות האלה עד כמה זה יכול לדחוף קדימה או שזה סתם זבל?
אשמך עם תענו לי על השאלות מקווה שלא חפרתי:help:

כל מה שכתבת זה בזבוז כסף מלבד החלבון.
אם אתה בכל זאת מעוניין בפאמפ ומרץ רוב החבר'ה פה ממליצים על jack3d
👋

• פותח/ת השרשור
דבר אחד אני לא מבין בלי לזלזל באף אחד כמובן אבל איך לעזזל יש כולכךך הרבה תגובות טובות על כול השטויות והפרו הורמונים והבוסט טסטוסתרונים למינייהם יש בזה משהוא או שהכול באמת לא שווה גרוש ולא יתן כלום

---------- התגובה התווספה ב 23:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:49 ----------

לא מדדתי כי אין לי איך אבל כמו שאמרתי יש שומן הכול כמובן יחסית למאסה שעברתי בגדול יש אבל לא יותר מידי סביבות ה20 אחוז הערכה גסה

נערך לאחרונה:
המוצרים עצמם הם לא פרו הורמונים
Forma-D הוא טסט בוסטר, לא השתמשתי, תחפש ביקורות שלו ברשת תחת השם הקודם שלו, "פורמדרול אקסטרים" - ככה תקבל אינדקציה טובה יותר. מעבר לזה בגיל 25 טסט בוסטר הוא גבולי ואין לו הרבה מה להציע.

Nata-D הוא אמור להיות מוצר שמסייע בעליית מסת שריר באופן טבעי, לטענתם הם מצאו סוג של צמח בעל השפעות אנדרגניות ואנאבליות על תאי שריר. לא השתמשתי במוצר. קשה לי להאמין לזה אגב.
תחפש ביקורות ברשת תחת השם הקודם של המוצר "נאטאדרול". באופן הזוי חלק מהביקורות אפילו מספרים על תופעת לוואי של חוסר חשק מיני... הזוי משהו - אלה אם כן הכניסו למוצר קצת "מרכיב סודי" כזה או אחר (והיו דברים מעולם)

החברה שינתה את השם של המוצרים לאחרונה כי השימש במילה "דרול" גרם לאנשים לחשוב שמדובר בפרו-הורמונים (ואני דיי משוכנע שזאת הייתה הכוונה של החברה מלכתחילה, אבל אחרי הבאן שהיה אני מניח שזה עשה להם קצת בעיות).

נערך לאחרונה:
אם אתה באזור ה 20% שומן אולי כדאי להתחיל לחשוב על תהליך של חיטוב מאשר להמשיך עוד בעלייה במסת השריר שהיא כבר לא יעילה, הן מבחינה הורמונאלית והן מבחינת העלאה של שומן ביחס לשריר וכמות הקלוריות שדנרש להכניס כדי שזה יקרה במיוחד במשקל שלך.

• פותח/ת השרשור
תודה חברים על התגובות והעזרה

---------- התגובה התווספה ב 18:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:36 ----------

שעלה קטנה במשקל שלי עדיף באמת להתחיל חיטוב או אפשר עוד קצת לבנות מסה של שריר נקי
אני שואל כי אני חזרתי להתאמן לפני 3 חודשים אחרי כמעת שנה של חוסר פעילות עקב קריעת 2גידים בכתף

הקפדתי על תזונה טובה יחסית ופירקתי 3 שקים של גיינר העליתי מ98 עד114
אכשיו הגוף מרגיש טוב ואני עובד בכול הכוח
השאלה שלי אחרי כול זה העם שווה לצבור עוד קצת מסה נקייה על בסיס חלבון ולא גיינר או כבר אפשר להתחיל חיטוב
ועם כן להתחיל חיטוב אשמח ל קבל תוכנית תזונה טובה ומתעימה לי
תודה מראש

אתה לא תעלה נקי מהסיבה שהמצב ההורמונאלי שלך לא אופטימלי להעלאה במסת השריר + אתה תדרוש יותר קלוריות לעלות במסה (בגלל מסת הגוף שלך) מה שסביר להניח ינותב גם לשומן.
אז או שתעלה ממש לאט עם מאזן קלורי חיובי מאוד קל, או שתעלה ביחס של שומן יותר גדול משריר וזה לא אידאלי כבר.

עדיף זה עניין סלקטיבי, זו דעתי, אולי דעת מישהו תהיה שונה ממני וזה בסדר. תעשה מה שאתה מרגיש, לדעתי חיטוב יהיה יעיל יותר בתקופה הזו לכיוון ה 10-14% שומן ומשם להתחיל בעלייה במסת השריר.

• פותח/ת השרשור
מישהוא יכול לתת לי בבקשה תפריט תזונה לתקופת חיטוב
ועוד שאלה בתקופת חיטוב אפשר לעבוד עם משקל מקסימאלי או להוריד בחצי ולהגדיל כמות החזרות בסטים?
תודה חברים

תכין לעצמך תוכנית חיטוב.

1. תמצא את כמות הקלוריות שאתה צריך - מקום טוב להתחיל בו הוא משקל גוף * 25
2. אתה צריך 2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף.
3. תמלא את שאר הקלוריות בשומן ופחמימות - אני ממליץ על לא יותר מ-150 גרם פחמימות.

אתה יכול להשתמש בכל מחשבון תזונה שסופר לך קלוריות בצורה מפורטת. יש אחד סביר ב- goleango.com.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית