הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה בתחילת הSS

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
אני פשוט אצטט את מה שכתבתי מהלוג שלי:
טוב כמו שכתוב בכותרת קיבלתי פציעה,לפי הרופא בנס אני עוד יכול לכתוב פה במחשב ולא באשפוז או משהו.
עשייתי את הסקוואט הכל הלך כמו שצריך
5-5-5 41 קילו.
בבנץ' פרס חזרה רביעית טכניקה מעפנה חזרה חמישית כשל,בדיוק בא איזה מישהו ובלבל את השכל לזה שלידי וצעק עליו שאנחנו מבזבזים זמן פה וחרטא כזה,בקיצור המוט נפל לי על הפרצוף עשה לי פתח בגבה ובאף.
עכשיו מעניין אותי איך הגעתי לטכניקה לקויה וכשל כבר בסט הראשון,ועוד העלתי משקל נמוך של שני קילו וחציט כולה מפעם קודמת(ישנתי 8 שעות ואני חושב שאכלתי כמו שצריך),ההורים שלי צועקםי עליי שהייתי צריך להקשיב למדרךי והמדריך בכלל מבאס אותי ואומר לי שהוא צדק.
בקיצור,מה אני עושה מכאן?
cray.gif
דרך אגב באמת שאני סומך פה על אנשים ולוקח אחריות על כל מה שאני עושה ואעשה,אבל זה נראה התוכנית פשוט לא התאימה לי כמו שאנשים אמרו=[

צר לי לשמוע על הפציעה, אבל היא לא ממש קשורה לתוכנית. היא יכולה לקרות בכל תוכנית שמערבת בנץ'. יש כמה כללי ברזל להוצאת המוט, ריפטו מדבר על זה בספר וגם ב-DVD, כמו איפה שהראש צריך להיות ממוקם, מרפקים נעולים כשמוציאים את המוט, סוגרים (או יותר נכון בלי סוגרים אם אתה מתאמן לבד) וכו' וכו' - קראת את זה או ראית את הסרטונים? במקום שהמדריך הזה יצעק עליך, שילמד אותך איך ללחוץ בבטחה.

• פותח/ת השרשור
כן אני קורא את הספר וראיתי את הDVD בריפרוף,הגיע הזמן שאני אאיץ קצת באמת.
ד"א ההורים שלי מאוד "חסרי ידע" בתחום אז הם רוצים לאסור עליי ללכת לחדר כושר ולאכול כמו שאני "צריך"(כאילו שאני במשקל סביר),בכ"מ אני חושב על ללכת ראש בקיר ולממן לעצמי את כל התוספות אוכל שאני רוצה ופשוט זין על כולם.
בעיה אחרת שאחד המדריכים שם גם לא ממש אוהב RM5,הוא סבור שזה רק למי שרוצה לעבוד על כח מרבי ולא לפיתוח מאסה,הלוואי והוא סתם היה איזה מדריך אבל הוא חבר כזה של המשפחה שלנו וזה יוצר בעיה,בקיצור אני בתסבוכת לא נעימה בכלל..

בכ"מ ישלך אולי רעיון למה אני נתקע כבר על ההתחלה?,עוד שעה.שעתיים לישון\לאכול יותר? באמת שאני מתחיל לחשוב שהגוף שלי דפוק לאללה ואני לא בנוי לזה=[

ואני לא יודע מזאת אחיזה פתוחה או סגורה עדיין לא הגעתי לתוכן על בנצ' ...

תשמע מילא כל הבלגאן היה נגרם מתרגיל מסוכן ולא בטוח כמו הסקוואט (ציניות). אבל אתה מדבר על פציעה פשוטה בבנץ' מנפילת המוט על הפנים. ולפי מה שאתה אומר המוט נפל לך על הפנים בגלל מישהו שבא והתחיל לצעוק ולהפריע.

בנץ' זה התרגיל הכי בסיסי שיש. אני חושב שמתי שההורים כבר לא יודעים מספיק בכדי להיות בעלי יכולת להחליט בשבילך בעניין, אתה צריך להוציא אותם מהמעגל הזה במקרה של האימונים שלך. אתה מנסה להתחזק ולגדול, לא לתפוס ראש מגז מזגנים. ואתה עושה זאת עם התכנית הכי בסיסית, פשוטה, יעילה, בטוח וטובה ביותר שיש.

לדעתי תחיה את החיים שלך ואל תתרגש מהפדיחה של הפציעה, זה לא עזר לא להורים ולא למדריך שלך להוכיח שום דבר. אם תהיה מוכרח, תחליף מכון ותתחיל לעבוד בכדי לממן אימונים ומזון. תהיה עצמאי.

למה אני נתקע כבר על ההתחלה?,עוד שעה.שעתיים לישון\לאכול יותר?

בוא תן לי לנחש:

הגעתי לכשל בחמישי אחרי חזרה עם טכניקה לקויה ועוד בלי שהיה מישהו שיעזור לי אז אני לא רואה שום סיבה למה זה אפילו לא יכל ליפול לי על הבטן.
בכ"מ אני לא חושב שמישהו יתן לי לעבוד שם עכשיו אחרי זה,שני סנטימטר למטה והייתי עכשיו עיוור=\

ואולי גם התחלת פשוט עם משקל כבד מדי. הייתי מציע לך להתחיל מ-30-35 קילו ולעלות לאט לאט ב-2.5 קילו כל אימון. אל תדאג זה לא יעכב אותך כי הקפיצות הן כל אימון וכל 4 אימונים תעלה ב-10 קילו שזה המון.

ותפסיק להיכנס לסרטים ולחשוב שהיית עיוור וכ'ו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית