and its time for a comeback

• פותח/ת השרשור tal_s
  • פורסם בתאריך

tal_s

משתמש פעיל
964
1
נק' מוניטין:
3,398
964
1
לאחר חפירות רבות מצד השלד וחזרה לאימונים "סדירים" החלטתי לפתוח לוג..
אז ככה, אחרי פציעה בגב ובכתף ולאחר מכן תקופה לא קלה של חצי שנה ראשונה בצבא בלי יותר מידי אוכל ואולי 2 אימונים בשבוע במקרה הטוב ואין ספור ריתוקים, ירידה של 12 קילו משקל גוף ודלקות כאלה ואחרות הגיע הזמן לחזור לעניינים ולתת בראש..

כמו תמיד אני עובד בתכנית הזויה עם נפח גבוה אבל בניגוד לפעם אין פיצולים או תרגילים מבודדים..

התכנית מבוססת כביכול על בלוק נפח של שבועיים ובלוק עצימות של שבועיים שבכל אחד מהם
4 אימונים בשבוע, פלג גוף עליון(A, שבאימון הראשון ההתמקדות היא בנץ פרס ובאימון השני ההתמקדות בפרס ופלג גוף תחתון (A, שבאימון הראשון התמקדות בסקוואט ובאימון השני התמקדות בדדליפט.
מכיוון שהיציאות שלי בצבא לא מאפשרות להתאמן 4 פעמיים בשבוע את זה אז האימונים יהיו ראשון,שני,חמישי או שישי ושבת, ושבוע אחרי זה שלישי, רביעי לא כולל ריתוקים או כליאות שלבטח יהיו. רחוק מלהיות אופטימלי אבל זה מה יש..

ההתקדמות בתכנית היא 10 קילו סקוואט ובדדליפט ו5 בבנץ ובפרס על כל מחזור של 4 שבועות + שבוע התאוששות שאולי יהיה זקוק לו

**אימוני הנפח מתבצעים ללא חגורה.

אלו ה5 אימונים האחרונים שלי

Bench Press 5x5 120kg
Weighted Pull-up 5x5 20kg, 4x15kg
Barbell overhead Press 5x5 75kg, 4x70kg
Barbell Underhand Bent-over Row 5x5 110kg
Upright Row 3x5
Weighted Dips 3x5

low bar Squat 5x5 160kg
Sumo Deadlift 5x5 170kg, 4x160kg
Good morning 5x5 100kg, 4x90kg
claves
abs

Barbell overhead Press 5X5 75kg
Barbell Bent-over Row 5x5 120kg, 4x115kg
Close Grip Bench Press 5x5 115kg,4x110kg
Weighted Underhand Chin-up 5x5 10kg
Weighted Dips
Upright Row

classic Deadlift 5x5 200kg
high bar Squat 5x5 130kg,4x120kg
Stiff-leg Deadlift 5x5 140kg,4x130kg
claves
abs

low bar Squat 5x5 170kg,4x160kg
Sumo Deadlift 5x5 165kg
Good morning 5x5 95kg
claves
abs

נערך לאחרונה:
אלוהים ישמור אתה פסיכופט, איך אתה שורד אימונים כאלה?! (דדליפט 5X5?!?!)
אגב למה underhand grip בחתירה?

בכל מקרה שיהיה בהצלחה 😵

• פותח/ת השרשור
אלוהים ישמור אתה פסיכופט, איך אתה שורד אימונים כאלה?! (דדליפט 5X5?!?!)
אגב למה underhand grip בחתירה?

בכל מקרה שיהיה בהצלחה 😵

חח נפח זה נפח, האמת שזה לא היה קל במיוחד בלי חגורה..
אני עושה פעמיים בשבוע מתח וחתירה אז אני מעדיף שיהיה את שתי האחיזות.. בכל זאת אני לא עובד בכלל על הבייספס

אימונים עצימים בטירוף, ומשקלים מכובדים בדד-ליפט. האם העצימות דורשת ממך תזונה מיוחדת יחסים לתוכניות כוח אחרות כמו המדקאו (הליניארית) שהיא הרבה פחות עצימה?

• פותח/ת השרשור
אימונים עצימים בטירוף, ומשקלים מכובדים בדד-ליפט. האם העצימות דורשת ממך תזונה מיוחדת יחסים לתוכניות כוח אחרות כמו המדקאו (הליניארית) שהיא הרבה פחות עצימה?

אני רחוק מלהקפיד על תזונה, בעיקרון אני אוכל מה שאני רוצה לפעמיים זה ברמה של 3 המבורגרים ופיצה משפחתית ביום ולפעמיים זה 2000 קלוריות בלחץ

ואתה על 10 אחוז שומן?

חחח עכשיו זה מסביר כמה דברים.

משקלים יפים..בהצלחה.
אגב, מוזר לי שהפול אופ שלך עם יותר משקל מאשר ה chins. חשבתי של 'כולם' יותר נוח להיפך

מעניין מה יהיה ממך אם תהיה בנאדם ותעבור ל5*5 נורמלי.. בכל מקרה הרבה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מעניין מה יהיה ממך אם תהיה בנאדם ותעבור ל5*5 נורמלי.. בכל מקרה הרבה בהצלחה

איזה סיבה הגיונית יש שאני אתקדם בתכנית כמו מדקאו יותר מפה? התאוששות זה לא הבעיה... במיוחד שאני מתאמן שבוע אחד 2 אימונים ושבוע אחד שלוש..

פיייי איזה משקלים, בטח בכלא שמה מפחדים ממך!

בהצלחה אחי 😃

• פותח/ת השרשור
יא מוזרק
אתה שוב תפצע

למה שאני אפצע? אין פה שיאים וRM1 כל יומיםם ותאכלס לא התאמצתי במיוחד באף אחד מהאימונים האחרונים..
חוץ מזה עד כמה שזה נראה נפח גבוה.. הורדתי משמעותית את הנפח גם בלחיצות וגם בסקווטים והדדליפט בערך בחצי.. במקום 4 תרגילי בנץ' בשבוע אני עושה 2 ובמקום 3 סקוואטים כבדים ושלוש דדליפטים אני עושה 2
את הסומו והיי בר אני בכלל לא מחשיב כי בינתיים אני לא מתאמץ בהם אלה מתרגל טכניקה מה שנקרא..

נערך לאחרונה:
אתה יכול לסיים כמה סבבים ולא להפצע
אבל אם תתמיד בתוכנית כזו כחודשיים שלושה הסיכוי שלך להפצע גדל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית