עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא צריך שום גיינר, אין לך מושג איך לאכול וכנראה גם איך להתאמן, אתה זורק כסף לפח.מה הקשר שומן? אני רוצה לעלות כמה שיותר מסת שריר, בקיצור אף אחד מהפורום לא עונה? אף אחד לא ניסה את הגיינר החדש שנקרא Mutant Mass ?? הוא מבטיח ניסים ונפלאות לפחות ממה שכותבים היצרנים
גיינר מעולה פירקתי כבר 3 נותן תמורה טובה בחודש עליתי איתו משהוא כמו 7 קילו
שלום לחברי הפורום,
אני מעוניין לקנות את האבקה Mutant Mass
האם מישהו ניסה אותה? עלה איתה? יכול לתת לי חוות דעת אם זה טוב או סתם מעלה בשומן??
לא מבין את העניין של הסוכר אז מה יש קצת סוכר מי מת מה קרה בכול גיינר יש סוכר או מה שזה לא יהיה יש פחות ויש יותר למה להפחיד אנשים סתם
הגיינר מיועד לעלות במשקל וברור שזה לא משקל נקי של שריר אף גיינר לא מעלה רק שריר דיי
במקום לדבר ולהפחיד ולגבות מחיר יקר פי 2וחצי מהמחיר המקורי בטענות שונות ומשונות
תמכרו מוצרים טובים במחיר שווה לכול כיס
ואיפה קונים את המוצר תחפש לבד אני בטוח שתמצא חבל שפה לא מוכרים באתר של מס"ה כנרא שזה לא כלכלי כמו המטריקס
ערב טוב שבוע טוב
לא מבין את העניין של הסוכר אז מה יש קצת סוכר מי מת מה קרה בכול גיינר יש סוכר או מה שזה לא יהיה יש פחות ויש יותר למה להפחיד אנשים סתם
הגיינר מיועד לעלות במשקל וברור שזה לא משקל נקי של שריר אף גיינר לא מעלה רק שריר דיי
במקום לדבר ולהפחיד ולגבות מחיר יקר פי 2וחצי מהמחיר המקורי בטענות שונות ומשונות
תמכרו מוצרים טובים במחיר שווה לכול כיס
ואיפה קונים את המוצר תחפש לבד אני בטוח שתמצא חבל שפה לא מוכרים באתר של מס"ה כנרא שזה לא כלכלי כמו המטריקס
ערב טוב שבוע טוב