ייעוץ מסה

מצב
השרשור נעול

BigMarkus

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לחברי הפורום,
אני מעוניין לקנות את האבקה Mutant Mass
האם מישהו ניסה אותה? עלה איתה? יכול לתת לי חוות דעת אם זה טוב או סתם מעלה בשומן??

מה שיעלה אותך בשומן זה מספר הקלוריות שאתה אוכל ולא מוצר כזה או אחר.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר שומן? אני רוצה לעלות כמה שיותר מסת שריר, בקיצור אף אחד מהפורום לא עונה? אף אחד לא ניסה את הגיינר החדש שנקרא Mutant Mass ?? הוא מבטיח ניסים ונפלאות לפחות ממה שכותבים היצרנים

הנה מה שאני חושב על ניסים ונפלאות. כנס אחי לקישורים

בראשון יש ניסים ונפלאות - קישור 1

בשני יש מדריך - קישור 2

שיהיה בלי קשר בהצלחה במקסימום מסת שריר

מה הקשר שומן? אני רוצה לעלות כמה שיותר מסת שריר, בקיצור אף אחד מהפורום לא עונה? אף אחד לא ניסה את הגיינר החדש שנקרא Mutant Mass ?? הוא מבטיח ניסים ונפלאות לפחות ממה שכותבים היצרנים
אתה לא צריך שום גיינר, אין לך מושג איך לאכול וכנראה גם איך להתאמן, אתה זורק כסף לפח.

• פותח/ת השרשור
כל פעם אני המום מהתשובות פה של הילדודס, מה נסגר חברס?? מה זה גנון?? מי אמר שאני צריך גיינר? אתה בכלל לא יודע את הנתונים שלי אחי, ואני אוכל 6 ארוחות ביום ומחפש להוסיף קלוריות, אז מה אין לחברי הפורום תגובות??

גיינר יכול להחליף ארוחה לא יותר מזה.
היתרון של גיינר הוא הנוחות וגם שתוכל לדחוף עוד ארוחה שעה אחרי הגיינר

גיינר מעולה פירקתי כבר 3 נותן תמורה טובה בחודש עליתי איתו משהוא כמו 7 קילו

שלום לחברי הפורום,
אני מעוניין לקנות את האבקה Mutant Mass
האם מישהו ניסה אותה? עלה איתה? יכול לתת לי חוות דעת אם זה טוב או סתם מעלה בשומן??

עוד אחד מהגיינריים שמפוצצים בסוכר וכמות של פחמימות ומשלמים עליו סתם מאות שקלים,תלמד להסתכל על תווית של גיינר, לשלם מאות שקלים על שק של מלטודקסטרין עם כמות דיי קטנה של חלבון זה חבל.

כמו שמשה אמר, מה שיעלה אותך זה סך הקלוריות היומי שלך ואם תהיה במאזן קלורי חיובי

לא מבין את העניין של הסוכר אז מה יש קצת סוכר מי מת מה קרה בכול גיינר יש סוכר או מה שזה לא יהיה יש פחות ויש יותר למה להפחיד אנשים סתם
הגיינר מיועד לעלות במשקל וברור שזה לא משקל נקי של שריר אף גיינר לא מעלה רק שריר דיי
במקום לדבר ולהפחיד ולגבות מחיר יקר פי 2וחצי מהמחיר המקורי בטענות שונות ומשונות
תמכרו מוצרים טובים במחיר שווה לכול כיס
ואיפה קונים את המוצר תחפש לבד אני בטוח שתמצא חבל שפה לא מוכרים באתר של מס"ה כנרא שזה לא כלכלי כמו המטריקס
ערב טוב שבוע טוב

לא מבין את העניין של הסוכר אז מה יש קצת סוכר מי מת מה קרה בכול גיינר יש סוכר או מה שזה לא יהיה יש פחות ויש יותר למה להפחיד אנשים סתם
הגיינר מיועד לעלות במשקל וברור שזה לא משקל נקי של שריר אף גיינר לא מעלה רק שריר דיי
ואיפה קונים את המוצר תחפש לבד אני בטוח שתמצא חבל שפה לא מוכרים באתר של מס"ה כנרא שזה לא כלכלי כמו המטריקס
ערב טוב שבוע טוב

מיקי שיהיה לך לילה טוב, מעניין אתה מגיע לפה ומחלק מחמאות למוצרים כאלה ואחרים.. מעניין למה..יש לך סיבה ( שאני יודע טוב טוב מה הסיבה שאתה פה) למה אתה מגן על מוצר כזה ומספר שלקחת 3 שקים כאלה והוא העלה אותך ב 7 קילו, יש פורום מספרי סיפורים שם תכתוב את הסיפורים שלך:161bd:

אז רק שתדע, מי שמוכר גיינר כמו מוטנט מאס הוא אחד שכן חושב על הרווח שלו, על גייינר מטריקס הרווח נמוך מאד, גיינר כמו המוטנט מאס נגמר מהר ללקוח, הוא מכיל ברובו מלטודקסטרין ועולה לחנות אולי 200 שח ונמכר ב 400 שח, אחלה רווח, אנחנו מוותרים עליו כי לדעתנו הלקוח לא מקבל מוצר שתורם לו המון, הוא מרוקן לו את הכיס ולא מתאים לנו לקבל את הטלפונים האלה- "שמע אחי קניתי גיינר של 6 קילו והוא נגמר לי אחרי שבוע וחצי שבועיים"... לנו חשוב שלקוח יצא עם גיינר שלא יקרע לו את הכיס כמו המוטנט מאס ושלא יהיה שק מלטודקסטרין שעולה גרושים אבל נמכר יקר.
חנות אמיתית מוכרת גיינר שמי שחסרה לו פחמימה יכול להוסיף לבד ,ושייקח גיינר עם כמות יפה של חלבון בנוסף לכמות יפה של פחמימות כמו בגיינר מטריקס של ISS , הפחמימה היא הרכיב הזול בגיינר ולקנות שק כמו מוטנט מאס שהעלות האמיתית שלו לצרכן היא אולי 200 שח ולמכור ב 400 ( רובו פחמימה שעולה כלום! )זה נקרא למכור בפי 2 כמו השטויות שכתבת עלינו. אתה שקוף מיקי!

נערך לאחרונה:
ערב טוב שבוע טוב

באמת מה העניין? למה שמישהו ירצה לקנות גיינר שמציע יותר קלוריות בחלבונים, שזול יותר, ושפשוט להשלים איתו פחמימות בצורות פשוטות וזולות יותר. מעניין למה.

ההפך הקלוריות הזולות הם מהפחמימות, יש גיינרים שרובם מכילים פחמימות שקל להוסיף לבד ובזול, המוטנט מאס שוקל המון אבל כמעט כל כולו זה שק של פחמימות זולות עם יחס חלבון נמוך, הרכיב הכי יקר בגיינר זה החלבון! מי שחכם לוקח גיינר עם כמות פחמימות יפה וכמות חלבון גם טובה ובמידה וחסירה לו פחמימה בתפריט שיוסיף לבד בעלות של כלום.

טוב לפני שזה יגרר לכל מיני מקומות מטומטמים כאלו ואחרים אני אנעל את הנושא הזה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית