הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה זמן בממוצע לבן אדם לוקחת מנת חלבות להתעכל?

• פותח/ת השרשור RBM
  • פורסם בתאריך

RBM

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
-4
63
0
כמה זמן לקוח למנת חלבון 30 גרם להתעכל עד שיהיה רצוי לקחת עוד 30 גרם?- כן אני מאמין בתיאוריה שגורסת כי מעל 30-35 גרם חלבון הגוף לא יכול לעכל יותר.

נ.ב
בארוחות אני מרשה לעצמי לאכול יותר מ-30 גרם חלבון,השאלה היא בעיקר לזמנים שבין הארוחות -בשאר היום.

• פותח/ת השרשור
ואני מעדיף שלא תפתח פוסטים כאלה. בתיאוריות לא מאמינים.
לא זכור לי שביקשתי עצה ממך בנוגע לפתיחת הפוסטים שלי.
רצוי שאתה וגם אמז תבינו שלא כולם ברמה הגבוהה של הידע בפיתוח הגוף וחלק מהפורום הוא גם החלק שלומד ורוצה לדעת,ומילות גנאי כמו שאמז כתב רק מדכאות את אותו יצר למידה ושלא נדבר על פוגעות ומעליבות בפן האישי.

אתה לא חושב שזה ליצנות להגיד שאתה מאמין בזה?
זה כמו שאני אגיד אני מאמין שאם אני אערבב את השייקר ביד שמאל וישים קצת כורכום בפנים אז זה יהיה יותר אנאבולי ויספג טוב יותר?
על סמך מה אתה מאמין?

לא זכור לי שביקשתי עצה ממך בנוגע לפתיחת הפוסטים שלי.
רצוי שאתה וגם אמז תבינו שלא כולם ברמה הגבוהה של הידע בפיתוח הגוף וחלק מהפורום הוא גם החלק שלומד ורוצה לדעת,ומילות גנאי כמו שאמז כתב רק מדכאות את אותו יצר למידה ושלא נדבר על פוגעות ומעליבות בפן האישי.
אתה רוצה ללמוד ולדעת? אז תשאל, תלמד ותדע. אתה מדבר כאילו כבר גיבשת דעה ואתה מאמין בה. עכשיו אתה יכול להבין למה הגבתי ככה? אם תשאל- כולם יענו לך בלי שום בעיה. אבל אתה לא יכול לבוא ולזרוק שטויות ולהאמין בהם ואז לשאול. זה די אבסורד.

• פותח/ת השרשור
אתה לא חושב שזה ליצנות להגיד שאתה מאמין בזה?
זה כמו שאני אגיד אני מאמין שאם אני אערבב את השייקר ביד שמאל וישים קצת כורכום בפנים אז זה יהיה יותר אנאבולי ויספג טוב יותר?
על סמך מה אתה מאמין?

אני חושב שלא צריך לכתוב את זה גם אם אתה מאמין בזה, כמו שלא תגיד לבן אדם שאתה רואה בו כמכוער שהוא מכוער.אם יש לך הערה לתת לי אני מבקש שתיתן לי אותה בכבוד כמו שאני נותן לך.

---------- התגובה התווספה ב 21:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:47 ----------

אתה רוצה ללמוד ולדעת? אז תשאל, תלמד ותדע. אתה מדבר כאילו כבר גיבשת דעה ואתה מאמין בה. עכשיו אתה יכול להבין למה הגבתי ככה? אם תשאל- כולם יענו לך בלי שום בעיה. אבל אתה לא יכול לבוא ולזרוק שטויות ולהאמין בהם ואז לשאול. זה די אבסורד.
לא אני עדיין לא מבין למה הגבת ככה אין לך שום זכות לכתוב מילה כזאת גם אם אני מצטייר בעיניך כך.

אני מקבל את זה.
וחוזר ואומר, אם תשאל כמו בנאדם, נענה כמו בני אדם.
ואם מישהו מכוער ישאל אותי אם הוא מכוער אני אגיד לו את האמת. זה לא אומר שאני לא מכבד אותו.

• פותח/ת השרשור
אני מקבל את זה.
וחוזר ואומר, אם תשאל כמו בנאדם, נענה כמו בני אדם.
ואם מישהו מכוער ישאל אותי אם הוא מכוער אני אגיד לו את האמת. זה לא אומר שאני לא מכבד אותו.

אני שמח שאתה מקבל את זה.זוהי דרך הכתיבה שלי אם אתה לא מסוגל לענות לי בדרך הראויה אני מעדיף שלא תגיב לי.אני מקבל את ההערה על שיפור קריאת המאמרים אך לא את ההעלבה שמתלווה לזה,וכמו שכבר הבחנתי אתה מקבל את זה וטוב שכך.

נערך לאחרונה:
בקיצור, הרבה לפני שאתה מאמין במשהו, תחקור בנושא טוב טוב. זכותך להאמין במה שאתה רוצה.

1. הבאת אותה בהקפצה
2. חיפוש זה דבר חכם \ שאלה טחונה
3. הטרלה: חלבון מאבד מערכו בחימום? (עבור מנהל הפורום)

לא הבנתי מהפוסט.
זה נכון שהגוף לא יכול לעכל יותר מ30 גרם חלבון (לא משנה אבקה/אוכל) בפעם אחת ?
יש על זה מאמר שלם.
1. הבאת אותה בהקפצה
כן. חלבון מתאדה והופך לגשם חומצי בטמפ' של מעל 30 מעלות.

1. הבאת אותה בהקפצה

כן 😵 למה נראה לך רוקי שתה ביצים חיות!? הבישול הוציא מהם את כל החלבון!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית