עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה ליצן. ואני מאמין במחקרים. תקרא את הפרוטאין בוק של לייל אם זה מעניין אותך.
הנה דוגמה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17117
לא זכור לי שביקשתי עצה ממך בנוגע לפתיחת הפוסטים שלי.ואני מעדיף שלא תפתח פוסטים כאלה. בתיאוריות לא מאמינים.
אתה רוצה ללמוד ולדעת? אז תשאל, תלמד ותדע. אתה מדבר כאילו כבר גיבשת דעה ואתה מאמין בה. עכשיו אתה יכול להבין למה הגבתי ככה? אם תשאל- כולם יענו לך בלי שום בעיה. אבל אתה לא יכול לבוא ולזרוק שטויות ולהאמין בהם ואז לשאול. זה די אבסורד.לא זכור לי שביקשתי עצה ממך בנוגע לפתיחת הפוסטים שלי.
רצוי שאתה וגם אמז תבינו שלא כולם ברמה הגבוהה של הידע בפיתוח הגוף וחלק מהפורום הוא גם החלק שלומד ורוצה לדעת,ומילות גנאי כמו שאמז כתב רק מדכאות את אותו יצר למידה ושלא נדבר על פוגעות ומעליבות בפן האישי.
אתה לא חושב שזה ליצנות להגיד שאתה מאמין בזה?
זה כמו שאני אגיד אני מאמין שאם אני אערבב את השייקר ביד שמאל וישים קצת כורכום בפנים אז זה יהיה יותר אנאבולי ויספג טוב יותר?
על סמך מה אתה מאמין?
לא אני עדיין לא מבין למה הגבת ככה אין לך שום זכות לכתוב מילה כזאת גם אם אני מצטייר בעיניך כך.אתה רוצה ללמוד ולדעת? אז תשאל, תלמד ותדע. אתה מדבר כאילו כבר גיבשת דעה ואתה מאמין בה. עכשיו אתה יכול להבין למה הגבתי ככה? אם תשאל- כולם יענו לך בלי שום בעיה. אבל אתה לא יכול לבוא ולזרוק שטויות ולהאמין בהם ואז לשאול. זה די אבסורד.
אני מקבל את זה.
וחוזר ואומר, אם תשאל כמו בנאדם, נענה כמו בני אדם.
ואם מישהו מכוער ישאל אותי אם הוא מכוער אני אגיד לו את האמת. זה לא אומר שאני לא מכבד אותו.
בקיצור, הרבה לפני שאתה מאמין במשהו, תחקור בנושא טוב טוב. זכותך להאמין במה שאתה רוצה.
יש על זה מאמר שלם.לא הבנתי מהפוסט.
זה נכון שהגוף לא יכול לעכל יותר מ30 גרם חלבון (לא משנה אבקה/אוכל) בפעם אחת ?
כן. חלבון מתאדה והופך לגשם חומצי בטמפ' של מעל 30 מעלות.1. הבאת אותה בהקפצה
2. חיפוש זה דבר חכם \ שאלה טחונה
3. הטרלה: חלבון מאבד מערכו בחימום? (עבור מנהל הפורום)
1. הבאת אותה בהקפצה
2. חיפוש זה דבר חכם \ שאלה טחונה
3. הטרלה: חלבון מאבד מערכו בחימום? (עבור מנהל הפורום)