הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על חיטוב קריאטין ונוזלים

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1
אומרים שקריאטין סופח נוזלים גם בחיטוב
שאני חושב על זה אם אני על 60 גרם פחמימה ביום עושה חיטוב ולוקח קריאטין
עצם זה שאני על ככ קצת פחמימה זה לא ינקה לי את כל הנוזלים בגוף? סתם משהו שעלה לי בראש אני בקרוב מתחיל חיטוב

אתה עדיין תספוח נוזלים,למרות שאתה יכול באותו זמן לרדת בשומן.
ולדעתי קריאטין בחייטוב זה בזבוז.
אתה צריך רק:
חלבון
קפאין
מולטי ויטמין(במידה ואתה לא אוכל מספיק ירקות).

הנוזלים שהקריאטין סופח - הן לא משמעותיים - אולי תראו הבדל באחוז שומן ממש נמוך. (5-8 א.ש)

לטעמי דווקא בחיטוב קריאטין מומלץ כיוון שהוא שומר\מתחזק את העצימות שהיא מאוד חשובה בחיטוב עצמו. (כי בלאו הכי לא הכי קל במאזן שלילי).

לא הייתי מוותר על הקריאטין ובטח שלא בדל פחמימה. (גם חיטוב דל פחמימה די מיותר אלא אם אתה רוצה לרדת חזק מתחת ל10)

הנוזלים שהקריאטין סופח - הן לא משמעותיים - אולי תראו הבדל באחוז שומן ממש נמוך. (5-8 א.ש)

לטעמי דווקא בחיטוב קריאטין מומלץ כיוון שהוא שומר\מתחזק את העצימות שהיא מאוד חשובה בחיטוב עצמו. (כי בלאו הכי לא הכי קל במאזן שלילי).

לא הייתי מוותר על הקריאטין ובטח שלא בדל פחמימה. (גם חיטוב דל פחמימה די מיותר אלא אם אתה רוצה לרדת חזק מתחת ל10)

מסכים לגמרי. קראטין זה מעולה בזמן דיאטה גם ככה אתה במאזן קלורי שלילי והיכולת של הגוף לייצר ATP היא לא אופטימאלית, קריאטין תורם קבוצה פוספאטית ל ADP מה שגורם לייצר ATP ככל שמאגרי הקראטין שלך בשריר רבים יותר ככה הגוף ינצל אותם לייצור ATP מה שמבורך בדיאטה בייחוד אם היא דלת פחמימות. לגבי ספיחת הנוזלים זה זניח קראטין סופח נוזלים לציטופלזמה מה שדוחף את הממברנה וגורם ל"נפיחות" שטח התא.

נערך לאחרונה:
מצטרף להמלצה. לא צריך לוותר על קריאטין אף פעם. אלא אם אתה עולה על במה.

השאלה המתבקשת היא. למה לעזאזל אתה על 60גר פחמימה ביום? למה זה טוב בדיוק?

זה תלוי בבן אדם..
גם אני אוהב לעשות PSMF עם כמה שזה קשה.
אם אני נניח על 18%-20% ואז אני עושה בערך חודש-חודשיים של PSMF אז יש תוצאות אדירות.
אבל זה לא בשביל אנשים עם אופי שביר.

adimenia למה אתה לא חושב שזה טוב להיות על דל פחמימה?

חברים אהלן.
פגשתי מישהו אמריקאי חיה אמיתית משהו מפחיד סטייל מר אולימפיה הבחור טוען שהוא משתמש כבר 8 שנים רצוף בסטרואידים ללא הפסקה לכל אורך השנה הוא מזריק טסט לגוף במינון יחסית נמוך ופעם אחת בשנה למשך שלושה חודשים הוא דופק סייקל רציני שהוא טוען שהוא מגיע למשו כמו בין 1500 ל2000 מ״ג בשבוע!
הבחור אומר שהוא היה שנתיים וחצי על gh הוא משלב נולבה כל הזמן עם הפסקות קטנות יש לו ד״ר פרטי שאמר לו שהגוף שלו התרגל לחומרים והוא חייב להמשיך אחרת הוא יקבל כאפה של החיים.
הבחור בן אין לו ילדים לא שאלתי אותו על התפקוד המיני שלו דרך אגב הוא טוען שגם אם אני הולך לעשות סייקל של עשרה שבועות אני חייב להפסיק את השימוש בהדרגה הוא אומר שאם אני ייקח 500 מ״ג לשבוע ואז אני יפסיק לגמרי הגוף שלי לא יידע איך לקבל את זה אחרי שהוא יתרגל למשו מסויים.
ז״א הוא אומר שמשו כמו בשבועיים האחרונים לרדת לבחצי מהכמות ולאחר מכן עוד פעם להפחית חצי מהכמות. מה אתם אומרים על זה?

בכלליות רוב המקצוענים נשארים על חומרים כל השנה יש תקופות של סייקל במינונים גבוהים.
ויש תקופות של crusing או bridge שבהם הם על מינון תחזוקה. מי שמתחרה ברמה מקצוענית אין לו ברירה אלה לחיות ככה. מבחינה בריאותית זה מתכון לאסון. וממש לא מומלץ. דרך אגב אחת הסיבות שהגיעו למינונים כאלה מטורפים זה בגלל שאין אפרגולציה של הרצפטורים וכדי להמשיך לראות תוצאות אתה חייב להעלות את המינון. כמובן שיש מה שנקרא deminishing return זאת אומרת פחות תוצאות על מינון יותר גבוה עד שבסופו של דבר אתה מוצא ת עצמך מזריק 2 גרם טסט בשבוע ולא וראה תוצאות ואז מן מסתם מתחילים עם GH ו IGF וכל הדברים האלה.
חח אני מת לראות את הבדיקות דם של הבחור. אני מתאר לעצמי שספירת הדם שלו על הפנים וכדוריות הדם האדומות שלו בשמיים ותפקודי כליות וכבד לא אופטימליות.

לגבי הורדה איטית של החומר. יש פרוטוקול שלם על זה שנקרא test taparing הוא מגובה במחקרים ועושה רושם שאנשים מגיבים אליו בצורה טובה. מבחינה פיזיולוגית יש בזה הרבה היגיון.
אתה מרגיל את הגוף לאט לאט למינון נמוך יותר ו HTPA מתאושש בהרגה. המחקרים שמגבים את הפרוטוקול מעידים שמינון של 100מג טסט אנטט בשבוע לא מביא להשבתה מלאה של ה HTPA

הפרוטוקול עובד ככה.
לאחר זריקה האחרונה של הסייקל. נכנסים לתקופה של 6 שבועות על מינון של 100מג טסט אנטט בשבוע על מנת לתת לגוף להתנקות מכל שאחר החומרים דקה טרן בולדנון וכו. ולאחר מכן מתחילים להוריד את הכמות לאט לאט
למשך שישה שבועות. כאשר בשלב זה משלבים את האנטי אסטרוגנים
80מג בשבוע\40 מג טמוקסיפן\100מג כלומיד
60מג לשבוע\40מג טמוקסיפן\100מג כלומיד
50מג לשבוע\20מג טמוקסיפן\50 מג כלומיד
40 מג לשבוע\20מג טמוקסיפן\50מג כלומיד
20מג לשבוע \10מג טמוקסיפן
10מג לשבוע\10מג טמוקסיפן

השיטה הזאת אמורה להביא להתאוששות מלאה בסיומה.

זה תלוי בבן אדם..
גם אני אוהב לעשות PSMF עם כמה שזה קשה.
אם אני נניח על 18%-20% ואז אני עושה בערך חודש-חודשיים של PSMF אז יש תוצאות אדירות.
אבל זה לא בשביל אנשים עם אופי שביר.

adimenia למה אתה לא חושב שזה טוב להיות על דל פחמימה?
ברור שהתוצאות הם אדירות. אבל הסיכוי שלך לשמור על מסת השריר שלך היא נמוכה אתה קטבולי בטירוף מפריש ים של קורטיזול וגלוקגון הביצועים במכון ברצפה והרגשה כללית חרא.

אני לא רואה סיבה להיות על כזאת כמות נמוכה של פחמימה אם אתה לא מתחרה.
אני לא חושב שזה טוב להיות על כל כך מעט פחמימה. אני עכשיו נקי ובחיטוב שהתחלתי אותו לפני שלושה שבועות על 15% ועכשיו אני על 12% וזה על 260 גרם פחמימה שזה לא הרבה. אבל הרבה יותר ממה שאני רואה פה שאנשים יורדים ל 100 ומתחת לזה. אין לזה כל סיבה וזה סתם קישקושים שהם רואים בכל מני מקומות. אם אתה לא מתחרה אין סיבה לרדת כל כך נמוך וזה גם לא בריא בכלל. יש עומס לא קטן על הכליות שצריכות להפריש את כל עודף החנקן הזה הגוף משתמש בכל החומצות אמינו האלה לאנרגיה (סינטוז חלבון חדש ממש לא יקרה פה) הוא יהפוך אותם לגלוקוז. ושלא לדבר על רמות טסט ברצפה. כי אנשים גם נוטים לא לצרוך מספיק שומן.

בקיצור צרכים להיות מאוזנים ולשמור על חיטוב הגיוני שמביא תוצאות וכך גם אפשר חיות איתו לאורך זמן ולא להגיע לשבירה פתאום באמצע החיטוב. מה גם שהמצב ההורמונלי שלך הוא במצב כזה שאחרי החיטוב אתה במצב אידיאלי לאגירת שומן.

אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב 😃

חח נכון... לפי זה שהגבת שוב פעם וזה לא התווסף לתגובה שלמעלה.

---------- התגובה התווספה ב 14:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:04 ----------

ברור שהתוצאות הם אדירות. אבל הסיכוי שלך לשמור על מסת השריר שלך היא נמוכה אתה קטבולי בטירוף מפריש ים של קורטיזול וגלוקגון הביצועים במכון ברצפה והרגשה כללית חרא.

אני לא רואה סיבה להיות על כזאת כמות נמוכה של פחמימה אם אתה לא מתחרה.
אני לא חושב שזה טוב להיות על כל כך מעט פחמימה. אני עכשיו נקי ובחיטוב שהתחלתי אותו לפני שלושה שבועות על 15% ועכשיו אני על 12% וזה על 260 גרם פחמימה שזה לא הרבה. אבל הרבה יותר ממה שאני רואה פה שאנשים יורדים ל 100 ומתחת לזה. אין לזה כל סיבה וזה סתם קישקושים שהם רואים בכל מני מקומות. אם אתה לא מתחרה אין סיבה לרדת כל כך נמוך וזה גם לא בריא בכלל. יש עומס לא קטן על הכליות שצריכות להפריש את כל עודף החנקן הזה הגוף משתמש בכל החומצות אמינו האלה לאנרגיה (סינטוז חלבון חדש ממש לא יקרה פה) הוא יהפוך אותם לגלוקוז. ושלא לדבר על רמות טסט ברצפה. כי אנשים גם נוטים לא לצרוך מספיק שומן.

בקיצור צרכים להיות מאוזנים ולשמור על חיטוב הגיוני שמביא תוצאות וכך גם אפשר חיות איתו לאורך זמן ולא להגיע לשבירה פתאום באמצע החיטוב. מה גם שהמצב ההורמונלי שלך הוא במצב כזה שאחרי החיטוב אתה במצב אידיאלי לאגירת שומן.

אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב 😃

הסברת את עצמך מצויין, תודה.
דרך אגב אתה על 260 ג' פחמימה ואתה בלי קלן\אפדרין\T3+טרן או כל דבר בסגנון?
וירדת בשלושה שבועות 3%? (כמה בק"ג?)

חח נכון... לפי זה שהגבת שוב פעם וזה לא התווסף לתגובה שלמעלה.

---------- התגובה התווספה ב 14:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:04 ----------

הסברת את עצמך מצויין, תודה.
דרך אגב אתה על 260 ג' פחמימה ואתה בלי קלן\אפדרין\T3+טרן או כל דבר בסגנון?
וירדת בשלושה שבועות 3%? (כמה בק"ג?)

נקי לגמרי והולך להשאר נקי לפחות עוד כמה חודשים טובים עם לא יותר.
התחלתי מ 95 עכשיו אני 93.5 ירידה איכותית מאוד. אני מקפיד על מנוחה תזונה שלי מתוקתקת.
ואימונים וווליום נמוך הגוך שלי עובד. אני לא עייף ולא ב overtraining
דרך אגב אני לא משלב א3 או קלן עד שאני לפחות לא 10% או מתחת לזה. פני זה ממש אין צורך בדברים האלה

נקי לגמרי והולך להשאר נקי לפחות עוד כמה חודשים טובים עם לא יותר.
התחלתי מ 95 עכשיו אני 93.5 ירידה איכותית מאוד. אני מקפיד על מנוחה תזונה שלי מתוקתקת.
ואימונים וווליום נמוך הגוך שלי עובד. אני לא עייף ולא ב overtraining
דרך אגב אני לא משלב א3 או קלן עד שאני לפחות לא 10% או מתחת לזה. פני זה ממש אין צורך בדברים האלה

מה אתה רציני שאין צורך בדברים האילו לפני 10%?
קלן יעזור מאוד בא.ש של 20% ומטה לא?
וב10% לא עדיף כבר יהומבין?

הבנתי.

בכל מקרה אני עדיין חושב שחשוב לעשות לפחות תוכנית כוח אחת בכל מקרה.
מישהו שעושה בלחיצת חזה 30 קילו לך תנסה לשלב לו נפח עם עצימות. זה בעיה.

נפח ועצימות אלה מונחים יחסיים לרמת המתאמן. הכל תלוי מה המטרה שלך עם המטרה היא היפרטרופיה והוספת מסת שריר אז הדרך היעילה יותר היא להתאמן כמו שאמרתי לך וכמו שהמאמר מסביר. עם המטרה היא לשפר כח וגיוס יחידות מוטוריות אז תכנית כח תתאים יותר. בכל מקרה קח בחשבון ששריר גדול יותר הוא שריר חזק יותר ככה שאתה גם תתחזק ככל שתוסיף יותר מסת שריר

חחח יש פה באג רציני בפורום. אני עונה תשובות והם מפורסמות בפוסטים אחרים לגמרי חחח. הזוי.

אויש איזה שטויות אחי. ממש אין צורך אפשר להגיע ל 10% ומתחת בלי שום "עזרה" ודי בקלות. בטח ובטח שאתה על 15-20% שומן אין בכלל מה לחפש עם כל הדברים האלה. אם אתה לא מצליח לרדת אז אתה לא אוכל נכון או לא מתאמן נכון או שניהם.

טוב לך כניראה יותר קל להתחטב בגלל גנטיקה+מסת שריר.
יש אנשים עם גנטיקה שמקשה עליהם להגיע לאחוזי שומן כאילו בכזאת קלילות.
דרך אגב אתה עושה חיטוב עם גירעון קלורי והעמסות אחת לשבועיים?

טוב לך כניראה יותר קל להתחטב בגלל גנטיקה+מסת שריר.
יש אנשים עם גנטיקה שמקשה עליהם להגיע לאחוזי שומן כאילו בכזאת קלילות.
דרך אגב אתה עושה חיטוב עם גירעון קלורי והעמסות אחת לשבועיים?

אני ממש ממש לא מסכים עם הטענה הזאת של ה"גנטיקה" אני בכלל אל מעיד על עצמי כאחד עם גנטיקה עילאית. ממש לא. זה הכל עיניין של לדעת מה אתה עושה ולהכיר את הגוף שלך. והכי הכי חשוב סבלנות. זאת תכונה שכבר כמעט ולא קיימת כולם רוצים להיות 100 קילו על 7% שומן מחר. ומתחיל לקחת כל מני שטויות לפני בכלל שהם יודעים איך להתאמן ולאכול. תאמין לי שאם מניפולציות כאלה ואחרות אתה יכול להביא את הגוף שלך לתוצאות מעולות לפני בכלל שאתה צריך לחשוב על עזרים כאלה או אחרים.

אני על גירעון קלורי ללא העמסות כרגע כאשר אני אתקע טיפה ואבצע שינויים בצריכת הפחמימות יהיו לי ימים עם יותר פחמימות וימים ללא פחמימות. בגדול גם שאני עושה העמסות זה ממש לא כמויות מטורפות אלה העמסות מתנות יותר.

הייתי עושה PSMF והגיע שלב שבו השתמשתי בקריאטין(הPSMF היה חודש וחצי - ירידה של איזה 12 קילו), אחד המגרעות זה שזה באמת היה סופח נוזלים אבל לא בצורה קריטית, יש כאלה שאוהבים להסתכל במראה בזמן החיטוב ולראות את עצמם יבשים אבל זה לא הפריע לי. מה שכן אחרי משהו כמו שבוע - שבוע וחצי שהפסקתי להשתמש בקריאטין(פשוט אזל) ראיתי הבדל מבחינת הנוזלים, הייתי חטוב ויבש יותר.

דיאטה באמת קשה, לא מתאימה לרוב האנשים... זה באמת עינוי אבל התוצאות משתלמות לבסוף.
אבל באמת שזה שטויות, הקריאטין עזר יחסית הרבה בחיטוב(במיוחד שהייתי בPSMF).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית