עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הנוזלים שהקריאטין סופח - הן לא משמעותיים - אולי תראו הבדל באחוז שומן ממש נמוך. (5-8 א.ש)
לטעמי דווקא בחיטוב קריאטין מומלץ כיוון שהוא שומר\מתחזק את העצימות שהיא מאוד חשובה בחיטוב עצמו. (כי בלאו הכי לא הכי קל במאזן שלילי).
לא הייתי מוותר על הקריאטין ובטח שלא בדל פחמימה. (גם חיטוב דל פחמימה די מיותר אלא אם אתה רוצה לרדת חזק מתחת ל10)
השאלה המתבקשת היא. למה לעזאזל אתה על 60גר פחמימה ביום? למה זה טוב בדיוק?
חברים אהלן.
פגשתי מישהו אמריקאי חיה אמיתית משהו מפחיד סטייל מר אולימפיה הבחור טוען שהוא משתמש כבר 8 שנים רצוף בסטרואידים ללא הפסקה לכל אורך השנה הוא מזריק טסט לגוף במינון יחסית נמוך ופעם אחת בשנה למשך שלושה חודשים הוא דופק סייקל רציני שהוא טוען שהוא מגיע למשו כמו בין 1500 ל2000 מ״ג בשבוע!
הבחור אומר שהוא היה שנתיים וחצי על gh הוא משלב נולבה כל הזמן עם הפסקות קטנות יש לו ד״ר פרטי שאמר לו שהגוף שלו התרגל לחומרים והוא חייב להמשיך אחרת הוא יקבל כאפה של החיים.
הבחור בן אין לו ילדים לא שאלתי אותו על התפקוד המיני שלו דרך אגב הוא טוען שגם אם אני הולך לעשות סייקל של עשרה שבועות אני חייב להפסיק את השימוש בהדרגה הוא אומר שאם אני ייקח 500 מ״ג לשבוע ואז אני יפסיק לגמרי הגוף שלי לא יידע איך לקבל את זה אחרי שהוא יתרגל למשו מסויים.
ז״א הוא אומר שמשו כמו בשבועיים האחרונים לרדת לבחצי מהכמות ולאחר מכן עוד פעם להפחית חצי מהכמות. מה אתם אומרים על זה?
ברור שהתוצאות הם אדירות. אבל הסיכוי שלך לשמור על מסת השריר שלך היא נמוכה אתה קטבולי בטירוף מפריש ים של קורטיזול וגלוקגון הביצועים במכון ברצפה והרגשה כללית חרא.זה תלוי בבן אדם..
גם אני אוהב לעשות PSMF עם כמה שזה קשה.
אם אני נניח על 18%-20% ואז אני עושה בערך חודש-חודשיים של PSMF אז יש תוצאות אדירות.
אבל זה לא בשביל אנשים עם אופי שביר.
adimenia למה אתה לא חושב שזה טוב להיות על דל פחמימה?
ברור שהתוצאות הם אדירות. אבל הסיכוי שלך לשמור על מסת השריר שלך היא נמוכה אתה קטבולי בטירוף מפריש ים של קורטיזול וגלוקגון הביצועים במכון ברצפה והרגשה כללית חרא.
אני לא רואה סיבה להיות על כזאת כמות נמוכה של פחמימה אם אתה לא מתחרה.
אני לא חושב שזה טוב להיות על כל כך מעט פחמימה. אני עכשיו נקי ובחיטוב שהתחלתי אותו לפני שלושה שבועות על 15% ועכשיו אני על 12% וזה על 260 גרם פחמימה שזה לא הרבה. אבל הרבה יותר ממה שאני רואה פה שאנשים יורדים ל 100 ומתחת לזה. אין לזה כל סיבה וזה סתם קישקושים שהם רואים בכל מני מקומות. אם אתה לא מתחרה אין סיבה לרדת כל כך נמוך וזה גם לא בריא בכלל. יש עומס לא קטן על הכליות שצריכות להפריש את כל עודף החנקן הזה הגוף משתמש בכל החומצות אמינו האלה לאנרגיה (סינטוז חלבון חדש ממש לא יקרה פה) הוא יהפוך אותם לגלוקוז. ושלא לדבר על רמות טסט ברצפה. כי אנשים גם נוטים לא לצרוך מספיק שומן.
בקיצור צרכים להיות מאוזנים ולשמור על חיטוב הגיוני שמביא תוצאות וכך גם אפשר חיות איתו לאורך זמן ולא להגיע לשבירה פתאום באמצע החיטוב. מה גם שהמצב ההורמונלי שלך הוא במצב כזה שאחרי החיטוב אתה במצב אידיאלי לאגירת שומן.
אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב 😃
חח נכון... לפי זה שהגבת שוב פעם וזה לא התווסף לתגובה שלמעלה.
---------- התגובה התווספה ב 14:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:04 ----------
הסברת את עצמך מצויין, תודה.
דרך אגב אתה על 260 ג' פחמימה ואתה בלי קלן\אפדרין\T3+טרן או כל דבר בסגנון?
וירדת בשלושה שבועות 3%? (כמה בק"ג?)
נקי לגמרי והולך להשאר נקי לפחות עוד כמה חודשים טובים עם לא יותר.
התחלתי מ 95 עכשיו אני 93.5 ירידה איכותית מאוד. אני מקפיד על מנוחה תזונה שלי מתוקתקת.
ואימונים וווליום נמוך הגוך שלי עובד. אני לא עייף ולא ב overtraining
דרך אגב אני לא משלב א3 או קלן עד שאני לפחות לא 10% או מתחת לזה. פני זה ממש אין צורך בדברים האלה
הבנתי.
בכל מקרה אני עדיין חושב שחשוב לעשות לפחות תוכנית כוח אחת בכל מקרה.
מישהו שעושה בלחיצת חזה 30 קילו לך תנסה לשלב לו נפח עם עצימות. זה בעיה.
טוב לך כניראה יותר קל להתחטב בגלל גנטיקה+מסת שריר.
יש אנשים עם גנטיקה שמקשה עליהם להגיע לאחוזי שומן כאילו בכזאת קלילות.
דרך אגב אתה עושה חיטוב עם גירעון קלורי והעמסות אחת לשבועיים?