הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אופן השימוש בקפאין PROLAB ויעילותו

omer-t

משתמש מתחיל
60
0
נק' מוניטין:
0
60
0
שלום לכולם,
אני רוצה להתחיל שימוש בכדורי קפאין הנ"ל לשם מרץ לפני אימון (כוח) לאחר יום עבודה מעייף.
רציתי לדעת מה הדרך הכי האפקטיבית לשימוש בקפאין? כמה זמן לאחר ארוחה ניתן לקחת אותו כדי שיהיה יותר מורגש וכמה?
ושאלה אחרונה מנסיונכם, מה יותר יעיל למרץ באימון jack 3d או כדורי קפאין prolab?
תודה, עומר.

אני חושב שהכי חשוב שתיקח את כדורי הקפאין 35-50 דקות לפני האימון כדי שיכנס לתוקף מתי שתתחיל להתאמן ,לגבי JACK3D תישמע זה כבר שאלה שמתייחסת לסוגים של אנשים כי אנשים מגיבים באופן שונה גם כלפיי הקפאין וגם כלפי הJACK שגם הוא מכיל קפאין ככה שאין כאן מקום להשוואת, אתה פשוט יכול לנסות איך כל אחד מהם משפיע עלייך ולהחליט בעצמך, אני מכיר אנשים שאפילו מערבבים ביחד את ה JACK והקפאין.

תודה רבה על התגובה.... יש עוד יודעי דבר בעניין? תודה.

תעשה לך ג'ק תוצרת בית: 200 מ"ג קפאין (ב-פרולאב לא צריך יותר מזה)+40 גר' סוכר ענבים+4-6 גר' ל-טירוזין=אימון מהאגדות. יותר זול מג'ק. למרות שאני משתמש בג'ק ולדעתי הוא סבבה לגמרי

מצטער שהשאלה שלי קצת לא קשורה אבל
מה זה ה JACK3D? (אני חושב שהצלחתי להבין מפה קצת מה זה אבל אני ישמח אם יענו לי בכל זאת כי אני לא סגור על עצמי..)
תודה 😃

מצטער שהשאלה שלי קצת לא קשורה אבל
מה זה ה JACK3D? (אני חושב שהצלחתי להבין מפה קצת מה זה אבל אני ישמח אם יענו לי בכל זאת כי אני לא סגור על עצמי..)
תודה 😃

תוסף ללקיחה לפני אימון לקבלת מרץ ואנרגיה, מגיעה בצורת אבקה

• פותח/ת השרשור
תעשה לך ג'ק תוצרת בית: 200 מ"ג קפאין (ב-פרולאב לא צריך יותר מזה)+40 גר' סוכר ענבים+4-6 גר' ל-טירוזין=אימון מהאגדות. יותר זול מג'ק. למרות שאני משתמש בג'ק ולדעתי הוא סבבה לגמרי

לגבי הג׳ק תוצרת בית, זה יוצא די יקר לפי המינון של הטירוזין... זה אומר בכל פעם 8-12 כדורים בכל פעם (500 מילגרם לכדור). אולי הבנתי לא נכון או שאתה מכיר מקום זול? תודה.

לגבי הג׳ק תוצרת בית, זה יוצא די יקר לפי המינון של הטירוזין... זה אומר בכל פעם 8-12 כדורים בכל פעם (500 מילגרם לכדור). אולי הבנתי לא נכון או שאתה מכיר מקום זול? תודה.

למה 8-12 כדורים? 500 מ"ג לכדור יוצא 4-6 כדורים. 2-3 גרם ל-טירוזין.

נכון שהטירוזין לא זול, אבל תמיד אפשר להזמין מחו"ל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית