עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרבה דברים נכונים, זה באמת יכול לפגוע בכבד ובכליות במקרים ספציפיים של יותר מדי חלבון(והרבה מאוד ילדים מתלהבים קטנים באמת משתמשים ביותר מדי) בנוסף, באמת לא צריך חלבון אחרי פעילות אירובית כמו שהרבה נוהגים לחשוב.
אגב - למפונקים ששוקלים 60-70 מה אתם צריכים את זה? במקום להתווכח עם ההורים פשוט תאכלו טונה,חזה עוף,קוטג וגבינות וכל מה שיש בו ערכים דומים...
איך הוא בדיוק ליצן?, דווקא על הדבר הכי נורמאלי שאמרו בחרת להשמיץ? , החלבון הוא חלבון לכל דבר גם אם הוא נצרך מטונה מבשר ומכל מקור אמין אחר."חלבונים אפשר להשיג מגבינות - ואפילו מבשר!" פשוט ליצן..
נכון מאד, אבל הטון שהוא אמר "אפילו בשר!" כאילו זה מפתיע או משהו, בבשר יש יותר חלבון מבגבינה.איך הוא בדיוק ליצן?, דווקא על הדבר הכי נורמאלי שאמרו בחרת להשמיץ? , החלבון הוא חלבון לכל דבר גם אם הוא נצרך מטונה מבשר ומכל מקור אמין אחר.
איך הוא בדיוק ליצן?, דווקא על הדבר הכי נורמאלי שאמרו בחרת להשמיץ? , החלבון הוא חלבון לכל דבר גם אם הוא נצרך מטונה מבשר ומכל מקור אמין אחר.
צודק ב100%, תראה מה רשמתי לגבי כמויות - הקטע שרוב הנערים\ילדים והאנשים המתלהבים יקחו מזה כמויות מסיביות מההתלהבות לעומת עוף\טונה\גבינה\בשר\כל חלבון אחר שזה לא יקרה.rangarti
נניח שזה מזיק לכליות. אני מניח שמצב כזה יקרה ברגע שאדם יצרוך כמויות ענקיות של חלבון. מה ההבדל בין אבקה לבין עוף? וכמו שאמרתי, אבקת חלבון מתפרקת הרבה יותר בקלות מאשר בשר או סטייק לדוגמא. תחשוב אתה לבד מה דורש יותר אנרגיה מהגוף לפירוק.
ושוב, ממנת חלבון אחת של זה, אפילו 2 או 3 לא יקרה לך כלום.
הכתבה הזאת לא מיועדת למפתחי גוף או "מתמידי פורומים" אלא מיועדת לקהל הרחב,ואם מצאו לנכון שעדיף לציין שגם בבשר יש חלבון אז למה לא? ,באמת שאני לא מבין מזה כלכך משנה...נכון מאד, אבל הטון שהוא אמר "אפילו בשר!" כאילו זה מפתיע או משהו, בבשר יש יותר חלבון מבגבינה.
הוא התכוון לאיך שהציגו את זה, "אפילו" בבשר יש חלבון כאילו זה לא ברור מאליו ובשר זה פחממה או משהו.הכתבה הזאת לא מיועדת למפתחי גוף או "מתמידי פורומים" אלא מיועדת לקהל הרחב,ואם מצאו לנכון שעדיף לציין שגם בבשר יש חלבון אז למה לא? ,באמת שאני לא מבין מזה כלכך משנה...
בטח שוב יראיינו איזה תזונאית טיפשה שאפילו לא יודעת שהתינוק שהיא נותנת לו מטרנה שותה חלבון מי גבינה כאחד הרכיבים
חחח עוד בדיחה
רק מה אני צריך להתכונן לבלבולי מוח של ההורים שלי עכשיו, אין לי עצבים לזה
זה בדיוק למה שהתכוונתי בתגובה,וכמו שאמרתי זה היה שיקול שלהם,אולי האיש הזה חושב שרוב האנשים לא יודעים שבבשר יש חלבונים? זכותו:sarcastic:הוא התכוון לאיך שהציגו את זה, "אפילו" בבשר יש חלבון כאילו זה לא ברור מאליו ובשר זה פחממה או משהו.
זה ברור ל90 אחוז מהאוכלוסיה, וגם אם בוחרים לציין בכתבה תציינו מקורות חלבון, אבל לא בצורה טפשית.
יש עשרות מחקרים כאלה. אתה מוזמן לפתוח את הפרוטאין בוק של לייל ולחפש שם.