הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחת בוקר

סמי26

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
אני צריך כמה טיפים לארוחת בוקר טובה
אין לי כל כך הרבה זמן לאכול
?
ותורידו את העניין של הביצים לא בא טוב 😃

לאיזה טיפים בדיוק אתה מתכוון?
אם אתה מתכוון לאוכל שאפשר לאכול\להכין מהר אז אני מציע לך לאכול קוטצ' או שייק של אבקת חלבון

ארוחת בוקר שלי קבועה במאסה:
1 קערת כריות נוגט (בערך 200 גרם)
0.5 ליטר חלב + 3 כדורי לקטז של NSI
2 סקופים אבקת חלבון אופטימום/דיימטיז עם מים
מולטי+C+אומגה3 (שליש מהמנה היומית מכל אחד מהם)

ארוחת בוקר מאד חשובה לדעתי. אין כמו להתחיל את היום עם 1400 קלוריות שמתוכן 78 גרם חלבון 😃
והכל טעים בטרוף

ארוחת בוקר מאד חשובה לדעתי. אין כמו להתחיל את היום עם 1400 קלוריות שמתוכן 78 גרם חלבון 😃
והכל טעים בטרוף

איזה עוד קורנפלקסים מותרים?

איזה עוד קורנפלקסים מותרים?

תשמע תכלס אני לא כל כך בעד לאכול את הדברים המפוצצים סוכר האלה תחשוב שבקערה שאני אוכל יש יותר מ130 גרם פחמימה שרובם הגדול מגיעים מסוכר. אבל אני אישית קשה לי לאכול על הבוקר כל דבר שהוא לא מתוק.
אז אם אתה מסוגל לאכול חבילת גבינה צהובה 300 גרם או חצי קילו בשר על הבוקר בכיף זה עדיף אם לא זה לא משנה מה תאכל העיקר שבסך הכל היומו שלך אתה מגיע לערכים שהצבת לעצמך בהתאם למטרה שלך (מאסה/חיטוב) ולנתונים שלך.

אני פותח את הבוקר אם כף שמן זית
קערה של שיבולת שועל ( כוס ליפני בישול)+ כפית של דבש+ קצת חלב לטעם
ונס קפה חצי כוס חלב
אתה יכול להוסיף שיק חלבון או איזה גבינה לבנה250גרם או איזה יוגורט

במיקרו זה סתם יחמם את הבייגלה ויתיך את הגבינה
בטוסטר זה שורף ועושה טוסט מהלחם

זה עושה את הבייגל רח וטעים, כאילו רק יצא ממאפייה והגבינה בדיוק כמו בטוסט וזה מה שאני אוהב ;)

ארוחת בוקר מומלצת:[על ידי]

קופסאת קוטג' שלמה [אחוז שומן איזה שאתה רוצה.]
2 כפות חמאת בוטנים
כוס חלב
100-200 גרם שיבולת שועל
כפית דבש

לא יודע איך אתם אוכלים את הדברים ה"בריאים" המגעילים האלה.
מי שהמציא את השיבולת שועל היה חתיכת מזוכיסט

והכל טעים בטרוף

אני לא יודע אם ראיתה כלבוטק אבל כריות וכל שאר הקורנפלקסים האלה נקבעו כלא בריאים ונחשבים כממתקים והיצרנים משקרים בכמות הקלוריות שבמוצר.

אני לא יודע אם ראיתה כלבוטק אבל כריות וכל שאר הקורנפלקסים האלה נקבעו כלא בריאים ונחשבים כממתקים והיצרנים משקרים בכמות הקלוריות שבמוצר.
😣
לא אמרתי שזה בריא לחיות על זה. (ראה הודעה #7 שלי למעלה) אמרתי שזה ממש טעים וזה כמות קלוריות מכובדת מאד יחסית וממש לא יקרה ודרך ממש קלה להכניס כזאת כמות על הבוקר (בהשוואה למשל לשאוורמה מפוצצת בשר - אני אישית לא מוסגל לאכול בשר על הבוקר). כל דבר שעשוי מפחמימות פשוטות זה סוכר. מן הסתם גם כריות. גם פסטה. גם לחם.
אם כבר - ובדקתי - אז כריות יש בהם (יחסית למשל לשוגי, טוויקס, סיני מיניס וכו) יחסית כמות נמוכה יותר של פחימימות וכמות הרבה יותר גבוה של שומן. (כמובן שזה לא שומן כל כך טוב כנראה זה צמחי אבל כל שומן עדיף לדעתי על סוכר)
ורפי גינת הוא חתיכת חנטריש ואין לך מה לסמוך על שום דבר שאתה שומע ממנו, מכלבוטק, מערוץ 2, או מכל מקור תקשורתי אחר בין אם זה טלויזיה או אינטרנט או רדיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית