הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגרות מלאה

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
המצב שלי כרגע הוא לא משהו, לפחות מבחינתי.
יש לנו אשכול מורחב שאני לא עושה אותו כי המורה לא רוצה להכניס אותי, והוא 5 יחידות.
ועוד 3 יחידות של מתמטיקה שאני גם לא עושה, אני לא יודע כלום וניסיתי להבין אבל לא הולך לי עם זה.
ובכל שאר המקצועות הולך לי טוב, אני לא מוציא ציונים בשמיים אבל אני עובר, ולא קשה לי להבין את החומר.
השנה יש לי בגרויות באנגלית,היסטוריה,ספרות,ומתמטיקה ואני עושה הכול חוץ ממתמטיקה..
אז השאלה שלי אם זה יפגע לי בעתיד?
אם בלי מתמטיקה לא יקבלו אותי לעבוד במקומות.... או ללמוד באוניברסיטאות....
קיצור מה החסרונות של זה, תודה רבה

שאלונים 801 ו802 הם ברמה של ילדים כיתה ז' בלי להגזים, אתה רציני לא מצליח להבין ?
אין שם דברים יותר קשים מנק' חיתוך עם צירים / בין שני ישרים, פונ' עולה/יורדת וכאלה דברים מפגרים . גם ההסתברות,טריגו,גרפים וכו' ברמה כלכך נמוכה ..

לך למורה שלך ותגיד לה שתרשום אותך למבחני מתמטיקה. לך לעבוד, ותמצא מורה פרטי, תקרע קצת את התחת ותוציא 3 יחידות. לא יהיה לך זין לעשות את הפרוצדורה הזאת אחר כך.
אתה גם ככה מחמם את הכסא בבית ספר נכון? לפחות שיצא לך מזה משהו.

• פותח/ת השרשור
ואת הבגרויות של שנה שעברה עברתי עם הסטוריה 57 ולשון 59
כל עוד עברתי זה בסדר?

קח בקלות, העתיד בטוח לא נקבע ע"פ בגרות במתמטיקה.

במקרה הצורך תשלים אחרי הצבא מה שתצטרך ע"מ להתקבל לאן שתבחר.
אם ע"י מכינה ואם ע"י השלמת בגרות ספציפית....

ומצד שני, אל תוותר לעצמך על דברים שאתה יכול לעשות עכשיו. להשלים בגרויות אחרי צבא זה לא שוס גדול, עדיף לך להיות מאחורי זה כשאתה מתגייס. מתמטיקה כשלעצמה לא תקבע הרבה, רק השקלול נפגע אח"כ מציונים נמוכים אבל אפשר לשפר (זה לא שוס כמו להשלים בגרויות, אבל לפחות יש לך תעודה ביד). חוסר בתעודת בגרות יותר חבל.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חבר'ה,
כרגע בשאר המקצועות אני יכול להשקיע לבד ולעבור, רק במתמטיקה אני צריך עזרה של מורה פרטי,
ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע, וכל השבוע אני אוכל כל היום ואין לי כל כך כוח וזמן למורה פרטי...
כדאי לי? או שכדאי לי לוותר על מתמטיקה? אני בפיגור מטורף מאחורי כולם....
תודה

---------- התגובה התווספה ב 19:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:27 ----------

תודה רבה חבר'ה,
כרגע בשאר המקצועות אני יכול להשקיע לבד ולעבור, רק במתמטיקה אני צריך עזרה של מורה פרטי,
ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע, וכל השבוע אני אוכל כל היום ואין לי כל כך כוח וזמן למורה פרטי...
תודה

תודה רבה חבר'ה,
תודה

---------- התגובה התווספה ב 19:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:27 ----------

תודה רבה חבר'ה,
תודה

באחרויות אני אומר לך שאם אתה יושב ולומד באמת אתה יכול להשלים בקלות את היחידה הראשונה והשנייה זה כלום חומר , אם אתה לא אחד שעושה בלגאן בכיתה וכאלה לך למורה שלך תגיד שאתה רוצה לקחת את עצמך ביידים ושתעזור לך

תוותר על האימונים אם זה פוגע בלימודים, או שתלמד להיות קצת יותר מקבילי ולתעדף את הזמן שלך.

סהכ המצב שחיים תיאר הוא אכן אופטימלי.

אחי אל תפסיק להתאמן בחיים!!! מה יתן לך 5 יח' מתמטיקה אם אין לך 150 קילו סקוואט?

תודה רבה חבר'ה,
תודה

תודה רבה חבר'ה,
תודה

כמה שעות במצטבר אתה:
1. אוכל
2. ישן
3. מתאמן
4. לומד פיזית בבית הספר

בשבוע?

• פותח/ת השרשור
אוכל רוב הזמן של היום,
ישן 6-7 בערך
מתאמן שעתיים בערך
לומד 3 ימים בבית ספר מ8 עד 2, ו2 ימים מ8 עד 4.

• פותח/ת השרשור
וזה כזה נורא להשלים אחרי הצבא?

---------- התגובה התווספה ב 20:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:22 ----------

וגם אני צריך ללמוד ממש טוב להיסטוריה כי אני לא רוצה לשפר את הציון אני רוצה לגמור עם זה עכשיו.... הציון של היסטוריה א' שלי הוא 57 ויש לי השנה היסטוריה ב' אני מקווה שיילך לי טוב יותר....
אם אני מוציא 65 זה טוב ? אני לא צריך לשפר?

זה לא נורא בכלל, סתם מבאס להשלים בגרויות כשהחברים שלך בחול\ כבר עובדים\לומדים באוניברסיטה. בכל
היסטוריה הייתי ממליץ לך לשפר.

• פותח/ת השרשור
מזתומרת בכל היסטוריה??
הציון הסופי הוא שכלול של 2 המבחנים,
ככה שאני צריך להשקיע בזה חזק ואז השכלול יהיה טוב

צריך לקבוע סדר עדיפויות. להתאמן זה אחלה, לא להצטרך להשלים בגרויות אחרי הצבא זה יותר אחלה. תאמין לי, יש לי הרבה חברים שאמרו "נשלים", רובם קיללו את הרגע.

אוכל רוב הזמן של היום,
ישן 6-7 בערך
מתאמן שעתיים בערך
לומד 3 ימים בבית ספר מ8 עד 2, ו2 ימים מ8 עד 4.

מה ז"א "רוב שעות היום"? אין לך שעות אכילה מסודרות?

אם אתה ישן 7 שעות ביום ומתאמן שעתיים כל יום ולומד לפי השעות הנל, זה משאיר לך עוד 64 שעות בשבוע שבהן אתה חופשי גם לאכול וגם להשקיע בדברים אחרים שחשובים לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית