נק' מוניטין:
675
- 784
- 1
עובד בשטחים ו...?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באמת עם מסכן מה הם בסך הכול ביקשו, לפוצץ אוטובוסים בלי שאף אחד יפריע להם? להניח מטענים? איזה גוף מרושע הצה"ל הזה שמפריע לאוכלוסיה האזרחית הזאתי לעסוק בדברים שכאלה.
עוד משהו שאתה מתעלם ממנו זה שהמשימה העיקרית שצה"ל מתכונן עליה זה מלחמה עם צבא אחר. אם כול המשימה של הצה"ל הייתה לאבטח את השטחים כול צה"ל היה נראה כמו מג"ב. כדי שתעבור על כמה ממלחמות ישראל ותראה שמי שמקיף אותך ממש רוצה להרוג אותך.
עובד בשטחים ו...?
מעצרים, מארבים, חיסולים, וכו..
אני לא נגד כל הדברים האלה, אני נגד מכבסת המילים.
כן, כמה לא בסדר מצידם שהם לא נשכבים על הריצפה ומתים לבד. איזה טירחה לא נעימה הם גורמים לנו בזה שהם לא קופצים כולם לים ביחד. אני בטוח שאתה, אדם מתורבת שכמוך, היית גם נותן סיורים מודרכים, כולל שתיה ואוכל כמובן, בשכונה שלך לצבא הכובש של עם אחר שהחליט שהמדינה שלך עכשיו שלו.
תגיד לי דניאל עברת שטיפת מוח אצל יריב אופנהיימר?
---------- התגובה התווספה ב 23:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:24 ----------
ו...?
שאלה לא קשורה.
קיבלת פעם בתחת מכושי?
איך קבעתי? התחלתי קודם כל מלחשוב, דבר שעדר הכבשים כנראה בוחר לא לעשות, והגעתי למסקנה שגוף שעסוק באופן אקטיבי בלתחזק שלטון צבאי כפוי ומעיק על אוכלוסיה אזרחית של עם אחר, שגם במקרה היה כאן לפני שאותו גוף הוקם, זה לא הדבר שהכי מתאים לי.
אם זה אישי נגד הצבא "שלנו"? לא, אני חושב שתהיה לי הרבה פחות בעיה להשתייך לצבא שעסוק יותר בלשמור על הגבולות של המדינה שלו מאשר למשל בזה: http://room404.net/wp-content/uploads/2010/08/eden-abargil-with-two-detainees.jpg.
הבנאדם השתחרר ואנסתם לו את האשכול.
אני מהמר 9 עמודים.
כמה אירוני שאחת מהכבשים שצוהלות ביחד "הצבא שלנו הכי מוסרי בעולם!!1" שואל אם אני עברתי שטיפת מוח.
כן, כמה לא בסדר מצידם שהם לא נשכבים על הריצפה ומתים לבד. איזה טירחה לא נעימה הם גורמים לנו בזה שהם לא קופצים כולם לים ביחד. אני בטוח שאתה, אדם מתורבת שכמוך, היית גם נותן סיורים מודרכים, כולל שתיה ואוכל כמובן, בשכונה שלך לצבא הכובש של עם אחר שהחליט שהמדינה שלך עכשיו שלו.
למה שיהיה לו אכפת?
ולרצות שטח וכיבוש זה דבר לגיטימי...
יש צבא יותר מוסרי בעולם?
אתה מדבר כאילו צה"ל מסתובב ברחובות שלהם ויורה במי שבא לו. צה"ל לא מתערב בענייני פנים שלהם, הם מנהלים את עצמם. איך שהם נראים זה איך שהם מנהלים את עצמם, עם הסיוע והתמיכה שיש להם בעולם הם היו יכולים להקים פה תשתיות וערים מעולות אבל הם בוחרים להמשיך להראות כקורבן, כי זה נוח להם.
אם אתה רוצה ללכת לפי מי היה לפני קודם בשטח הזה צריך לבדוק מי היה פה ראשון בהיסטוריה שזה כנראה איזה שבט של ציידים ולפי התאוריה שלך הם בעלי השטח היחידים וכול מי שבא אחריהם הוא פולש שאין לו זכות פה.
לא, למה, אתה ממליץ?
אמרת שזה עובדה שמדינת ישראל כובשת עם אחר 50 שנה. איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?
כן, למעשה, צה"ל יככב איפשהו בתחתית הרשימה.
.
מאוד לגיטימי, וגם כיף.
תראה כמה החיילים האלה נהנים לשוטט להם בשדרות שאנז אליזה.
http://www.ww2incolor.com/d/25930-6/Paris22
אתה צוחק? 44 שנה מ-67 עד היום מספיק טוב לך? (הבהרה - אני לא שמאלן קיצוני ולא השתמטתי, אבל גם לא צריך להתעלם מהעובדות).