הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוף סוף אני אזרח

אין דרך אחרת. כל עוד אתה לא יודע לגרום לכולם לחשוב אותו הדבר, אין דרך לכפות על כולם להתנהג באותה הדרך.

תראו, אני בעד לעשות צבא אבל לא בכל מכיר.
הצבא היה יכול לעשות מה שהוא עושה בחצי מהמשאבים שלו ( כסף, כוח אדם)

רוב האנשים מבזבזים 3 שנים מהחיים שלהם.
אבל כמובן שיש כאלה שבאמת תרמו ועזרו.

אתה יודע שהוא ציין עובדה.
וזה לא קשור לשמאל או ימין.

אולי בגלל זה רשמתי לפני השאלה את הביטוי "שאלה לא קשורה"?
DMDaniel, איך קבעת שצבא זה לא בשבילך? ניסית ולא אהבת או שאתה יודע מראש?
זה משהו אישי נגד הצבא שלנו? תמיד אפשר לנסות צבאות אחרים.

שאלה לא קשורה.
קיבלת פעם בתחת מכושי?

איך קבעתי? התחלתי קודם כל מלחשוב, דבר שעדר הכבשים כנראה בוחר לא לעשות, והגעתי למסקנה שגוף שעסוק באופן אקטיבי בלתחזק שלטון צבאי כפוי ומעיק על אוכלוסיה אזרחית של עם אחר, שגם במקרה היה כאן לפני שאותו גוף הוקם, זה לא הדבר שהכי מתאים לי.

אם זה אישי נגד הצבא "שלנו"? לא, אני חושב שתהיה לי הרבה פחות בעיה להשתייך לצבא שעסוק יותר בלשמור על הגבולות של המדינה שלו מאשר למשל בזה: http://room404.net/wp-content/uploads/2010/08/eden-abargil-with-two-detainees.jpg.

יש איזה באג בפורום שלא נותן לאנשים לענות על השאלות שלי או מה?

איך קבעתי? התחלתי קודם כל מלחשוב, דבר שעדר הכבשים כנראה בוחר לא לעשות, והגעתי למסקנה שגוף שעסוק באופן אקטיבי בלתחזק שלטון צבאי כפוי ומעיק על אוכלוסיה אזרחית של עם אחר, שגם במקרה היה כאן לפני שאותו גוף הוקם, זה לא הדבר שהכי מתאים לי.

אם זה אישי נגד הצבא "שלנו"? לא, אני חושב שתהיה לי הרבה פחות בעיה להשתייך לצבא שעסוק יותר בלשמור על הגבולות של המדינה שלו מאשר למשל בזה: http://room404.net/wp-content/uploads/2010/08/eden-abargil-with-two-detainees.jpg.

אתה רוצה לשפוט לפי תמונה אחת?
לפי התמונה הזאתי החיים שלהם דבש
http://www.mako.co.il/finances-personal/consumers/Article-8f2fc372dcba121006.htm

באמת עם מסכן מה הם בסך הכול ביקשו, לפוצץ אוטובוסים בלי שאף אחד יפריע להם? להניח מטענים? איזה גוף מרושע הצה"ל הזה שמפריע לאוכלוסיה האזרחית הזאתי לעסוק בדברים שכאלה.

עוד משהו שאתה מתעלם ממנו זה שהמשימה העיקרית שצה"ל מתכונן עליה זה מלחמה עם צבא אחר. אם כול המשימה של הצה"ל הייתה לאבטח את השטחים כול צה"ל היה נראה כמו מג"ב. כדי שתעבור על כמה ממלחמות ישראל ותראה שמי שמקיף אותך ממש רוצה להרוג אותך.

דניאל, אני לא מתכוון לענות לך על שאלה שאתה בעצמך לא מוכן לענות עליה כשאני שואל אותך אותה.

עודד, הוא לא שאל אותי מה זה זכות, הוא אמר שאם אני רוצה שנדבר, עליי להגדיר מהי זכות. אני חושב שהמאמץ לא שווה את ה"פרס" אז לא הגדרתי ולא דיברנו.
עכשיו כששאלתי את דניאל שאלה, גם הוא לא ענה לי, אלא שאל אותי שאלה. מה שגורם לי לתהות האם יש באג שמכריח אותי לעבור מסכת מבחנים לפני שאני מקבל תשובה לשאלות שלי או שלאנשים כאן סתם כואב התחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית