הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עוד ליצנות של YNET

אני בד"כ הולך לסוף הכתבה ואז מחליט עם לקרוא את הכתבה, במקרא הזה הייתה לי החלטה קלה

הכותב (Dip.Ac,CH) מטפל ברפואה סינית עתיקה , מתמחה בתזונה סינית ובשיטות טיפול מסורתיות בתזונה.

• פותח/ת השרשור
חח אני חיכיתי עד הסוף ראיתי מי הכותב וזה עשה לי סדר.

אבל ברצינות: זה לא בושה שאתר כמו YNET מפרסמים דברים כאלה? אין לתאר כמה אנשים יקראו את הכתבה הזאת ויאמצו את ההמלצות האלה. זה מחדל לדעתי. באמת.

אבל ברצינות: זה לא בושה שאתר כמו YNET מפרסמים דברים כאלה? אין לתאר כמה אנשים יקראו את הכתבה הזאת ויאמצו את ההמלצות האלה. זה מחדל לדעתי. באמת.

אתר YNET מפרסם בעיקר חדשות במגמה שמאלנית וזה מסתדר עם המאמרים ההוליסטיים שלהם

מה מחדל בזה? הם מקסימום יפסיקו לשתות חלב. זה לא שחלב זה הדבר הכי נחוץ בעולם.

• פותח/ת השרשור
לא הצגתי את העניין טוב אבל תסתכל הרבה בכתבות ובמאמרים שלהם. מי שיאמץ לעצמו את כל הטיפים ה"בריאותיים" שלהם מהר מאוד ימצא את עצמו במצב יותר גרוע מאשר לפני.

שיאמצו את השיטות,פחות אחד יותר נחמד פחות שתיים כיף כפליים:jester: יותר חלב בשבילנו:RockOn:

כואב הלב.
יופי שהוא מתמחה ברפואה סינית עתיקה
עם היינו הולכים לפי דברים עתיקים..... מה היה קורה....

הפלורליזם חוגג פה... יפן והונג-קונג הן שתי המדינות עם התוכלת חיים הגבוהה ביותר בעולם, אתם לא חושבים שאולי יש משהו מאחורי האורח חיים שלהם?

הפלורליזם חוגג פה... יפן והונג-קונג הן שתי המדינות עם התוכלת חיים הגבוהה ביותר בעולם, אתם לא חושבים שאולי יש משהו מאחורי האורח חיים שלהם?

ולאתיופים יש זין גדול, אז תתחיל לאכול לחם תירס?

הבאת דוגמא למשהו שאי אפשר לשנות ע"י תזונה כהוכחה לכך שתוכלת החיים היפנית לא מושפעת ע"י אורח חיים (תזונה במקרה הזה).

זה לא כזה נכון, אני זוכר שקראתי איפשהו שהמשפחות פשוט לא מדווחות על המוות של הקרובים אז ברישום אוכלוסין זה נראה שכל המדינה מלאה בני 100+.

זה לא כזה נכון, אני זוכר שקראתי איפשהו שהמשפחות פשוט לא מדווחות על המוות של הקרובים אז ברישום אוכלוסין זה נראה שכל המדינה מלאה בני 100+.

אז על אותו משקל אני קראתי איפשהו שחלב זה רע..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית