הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספר ''הסוד'' מישהו קרא?

קורסים..

49% זה לא המון. אתה צריך שהאחוזים יהיו לטובתך כדי לשים את הכסף. זו דעתי לפחות.

ממה מלמדים אותך בקורסים?
וכמה אנשים בעולם עושים את הקורסים הללו?
וכמה מתוכם מרוויחים?

האחוז שאתה כותב הוא הכמות הרווח שתעשה 1% => אתה תקבל 101 שקלים אם תשים 100 שקל.

חיים אתה סתם הורס לכולנו. אם הוא יצליח לעשות את המיליונים שלו אולי הוא יוכל לקנות ספינת קיטור שתחזיר אותו הביתה.

אני בעמוד 46 אני רואה שכל הדברים נכונים ואנשים עושים אותן יום יום.

שוב איך אתה יכול להסיק את המסקנה הזאת אם לא ביצעתה מחקר ואתה סתם אומר את זה

מאותה סיבה אני יכול לומר שהשקעה בבורסה לא משתלמת כי רוב האנשים כאן אומרים את זה אפילו שאין לי שום ידע בזה חוץ מכמה כתבות שקראתי

נערך לאחרונה:
שוב איך אתה יכול להסיק את המסקנה הזאת אם לא ביצעתה מחקר ואתה סתם אומר את זה מתוך הסקת מסקנות

מאותה סיבה אני יכול לומר שהשקעה בבורסה לא משתלמת כי רוב האנשים כאן אומרים את זה אפילו שאין לי שום ידע בזה חוץ מכמה כתבות שקראתי

שימי מה קורה?
איפה כתבו כאן שההשקעה בבורסה לא משתלמת?

אחייי, אם תחשוב על משהו בצורה חיובית ותבקש אותו מהיקום, היקום ממש כאילו היה יצור אחד ענק יענה לבקשתך ע"פ גלי המוח החיוביים שאתה משדר ויעניק לך את כל מבוקשך.
נגיד אתה רוצה אופניים חדשות, פשוט תדמיין אופניים ותבקש אופניים מהיקום. מה שיקרה זה שיום אחד מישהו יקנה לך אופניים חדשות. true story.

בחור, נראה לי שאתה מפגין כזאת פסימיות ומרירות בכל ההודעות שלך כי אתה חושב שבפורום הזה מי שחושב חיובי לא "קול". אל תהיה מושפע מאחרים. אם כבר ראית את הסרט, הפסימיות שלך עוד פעם השתלטה עליך וחיפשת איך אתה יכול להוציא את הסרט הזה בתור בדיחה. זה לא הרעיון.

כל מה שהסוד בא להגיד זה ש"אם תרצו אין זו אגדה"(רמז: כבר אמרו את זה לפני שהסופרים כתבו את הספר הזה!!) וכוח הרצון זה הקוד המשותף לכל האנשים המצליחים בעולם. תגיד לי אתה, עם כל הפסימיות שלך, כמה הצלחה חווית בחיים?

בחור, נראה לי שאתה מפגין כזאת פסימיות ומרירות בכל ההודעות שלך כי אתה חושב שבפורום הזה מי שחושב חיובי לא "קול". אל תהיה מושפע מאחרים. אם כבר ראית את הסרט, הפסימיות שלך עוד פעם השתלטה עליך וחיפשת איך אתה יכול להוציא את הסרט הזה בתור בדיחה. זה לא הרעיון.

כל מה שהסוד בא להגיד זה ש"אם תרצו אין זו אגדה"(רמז: כבר אמרו את זה לפני שהסופרים כתבו את הספר הזה!!) וכוח הרצון זה הקוד המשותף לכל האנשים המצליחים בעולם. תגיד לי אתה, עם כל הפסימיות שלך, כמה הצלחה חווית בחיים?

אני פסימיסט ועד עכשיו הכל היה בסדר טפו-טפו-טפו. את אסכולת פרנקפורט אתה מכיר? שופנהאואר? ניטשה? כמה הצלחות חוו בחיים אנשים שחשבו חיובי? זה הציל אותם ממוות? זה גרם להם להרוויח בבורסה? אם אתה רוצה לסמם את עצמך (מילותיו של ניטשה) אין בעיה, אתה יכול גם להפוך להיות דתי באותה מידה ולחשוב שהכל נעשה לשם תכלית (חיובית).

אני פסימיסט ועד עכשיו הכל היה בסדר טפו-טפו-טפו. את אסכולת פרנקפורט אתה מכיר? שופנהאואר? ניטשה? כמה הצלחות חוו בחיים אנשים שחשבו חיובי? זה הציל אותם ממוות? זה גרם להם להרוויח בבורסה? אם אתה רוצה לסמם את עצמך (מילותיו של ניטשה) אין בעיה, אתה יכול גם להפוך להיות דתי באותה מידה ולחשוב שהכל נעשה לשם תכלית (חיובית).
לא חסרים מקרים שמחשבה חיובית שיפרה את הבריאות של האנשים, אני ממליץ לך לקרוא את הספר "אל דאגה", אפשר למצוא אותו בלי בעיה באינטרנט.
בקשר לדתיים, אתה צודק, אנשים דתיים מאושרים יותר.

לא חסרים מקרים שמחשבה חיובית שיפרה את הבריאות של האנשים, אני ממליץ לך לקרוא את הספר "אל דאגה", אפשר למצוא אותו בלי בעיה באינטרנט.
בקשר לדתיים, אתה צודק, אנשים דתיים מאושרים יותר.
אתה מתכוון לספר של דייל קרנגי? קראתי אותו כשהייתי בן 12.

ניתוח טכני של גרפים וניתוח של נרות יפניים זה כלים שעוזרים להבין מגמות בשוק על בסיס פסיכולוגיית המונים. איך אתה יכול להשוות את זה להימור בקזינו? (אני לא מדבר על מניות נפט ומניות יתר קטנות ששם באמת זה הימור)

ניתוח טכני של גרפים וניתוח של נרות יפניים זה כלים שעוזרים להבין מגמות בשוק על בסיס פסיכולוגיית המונים. איך אתה יכול להשוות את זה להימור בקזינו? (אני לא מדבר על מניות נפט ומניות יתר קטנות ששם באמת זה הימור)

אין מה להשוות, הניתוח של משחקי מזל הם מוחלטים ושוק ההון לא.
אני לא טוען שאי אפשר להרוויח כסף אבל הרבה יותר פשוט להרוויח בקזינו
או בהימורי ספורט מאשר בשוק ההון.

• פותח/ת השרשור
שוב איך אתה יכול להסיק את המסקנה הזאת אם לא ביצעתה מחקר ואתה סתם אומר את זה

מחקר ? הרבה יותר טוב ממחקר ! ראיתי במו עייני אנשים עושים את זה יום יום
אפילו אתה עושה את זה יום יום קרא את הספר ותידע על מה אני מדבר.

אתה בטח יודע שאלה שעשו את זה ו-ב-ג-ד-ו-ל לא בזבזו את הזמן על קריאת ספרים.
למה אתה חושב ככה ?
תתחיל לקרוא תספר ותראה שכבר בשני הפרקים הראשונים תתחיל להיתלהב.

---------- התגובה התווספה ב 21:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:24 ----------

פה אתה צודק.

לא נראה לי שהוא יתלהב, בדיוק להפך.
האמת שזה מזכיר לי את הניסוי ההוא עם ההעברת הפתקים במעגל, עם ניתוח אישיות זהה לכולם.
סה"כ נותנים נקודות מסוימות שנכונות לכולם, אתה רואה X שאתה מזדהה איתו ובוחר להאמין בחרא הזה,מזכיר לי גם את גלגל המזלות הדבילי.

אולי יותר פשוט, אבל עם הרבה יותר סיכון.

אולי יותר פשוט, אבל לא יותר קל... ועם הרבה יותר סיכון.

לא יודע מה זה קל(תגדיר אם אתה רוצה).
הסיכון הרבה יותר קטן, היות והכללים ברורים מאוד.
בניגוד לשוק ההון שאינך יכול להעריך את השינויים בכלל, וכמו שכתבתי לפאניק זה שקול לטענה
שאתה יכול לחזות את העתיד.
אם הכסף לא שלך, ואתה לוקח רק אחוז מהרווחים אני מסכים שאין סיכונים.
אבל אם אתה משקיע חלק גדול מכספך הפרטי הסיכונים מאוד גדולים.

לא יודע מה זה קל(תגדיר אם אתה רוצה).
הסיכון הרבה יותר קטן, היות והכללים ברורים מאוד.
בניגוד לשוק ההון שאינך יכול להעריך את השינויים בכלל, וכמו שכתבתי לפאניק זה שקול לטענה
שאתה יכול לחזות את העתיד.
אם הכסף לא שלך, ואתה לוקח רק אחוז מהרווחים אני מסכים שאין סיכונים.
אבל אם אתה משקיע חלק גדול מכספך הפרטי הסיכונים מאוד גדולים.

עזוב קל, מחקתי את זה פשוט כנראה ציטטת לפני.

וזה העניין, שבשוק ההון אתה כן יכול להעריך את השינויים, זה כל העניין של ניתוח טכני.
ואתה כנראה לא מכיר מספיק את הכלים שיש היום להשקעה, אבל יש עניין של ניהול סיכונים. לא נכנסים לעסקה בלי לשים פקודת STOP LOSS (פקודה מוכרת את מה שקנית במחיר מסויים שאתה קובע מראש) ובלי לקבוע מה היעד שלך. ככה אתה יודע בדיוק כמה אתה יכול להפסיד וכמה להרוויח.
אתה יכול להחליט שאתה לא נכנס לעסקאות שהיחס בהן קטן מ1:2 או 1:3 (נגיד סיכון של 3 אחוז על סיכוי של 9 אחוז רווח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית