הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי כיווץ שכמות והרמת גב תחתון בבנצ'

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
אני מרגיש נוב לשאול את זה, אבל בכל מקרה 😃
הרבה פעמים אני רואה אנשים שממליצים לכווץ את השכמות ולהרים את הגב התחתון בזמן הבנצ', בטענה שזה מוריד לחץ מהכתפיים ומגייס עוד קבוצות שריר.
אשמח לסרטון או משהו בסגנון שמסביר איך אפשר להגיע למצבים הנ"ל,
תודה מראש:)

גם ריפטו מדבר פה בדיוק על זה.. להקשיט את הגב בכדי להקטין את המרחק שהמוט צריך לעבור וזה בסדר כל עוד התחת נשאר על הספסל

http://www.youtube.com/watch?v=Es3BX08pO-w&feature=player_embedded#at=39

ופה הוא מדבר על להפעיל כוח עם הרגליים

אני באמת לא מבין מה הבעיה להקשיט את הגב בערך באותה מידה [שוב אלה אםא תה גמיש בטירוף.. כמעט אין הבדל בהקשטה של הגב] ולקחת את הרגליים קצת יורת אחורה כדי שיהיה יותר יעיל להפעיל איתן כוח

זה פשוט להקצין ולהגיע בצורה שונה לאותם דגשים שריפטו מדבר עליהם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אף אחד לא אמר לא להקשית את הגב. ריפטו רוצה שתקשית את הגב ותשים את הכתפיים שלך במצב יותר מוצלח אנטומית. רגליים על הרצפה בשביל יציבות. נכון שזה מקצר קצת את טווח התנועה, אבל זו לא הנקודה העיקרית.

דייב טייט רוצה בעיקר לקצר את התנועה. אתה לא רואה את ההבדל?

http://www.youtube.com/watch?v=lBNeeeTId1M&feature=player_embedded

גם ריפטו מדבר פה בדיוק על זה.. להקשיט את הגב בכדי להקטין את המרחק שהמוט צריך לעבור וזה בסדר כל עוד התחת נשאר על הספסל

http://www.youtube.com/watch?v=Es3BX08pO-w&feature=player_embedded#at=39

ופה הוא מדבר על להפעיל כוח עם הרגליים

אני באמת לא מבין מה הבעיה להקשיט את הגב בערך באותה מידה [שוב אלה אםא תה גמיש בטירוף.. כמעט אין הבדל בהקשטה של הגב] ולקחת את הרגליים קצת יורת אחורה כדי שיהיה יותר יעיל להפעיל איתן כוח

זה פשוט להקצין ולהגיע בצורה שונה לאותם דגשים שריפטו מדבר עליהם

אין הבדל בין הטכניקות, חוץ מזה שcoldfire קבע גבול כלשהו שמעליו זה "קשת מוגזמת" ומתחתיו זה "קשת סבירה".

ברור שאני רואה הבדל
אבל לא משהו קיצוני עד כדי כך שהלחיצה כבר הופכת להיות כמו לחיצה לקרשים מבחינת הטווח התנועה
זה באמת לא עד כדי כך משמעותי כמו שנדמה לך

אף אחד לא אמר לא להקשית את הגב. ריפטו רוצה שתקשית את הגב ותשים את הכתפיים שלך במצב יותר מוצלח אנטומית. רגליים על הרצפה בשביל יציבות. נכון שזה מקצר קצת את טווח התנועה, אבל זו לא הנקודה העיקרית.

דייב טייט רוצה בעיקר לקצר את התנועה. אתה לא רואה את ההבדל?

דייב טייט נותן הרבה יותר cues והרבה יותר דגש על להיות מכווץ ויציב. מי החליט שעקבים על הרצפה יותר יציב מרק חצי רגל?
יש מליון דוגמאות לדברים שדייב טייט אומר שמבזבזים כוח ואפילו מגדילים טווח תנועה רק במטרה לשפר את היציבות.

דייב טייט נותן הרבה יותר cues והרבה יותר דגש על להיות מכווץ ויציב. מי החליט שעקבים על הרצפה יותר יציב מרק חצי רגל?
יש מליון דוגמאות לדברים שדייב טייט אומר שמבזבזים כוח ואפילו מגדילים טווח תנועה רק במטרה לשפר את היציבות.

תן 5 כאלה.

עזוב תן אחד כזה.

אלכס קראתי גם את הספרים ואני במין מאיפה בא כל דגש
אבל אתה יוצא מנקודת הנחה שהלחיצה של טייט מקצרת את הטווח תנועה בצורה דרסית, זה ממש לא ככה
בתכלס הלחיצה היא כמעט אותו לחיצה

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל התחרויות בארגונים שטייט והחברה מתחרים בהם מעידות אחרת. בדיוק כמו הסקוואט.

תן 5 כאלה.

עזוב תן אחד כזה.
1. לא לתת שראג שיפגע בכיווץ של השכמות, אפילו שזה יקטין טווח תנועה של המוט כשמורידים ממש קדימה לבטן העליונה.
2.למעוך את המוט.
3.לחכות אחרי שאתה מוציא את המוט ולא להוריד ישר, קודם לדאוג שאתה יציב ורק אז לקחת נשימה בכלל.
4.לנסות להפריד את המוט ל2 חלקים.
5.לנסות לעקם את המוט.

טוב, אני מניח ככה זה כשלומדים את מה שיש לריפ להגיד מהסרטונים, ולא מהספרים.

האמת בשכלל לא ראיתי את הסירטונים האלה (חוץ מהדקה וחצי הזאת בסירטון הזה) , כל מה שאני רושם זה מה שאני יודע וזוכר מהספר שקראתי לפי שנה בערך.

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל התחרויות בארגונים שטייט והחברה מתחרים בהם מעידות אחרת. בדיוק כמו הסקוואט.

העסק משתנה שמתחרים עם ציוד
אז באמת אפשר להוריד לאיזור הבטן ולצאת משם בגלל החולצה והטווח תנועה מתקצר + רוחב האחיזה שמשפיע בטירוף בין אם שמים את הידיים ככה שרק האגודל נוגע בסימונים או ככה שכפות הידיים 5 ס"מ בתוך הסימונים

הבנץ' של קונסטנטינובס ארוך בדיוק בגלל 2 אלה ולא בגלל שום סיבה אחרת

גם פה הראשון זה לא בנץ' והשני כן?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
השני אכן נראה יותר טוב מהראשון. מה הנקודה? אתה חושב שלס"מ או שניים אין השפעה? אם תראה מישהו שחסר לו שני ס"מ בסקוואט כדי לשבור מקביל אתה תגיד שזה לא סקוואט.

השני אכן נראה יותר טוב מהראשון. מה הנקודה? אתה חושב שלס"מ או שניים אין השפעה? אם תראה מישהו שחסר לו שני ס"מ בסקוואט כדי לשבור מקביל אתה תגיד שזה לא סקוואט.

אז מה ההגדרה שלך לטווח תנועה חוקי בבנץ'?

וואו איזה מוזר... עשירית טווח תנועה פשוט... אפשר להכניס מקרר מתחת לגב שלהם... הקשתה מוגזמת ללא ספק!

---------- התגובה התווספה ב 22:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:54 ----------

וזה לא ככה. זה כמו להשוות מישהו ששובר מקביל למישהו ששובר מקביל עם עודף של 2 ס"מ כי שניהם עוברים תחרות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
http://www.youtube.com/watch?v=GuBO-d5th_8

וואו איזה מוזר... עשירית טווח תנועה פשוט... אפשר להכניס מקרר מתחת לגב שלהם... הקשתה מוגזמת ללא ספק!

---------- התגובה התווספה ב 22:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:54 ----------

וזה לא ככה. זה כמו להשוות מישהו ששובר מקביל למישהו ששובר מקביל עם עודף של 2 ס"מ כי שניהם עוברים תחרות.

הטמטום של החברים שלך מהפורום השני דפק לך את השכל. יש בסרטון כמה אנשים שהקשת שהם עושים לא תבייש בלרינה.

גם סקוואטים חלקיים עוברים בתחרות בדיוק כמו הבדיחת בנץ' הזאת של דייב טייט.

אם אתה מקשית את הגב יותר מהקשת הטבעית שצריך אותה בשביל להצמיד שכמות ולהיות יציב, אתה מקצר את טווח התנועה בלי סיבה.

תמשיך להפציץ אחי!

הטמטום של החברים שלך מהפורום השני דפק לך את השכל. יש בסרטון כמה אנשים שהקשת שהם עושים לא תבייש בלרינה.

גם סקוואטים חלקיים עוברים בתחרות בדיוק כמו הבדיחת בנץ' הזאת של דייב טייט.

אם אתה מקשית את הגב יותר מהקשת הטבעית שצריך אותה בשביל להצמיד שכמות ולהיות יציב, אתה מקצר את טווח התנועה בלי סיבה.

תמשיך להפציץ אחי!

אז זהו שעם עוד טיפה הקשתה בגב והרגליים טיפה אחרוה הטווח נתועה כמעט ולא השתנה אבל אתה הרהב יותר יציב ויכול יותר להפעיל את הרגליים בתנועה

כל עוד באמת לא תופסים באחיזה רחבה בטירוף ומורידים את המוט לבטן [למי שיש כזאת]
אין באמת סיבה לא ללחוץ ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית