הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי כיווץ שכמות והרמת גב תחתון בבנצ'

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
אני מרגיש נוב לשאול את זה, אבל בכל מקרה 😃
הרבה פעמים אני רואה אנשים שממליצים לכווץ את השכמות ולהרים את הגב התחתון בזמן הבנצ', בטענה שזה מוריד לחץ מהכתפיים ומגייס עוד קבוצות שריר.
אשמח לסרטון או משהו בסגנון שמסביר איך אפשר להגיע למצבים הנ"ל,
תודה מראש:)

כן, גם אם אני מצמצם את טווח התנועה בסקוואט עוד טיפה אני מרגיש יותר טוב.

וזה לא כל מה שדייב טייט אמר, בוא נפסיק להעמיד פנים.

הטמטום של החברים שלך מהפורום השני דפק לך את השכל. יש בסרטון כמה אנשים שהקשת שהם עושים לא תבייש בלרינה.

גם סקוואטים חלקיים עוברים בתחרות בדיוק כמו הבדיחת בנץ' הזאת של דייב טייט.

אם אתה מקשית את הגב יותר מהקשת הטבעית שצריך אותה בשביל להצמיד שכמות ולהיות יציב, אתה מקצר את טווח התנועה בלי סיבה.

תמשיך להפציץ אחי!
החברים שלי מהפורום השני לא דפקו לי תשכל. תתפלא, ריפטו כבר לא הכי מגניב ולא המילה האחרונה אחשלי, בטח לא בכל מה שקשור לבנץ', איך לשפר אותו ואיך לבצע אותו.

גם אם אתה עושה דדליפט עם פלטות של 20 במקום של 10 אתה מקצר טווח תנועה בלי סיבה, אין פה סיבה חוץ מ"ככה עושים בתחרויות" ואם יש אני אשמח לדעת אותה.
ואתה עדיין טועה עם ההשוואה שלך ממקודם, זה כמו שאני ארשום לך:

זה לא פרונט סקוואט:

וזה כן:
http://www.youtube.com/user/BROZKNOWS#p/search/2/aDe0fHym7Zw

ואז אני ארשום שהראשון מבייש את הספורט ובלה בלה
הלכתי להפציץ קצת עם שינה בשביל ההתאוששות, לילה טוב אחי:193ek:🙌🙌🙌🙌

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה באמת לא פרונט סקוואט, חסר עמוד שדרה שכמוך. אמרתי בפוסט ההוא שזה לא היה מלא. ד"ש לכל מאונני המקלדת שאומרים לך מה לכתוב.

כן, גם אם אני מצמצם את טווח התנועה בסקוואט עוד טיפה אני מרגיש יותר טוב.

וזה לא כל מה שדייב טייט אמר, בוא נפסיק להעמיד פנים.

באותה מידה אתה גם שולל סקואוט טיפה יותר רחב ממה שריפטו מלמד [רוחב כתפיים]

ושוב אני אל מדבר על סומו סקוואט כמו שיש בתחרויות [אל תביא לי סרטון של ולאד או מישהו בסגנון שפותח כמה שיותר רגליים ועושה חצי תנועה עם כל הצידו בעולם כמו עם דוני טומפסון]

רק שהוא לא מלמד סקוואט באותו רוחב לכולם.

נכון, אבל בגדול הרוחב שהוא מכוון אליו אצל הרב זה כרוחב כתפיים שלהם

מה עם זה?
אם סקוואט רחב עוזר לשמור יורת על הכיווץ למה לא להשתמש בו למרות שזה מקטין טווח תנועה
או למה רק לשבור מקביל ולא לרדת ATG

אלה שינויים מינוריים יחסיתש לא משפיעים בצורה מטורפת על הטווח תנועה ומביאים לך לעבוד בצורה הרבה יותר יעילה.. אין שום סיבה לא לעבוד ככה אם זה יעיל לך
יש גם כאלה שבאותה מדיה להם זה לא הולך טוב ודווקא עם הרגליים יותר קדימה והשוק מקבילה לרצפה הם לוחצים יותר טוב.. בישביל זה צריך לנסות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. לא לתת שראג שיפגע בכיווץ של השכמות, אפילו שזה יקטין טווח תנועה של המוט כשמורידים ממש קדימה לבטן העליונה.
2.למעוך את המוט.
3.לחכות אחרי שאתה מוציא את המוט ולא להוריד ישר, קודם לדאוג שאתה יציב ורק אז לקחת נשימה בכלל.
4.לנסות להפריד את המוט ל2 חלקים.
5.לנסות לעקם את המוט.

😣 אוי נו באמת

מה בדיוק רשמת פה? לכווץ שכמות+ להחזיק חזק. אה ולא להיות דביל (לחכות לפני שאתה מוריד? לא אז מה ההפך? להפיל את המוט על הפרצוף?)

אלה לא דוגמאות למשהו שפוגם בכוח ומאריך טווח תנועה לעומת יציבות - במילים שלך.

אלה "קיוז" למישהו קשה קליטה שלא הבין מה זה "לכווץ שכמות"

---------- התגובה התווספה ב 03:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:51 ----------

אני לא מבין מה הרדיפה פה ליציבות בכל מחיר? אתה לא מספיק יציב בבנצ' בשיטה הרגילה של ריפטו? מישהו בועט בך מהצד?

תודה כבר שזה עניין של אגו להרים עוד 10 קילו. אתה מדבר על להיות חזק? תהיה חזק באמת, בטווח תנועה מלא.

הסיבה שלא יורדים יותר עמוק בלואבר בק-סקוואט רשומה בספר SS.((ע.ע מגבלות ביומכניות - אתה צריך גמישות על כדי לרדת יותר עמוק + לשמור על מתיחה של ההאמס + ברכיים לא גולשות+ גב מוחזק כמו שצריך))

חברים הטווח תנועה של טייט הוא מלא - הוא רק נותן דגשים לכיווץ הגוץ. עוד 10 קילו בבנץ' כן מה לעשות זה חשוב וזה המון!

עדיין אין אם זה שום בעייה מורידים מוט לחזה באחיזת רוחב רגילה ואפילו כמה ס"מ עם פיסוק צר יותר, רגליים על הרצפה, תחת עם הספסל, שכמות מכווצות.

הטווח תנועה מלא סה"כ הגוף מכווץ טוב יותר עם הקשתה גדולה לא בהרבה מהמצב הרגיל.

PowerliftingCompetitionBenchPress.jpg

טווח תנועה מלא אחי. נשאר רק לעשות lockout.

האחיזה של הבחור רחבה מאוד וגם ההקשתה היא לא הקשתה נורמלית עבור רוב המתאמנים\לוחצים.

זה מתחיל לעייף. לא דיברנו על כמה כל אחד מקשית. דיברנו על מה שדייב טייט מלמד. דייב טייט מלמד אנשים איך ללחוץ הכי הרבה בתנאי תחרות. אם אתם לא מוכנים להודות שאחת המטרות בתחרות זה טווח תנועה מינימלי חוקי, ושלצמצם טווח תנועה לא שקול ללהתחזק אז הדיון נגמר כאן. שכל אחד ימשיך להשלות את עצמו שהוא רק משפר את היציבות שלו.

מסקרן לבדוק את ההבדלים בטווחי התנועה השונים. אפשר למדוד את המרחק ממרכז המוט לנק' שאליה מורידים את המוט. בשתי סוגי הלחיצות ולראות מה ההבדל.

זה מתחיל לעייף. לא דיברנו על כמה כל אחד מקשית. דיברנו על מה שדייב טייט מלמד. דייב טייט מלמד אנשים איך ללחוץ הכי הרבה בתנאי תחרות. אם אתם לא מוכנים להודות שאחת המטרות בתחרות זה טווח תנועה מינימלי חוקי, ושלצמצם טווח תנועה לא שקול ללהתחזק אז הדיון נגמר כאן. שכל אחד ימשיך להשלות את עצמו שהוא רק משפר את היציבות שלו.

אני מסכים איתך לגמרי, איבדנו את הקו של הדיון.
למעשה אם המטרה היא ספורט / תחרות אז צריך להקשיב למה שדייב טייט מלמד (ההקשתות).
אם המטרה לגדול ולהתחזק אז יש את ריפטו ושאר הטכניקות ( ככה אני מבין).

זה מתחיל לעייף. לא דיברנו על כמה כל אחד מקשית. דיברנו על מה שדייב טייט מלמד. דייב טייט מלמד אנשים איך ללחוץ הכי הרבה בתנאי תחרות. אם אתם לא מוכנים להודות שאחת המטרות בתחרות זה טווח תנועה מינימלי חוקי, ושלצמצם טווח תנועה לא שקול ללהתחזק אז הדיון נגמר כאן. שכל אחד ימשיך להשלות את עצמו שהוא רק משפר את היציבות שלו.​

הוא מלמד עוד המון דברים בטכניקה חוץ מזה, שריפטו לא מזכיר אפילו. באמת שהדבר האחרון שמישהו שיודע איך לוחצים בWS יכול להגיד זה שהבנץ שריפטו מלמד יהיה יותר בריא למפרקים או שריפטו נותן יותר דגש על כיווץ ויציבות מדייב טייט חחחחחחח

בקשר להודעה שלי מאתמול, אם אני לוקח את הסרטון HB שעידן העלה ומשווה אותו לHB של פט מנדס? זה הופך את הסקוואט של עידן לבושה לספורט?
חחח האנשים שאומרים לך מה לכתוב 😣😣

מסקרן לבדוק את ההבדלים בטווחי התנועה השונים. אפשר למדוד את המרחק ממרכז המוט לנק' שאליה מורידים את המוט. בשתי סוגי הלחיצות ולראות מה ההבדל.

בשלישי אני אבדוק במכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית