הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על שריר בטן

yarin1212

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום עד היום לא באמת היה אכפת לי מהריבועים ואני יודע שרוה האנשים שיקראו פה יתעצבנו שאני ישאל את זה אבל אני קראתי כבר יותר מידי על זה ואני חייב עזרה ממקצוענים. אני מתאמן בחדר כושר כבר 8 חודשיים אוכל נכון במאזן של 300-500 קלריות ביום . יש לי שרירים בכל הגוף ורואים את זה אבל חשוב שאם כבר יש לי מסה בכל הגוף חשוב שיהיה לי גם בבטן אני יודע שצריף אחוז שומן נמוך ויש לי 12 אחוז שומן עכשיו השאלה איזה תרגילי בטן יהו הטובים ביותר וכמה תודה לעוזרים 😃 חשוב לציין שיש לי 4 ריבועםי למעלה ממש בקטנה

אני יודע שצריף אחוז שומן נמוך ויש לי 12 אחוז שומן עכשיו השאלה איזה תרגילי בטן יהו הטובים ביותר וכמה
אתה סותר ת'צמך... אתה יודע שזה פרמטר של אחוז שומן ובכ"ז שואל איזה תרגילים לעשות.

התרגיל הכי טוב להשגת ריבועים הוא דיאטה. קרא מאמרים בפורטל - המדריך לחיטוב מצויין למטרה שלך.
גם המאמר שמג'הול שם קודם גם מעולה!

בהצלחה..

נ.ב. פרסמת בפורום הלא נכון..

• פותח/ת השרשור
כל קודם תודה על העזרה דבר שני קראתי את המאמר הזה אל תבינו אותי לא נכון!!! אני עסוק במסה ובכל השריר יש תוצאות ממש טובות עכשיו אני עושה סקאוט דדלפיט אבל אם אני שרירי בכל הגוף אני רוצה שיהיה גם ריבועים פצצה כמו כל שאר הגוף. לפי מה שאני יודע ואני עעושה אני עושה בין 5-8 חזרות 4 סטים לכל תרגיל השאלה אם לבטן יש תרגילים טובים עם משקל? או עדיף 15 חזרות דברעים כאלה אחי

רוצה קוביות - תבצע חיטוב ל7א.ש והם יצרחו לך מהבטן.

12 א.ש. זה הרבה בשביל שישייה 😛

• פותח/ת השרשור
כל עוד זה לא בא על משהו אחר אני רק רוצה לדעת מה יהו התרגילים הטובים ביותר לנפח של שריר בטן

• פותח/ת השרשור
שמע אני מבודד כל שריר לבד אחי סקאוט נכנס לקטגוריה של רגליים אצלי אין לך איזה תרגיל שאחרי 6 חזרות אני ירצה למות?

לא - בגדול אני לא עובד על בטן - לפי דעתי די מיותר. אפילו שזה חלק מהליניארית בתרגילי עזר.

רוצה קוביות - תבצע חיטוב ל7א.ש והם יצרחו לך מהבטן.

12 א.ש. זה הרבה בשביל שישייה 😛

instant-six-pack.jpg

שמע, קשה לי להבין אותך.

זה שאתה מכניס סקוואט לקטגוריה של רגליים זה לא אומר שזה עובד רק עליהם. בתרגיל הזה הבטן עובדת בדיוק בצורה שהיא תוכננה לעבוד, דבר שאתה אמור לדעת כי קראת את המאמר. לדעתי עבודה נוספת מיותרת

• פותח/ת השרשור
שמע אחי כל הגוף שלי מסה ורק הבטן יענו לא מושקעת כזאת ובספורט הזה צריך איזון(לפי דעתי) המטרה שלי זה שתהיה מסה בכל הגוף ובבטן איו לי מספיק עד עכשיו לא עבדתי עליה מי יודע מה ועכשו החלטתי להשקיע גם בא

יש מגוון רחב של תרגילים - שיפוע שלילי עם משקל או כפיפות בטן עם משקל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית