הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיבור לאייפוד בשביל המערכת באוטו

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
יש לי אייפוד עם מלא שירים שלי ובמקום להתחיל לצרוב לדיסקים אני מעדיף תחליף של חיבור האייפוד למערכת ואז אני יכול לשים איזה שיר שבא לי,
אבא שלי קנה לי בחו"ל חיבור שאתה מוצא תדר ברדיו שרשום לך במכשיר לדוגמא 88FM אז אתה נכנס לזה בתדר ברדיו ואז שומע את המוסיקה הבעיה שיש רעשים קטנים ומעצבנים והעוצמה יחסית חלשה למה שהמערכת מסוגלת... אני אישית אוהב לשמוע חזק..
אם אתם מכירים איזה חיבור רגיל שאפשר לשמוע בו בדיוק כמו שאתה שומע בדיסק אני אשמח לשמוע עליו כי עוד מעט נגמר לי המלווה ואני יהיה חייב את זה, תודה רבה

אם יש לך יציאת AUX במערכת, פשוט תקנה כבל שמחבר בין האייפוד ל AUX במערכת, זה עולה 3 דולר ב EBAY.

• פותח/ת השרשור
יש לי יציאת AUX, יש מצב שיש את זה בסקל אלקטריק? זה החנות לאביזרים כאלה היחידה שקרובה אליי...
או רק באיביי

---------- התגובה התווספה ב 19:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:34 ----------

צריך לחבר את זה מאחורה ככה שמוסך צריך לעשות את זה נכון?
בכל מקרה צריך לשלוח אותו למוסך, אז על הדרך

יציאת AUX ברדיו דיסק, זה מקדימה נראה כמו חיבור של אוזניות.

לא יודע אם יש את זה בסאקל, תחפש בגוגל. והיציאה אמורה להיות מקדימה, אין לך איך לחבר את האייפוד למאחורי האוטו אלא אם תקנה כבל של 10 מטר ואיכשהו תעביר כבל בכל האוטו מה שיעלה לך כמו אייפוד חדש.

חחח אני התייאשתי מזה אחרי יום, לשים שירים מהאייפוד לאוטו זה הדבר הכי לא נוח שקיים. עכשיו אני מחבר MP3 ישן בUSB, תבדוק אולי יש גם לך זאת השיטה הכי טובה.

אם יש לך AUX פשוט כנס לכל חנות חשמל או מחשבים, באג לדוגמא, ותקנה כבל בעשרה שקלים.

• פותח/ת השרשור
יש לי AUX בדוק...
עד לא מזמן היה לנו את זה...
וזה לא התחבר מהיציאה מקדימה, אלא מחוט שיצא מתוך האוטו.. אני לא חושב שזה אמור לעלות כל כך הרבה... אם זה כן עולה כל כך הרבה אז פשוט היינו מחברים את זה לחיבור הרגיל אבל שזה ככה זה יותר נוח, יש מקום להניח את האייפוד... באוטו שלי אין מקום להניח אותו והוא יהיה תלוי באוויר עם הכבל מחובר..
לא שזה קריטי פשוט בכל מקרה אנחנו מחר שולחים אותו למוסך אז הם יכולים לתקן את זה

מאחורה זה כניסה למגבר, כמעט לכולם יש את זה. יש רדיו עם יציאה שנקראת AUX מקדימה, זה חיבור סוג של בננה ולשם מחברים את האייפוד. אם אין לך חיבור כזה משמע אין לך חיבור AUX מקדימה, אלא רק מאחורה וזה לא עוזר לך.

• פותח/ת השרשור
זה נראה כמו חיבור רגיל של אוזניות מה שיש מקדימה...
אני מקווה שזה מתאים, ואם יש לי מאחורה AUX זה כן עוזר לי, אני חושב שהם חיברו את זה מאחורה אולי כי מקדימה אין(אני מקווה שיש) וזה עבד כמו שצריך רק נהרס לזה החיבור איכשהו ולא החלפנו מאז.

---------- התגובה התווספה ב 23:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:25 ----------

גם במערכת יש אופציות לבחירה להשמעה כמו : דיסק,רדיו,ועוד משהו ובין היתר יש גם AUX,
רשום את זה במפורש על הצג.

---------- התגובה התווספה 29-03-2011 ב 18:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה 28-03-2011 ב 23:28 ----------

שאלה לא קשורה
אני כבר 5 שנים עם אותו פלאפון אז הגיע הזמן להחליף אותו אני חושב...
מתלבט בין הגלקסי אייס לבין סמסונג וויב2 S8530
מה אתם ממליצים

החיבור אוזניות שיש לך מקדימה זה AUX כנראה, תקנה כבל שהוא כמו חיבור אוזניות משני הצדדים וזה אמור לעבוד.

ואם יש לך גם חיבור USB אז זה יותר טוב אפילו, תחבר לשם את האייפוד עם הכבל של המחשב

וואלה אני אנסה את הUSB תודה רבה עזרתם לי מאוד 😃

המערכת שלך של pioneer? כי נשמע שהיא אותה מערכת שיש לי.
אם כן, אז כשאתה מחבר לUSB, יש לך כפתור על המערכת שכתוב עליו iPod, אם אתה לוחץ עליו זה מעביר בין שליטה מהאייפוד ובין שליטה מהמערכת (על השירים מהאייפוד).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית