הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עצות לארוחת בוקר

• פותח/ת השרשור Yakirh
  • פורסם בתאריך

Yakirh

משתמש פעיל
580
0
נק' מוניטין:
31
580
0
היי ,
בבוקר אין לי כל כך זמן אז אני פשוט לוקח איתי שוקו בשקית ואנרג'י או נייצ'ר וואלי שזה בעצם כמעט כלום ..
חשבתי על לשתות גיינר בבוקר אבל אני לא מצליח לחשוב על עוד משהו שאני יכול לקחת איתי בדרך לביתספר
תודה לעוזרים

אם אין לך זמן לשבת לאכול כמו בן אדם אז תשתה איזה אבקת חלבון או גיינר עם חלב...
או שתקום רבע שעה לפני

אני זוכר שמשה כתב את זה וזה מה שאני עושה.
לחם בייגלה+ 100 גרם גבינה צהובה בתוך מיקרו לדקה.

ערכים אחלה ויוצר טעים

אחי,אני קם ברבע ל7 רק בגלל האוכל ותאמין לי שזה לא כזה נורא..
מתרגלים לזה ומרגישים ממש רעננים אחרי זה

אתה יכול לקחת אבקת חלבון, חלב, יוגורט בטעם נניח עם תותים, לזרוק בננות, תמרים אם אתה אוהב, שיבולת שועל, קצת אגוזים או משהו כזה. הכל לתוך בלנדר ויאללה לשתות. כמובן שאפשר להשתגע ולזרוק הכל מהכל, אם יש לך בלנדר ממש מטורף אפשר לזרוק ממתקים כמו טוויקס וסניקרס.

אני אישית מרתיח חלב, שם בפנים קוואקר, מוזג לקערה עם אבקת חלבון, טיפה קינמון מעל וזה לא רע בכלל. לוקח כמה דקות להכין וכמה דקות לאכול וזה טעים להפליא + מכיל מה שאתה צריך. אתה יכול גם להוסיף כמה חתיכות בננה בכיף שלך. אחרי כל זה, מקנחים עם חמאת בוטנים 😃

אני כשקם לעבודה אוכל כמה פרוסות לחם עם כמה פרוסות גבינה צהובה , לפעמיםמוסיף איזה סניקרס כי פשוט לא מסוגל לאכול דברים "כבדים" וגם אין יותר מדי זמן להכנות...

אני שם בבלנדר 3 חלבוני ביצה + קוואקר + בננה + תפוח + יוגורט + מים בשביל לדלל טיפה

יוצא אחלה קל על הבוקר ומאוד בריא 😃

אני זוכר שמשה כתב את זה וזה מה שאני עושה.
לחם בייגלה+ 100 גרם גבינה צהובה בתוך מיקרו לדקה.

ערכים אחלה ויוצר טעים
זה כבר עבר שיפור. לוקחים רוטב פיצה ושמים על הגבינה + 3 ביצים שוברים אותם לתוך קערה (נפרדת מהגבינה), סוגרים עם צלחת למעלה ושמים ל 2:20 (משתנה בין המיקרוגלים) דקות למיקרו.
יש לנו ארוחה עם 50-100 גרם חלבון (תלוי כמה גבינה צהובה שמים) ב 3:50 דקות ;)

זה כבר עבר שיפור. לוקחים רוטב פיצה ושמים על הגבינה + 3 ביצים שוברים אותם לתוך קערה (נפרדת מהגבינה), סוגרים עם צלחת למעלה ושמים ל 2:20 (משתנה בין המיקרוגלים) דקות למיקרו.
יש לנו ארוחה עם 50-100 גרם חלבון (תלוי כמה גבינה צהובה שמים) ב 3:50 דקות ;)
לא הבנתי
לוקחים לחמניית בייגלה, שמים בפנים גבינה, רוטב פיצה ו3 ביצים?

לא הבנתי
לוקחים לחמניית בייגלה, שמים בפנים גבינה, רוטב פיצה ו3 ביצים?
לא, את הביצים עושים בנפרד. (2:20 דקות במיקרו)
את הבייגלה גבינה ורוטיב פיצה עושים גם כן בנפרד. (1:00 במיקרו)

ומה לעשות עם הביצים אחרי ששמים במיקרו?
לאכול ככה "חי?"
כי לא יהיה אפשר לשים בתוך הבייגלה כי הכול יהיה דבוק בגלל הגבינה
או שלא הבנתי

לשים בבלנדר 100+ גרם שיבולת שועל, בננה1-2, חלב, ואם בא לך אתה יכול להוסיף קצת אבקת חלבון וקיבלת אחלה ארוחת בוקר בשייק שתיקח לדרך!

ומה לעשות עם הביצים אחרי ששמים במיקרו?
לאכול ככה "חי?"
כי לא יהיה אפשר לשים בתוך הבייגלה כי הכול יהיה דבוק בגלל הגבינה
או שלא הבנתי
אוכלים בנפרד וזה לא יוצא "חי", מה שיצא לך זו ביצת עין רק במיקרו במקום על מחבת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית