הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופסור קרסו הופך לספורטאי עלית

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95

אני התרשמתי במיוחד מהסוסים המטורפים בלי החולצה שעושים פאורקלינים של 40 קילו (וזה כי אני אופטימי חסר תקנה ומעדיף להאמין שאלה באמפרים של 10 קילו).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למקרה שלא ידעתם, אותו תכנון (או חוסר תכנון) עובד על כולם, החל מסבתות בנות 85 שלא יכולות "לשבור מקביל" וכלה בספורטאי עלית. ההבדל הוא העצימות היחסית (??).

אלה משקלים של 20 קילו כל אחד והם בעצם הרימו עכשיו יותר ממה שאתה הצלחת ב לוג SS שלך

תן לי לנחש, אתה לא מכיר את הפלטות של rogue fitness, נכון?

"עבודה עם משקלים מאוד כבדים להרבה חזרות" ? (דדליפט + הנג קלין + פרונט סקוואט 40 קילו ל5 חזרות)

הציק לי הדוגמא של הבן 55
אני תוך חודשיים למדתי את אבא שלי בן 56 לעשות LB סקוואט הוא הגיע ל 75 קילו ל 3X5, ודדליפט 100 קילו ל 5 חזרות, שהוא לא התאמן ב25 שנה האחרונות בשום דבר...

למקרה שלא ידעתם, אותו תכנון (או חוסר תכנון) עובד על כולם, החל מסבתות בנות 85 שלא יכולות "לשבור מקביל" וכלה בספורטאי עלית. ההבדל הוא העצימות היחסית (??).​

לא הבנתי, אז אתה חושב שהשיטה טובה או לא? כי מצד אחד אתה צוחק עליהם ומצד שני יש פה פורום קרוספיט?
או שאתה חושב שהם ספציפית מיישמים את השיטה גרוע?

לא הבנתי, אז אתה חושב שהשיטה טובה או לא? כי מצד אחד אתה צוחק עליהם ומצד שני יש פה פורום קרוספיט?

אין בעיה עם אימוני קרוספיט לצורך סיבולת או שיפור פינוי ח"ח
כשיטה היא כושלת, כיוון שאין מיקוד והתקדמות לעבר מטרה מסויימת
לא ניתן לאמן ספורטאי בשיטה הזו
אלא להשתמש בחלק מהאימונים בשיטה (של אימון מחזורי)

הבסיס תמיד יהיה אימוני כוח בשילוב שאר האלמנטים הנדרשים לאותו ספורטאי

שים לב שכל המובילים בתחום מגיעים מענפי הכוח בכלל

אני בעד קרוספיט ברמה העקרונית. אני חושב שהיישום כושל, כמו בהרבה מקומות, כי המאמנים חסרי יכולת.

אני בעד קרוספיט ברמה העקרונית. אני חושב שהיישום כושל, כמו בהרבה מקומות, כי המאמנים חסרי יכולת.

המאמנים חסרי יכולת כי...

אני מסכים איתך שיש לא מעט מאמנים,בקרוספיט כמו בכל תחומי הכושר הגופני,שהם חסרי יכולת.אבל בכל זאת איך הסקת את זה על כל מאמני קרוספיט?

אין בעיה עם אימוני קרוספיט לצורך סיבולת או שיפור פינוי ח"ח
כשיטה היא כושלת, כיוון שאין מיקוד והתקדמות לעבר מטרה מסויימת
לא ניתן לאמן ספורטאי בשיטה הזו
אלא להשתמש בחלק מהאימונים בשיטה (של אימון מחזורי)

הבסיס תמיד יהיה אימוני כוח בשילוב שאר האלמנטים הנדרשים לאותו ספורטאי

שים לב שכל המובילים בתחום מגיעים מענפי הכוח בכלל

קרוספיט הינה תוכנית אימון גופנית כללית בסגנון GPP והיא איננה אמורה להתחקות אחר יכולת מסויימת ולכן היא איננה מתאימה לספורטאים (כמובן שגם לזה ישנם סייגים מסויימים שלא אציין כאן).
אני מסכים איתך שיש יותר מדי מתנשאים בקרוספיט שדוגלים במנטרה של "אנחנו לא מתמקדים בשום דבר,אבל אנחנו טובים בהכל" שהיא לעצמה כושלת ורחוקה מן האמת.
ההגדרה של שיטה מצליחה\כושלת היא רק בהתאם למטרות הראשוניות שהגדרת.קרוספיט,התוכנית המקורית כפי שהונחתה על ידי גרג גלסמן,איננה נועדה לאמן ספורטאים בענפיהם ועל כן שלא ממש ניתן להגדיר אותה ככושלת.

למען האמת ישנם לא מעט מובילים מרקעים נוספים,כמו:התעמלות קרקע,לחימה משולבת,פוטבול.

למען הסר ספק,קרוספיטר חכם הוא אחד שעובד על הכוח שלו ומצליח לשלב זאת באמצעות תוכניות שונות (WSB,SS)

"עבודה עם משקלים מאוד כבדים להרבה חזרות" ? (דדליפט + הנג קלין + פרונט סקוואט 40 קילו ל5 חזרות)

הציק לי הדוגמא של הבן 55
אני תוך חודשיים למדתי את אבא שלי בן 56 לעשות LB סקוואט הוא הגיע ל 75 קילו ל 3X5, ודדליפט 100 קילו ל 5 חזרות, שהוא לא התאמן ב25 שנה האחרונות בשום דבר...

אבא שלי בן 61 התאמן כל החיים שלו עד שהייתה לו תאונת עבודה ועכשיו הוא בקושי מצליח להתכופף ;azban

המאמנים חסרי יכולת כי...

אני מסכים איתך שיש לא מעט מאמנים,בקרוספיט כמו בכל תחומי הכושר הגופני,שהם חסרי יכולת.אבל בכל זאת איך הסקת את זה על כל מאמני קרוספיט?

ע"י מעקב אחרי ה-WOD של הרבה affiliates. ולא הסקתי את זה על כל מאמני הקרוספיט. מאמן קרוספיט הוא בן אדם שעבר יומיים של הסמכה. אם בזה מסתכם הרקע שלו, הוא חסר יכולת.

לדעתי הבעיה בקרוספיט שמי שמשלב את זה בתוכנית שלו פוגע קצת
בהתאוששות וגם קצת במשקלים..אבל זה אחלה למי שבחיטובב

בתור אימון לגיבושים בצבא הוא אפקטיבי?

די קולע, כיוון שהעבודה בדופק גבוה ופינוי ח"ח משותף לשני הדברים
כמובן צריך להתאמן על דברים שמדמים את אותה פעילות +-
לשפר אירובי ולהתחזק באופן כללי בנוסף (בצורה ספציפית)

• פותח/ת השרשור
ע"י מעקב אחרי ה-WOD של הרבה affiliates. ולא הסקתי את זה על כל מאמני הקרוספיט. מאמן קרוספיט הוא בן אדם שעבר יומיים של הסמכה. אם בזה מסתכם הרקע שלו, הוא חסר יכולת.

מהכרותי עם מאמן קרוספיט מוסמך, אתה צודק לגמרי. הם באמת חסרי יכולת, מוח ומחשבים ניידים.

אתה מתכוון לwod או ל-programming?

כי קשה לי להאמין שעל סמך אימון אחד ניתן להקיש על תוכנית אימונים.על סמך מה אתה קובע עם התוכנית טובה או לא בהנחה שהמטרה הראשונית היא gpp?

ואכן,בין אם זה מדריך קרוספיט או מאמן כוח,הסמכה היא רק התעודה הפורמלית.אין ספק שמאמנים כמו ביל סטאר,ריפטו,ברגנר,לואי סימונס שכותבים באתר ומעבירים הדרכות מאפשרים ליצור בסיס רחב של קהילת מאמנים ואני בטוח שיש כאלו שסופגים את הידע הזה ומביאים אותו לידי ביטוי בפרקטיקה.

אתה מתכוון לwod או ל-programming?

כי קשה לי להאמין שעל סמך אימון אחד ניתן להקיש על תוכנית אימונים.על סמך מה אתה קובע עם התוכנית טובה או לא בהנחה שהמטרה הראשונית היא gpp?

ואכן,בין אם זה מדריך קרוספיט או מאמן כוח,הסמכה היא רק התעודה הפורמלית.אין ספק שמאמנים כמו ביל סטאר,ריפטו,ברגנר,לואי סימונס שכותבים באתר ומעבירים הדרכות מאפשרים ליצור בסיס רחב של קהילת מאמנים ואני בטוח שיש כאלו שסופגים את הידע הזה ומביאים אותו לידי ביטוי בפרקטיקה.

איזה חלק מהמילה מעקב פספסת? אין לקרוספיט programming, זו אחת הבעיות העיקריות שלהם. המעטים שכן מתכננים משהו הם ה-affiliates היותר מוצלחים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית