עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למקרה שלא ידעתם, אותו תכנון (או חוסר תכנון) עובד על כולם, החל מסבתות בנות 85 שלא יכולות "לשבור מקביל" וכלה בספורטאי עלית. ההבדל הוא העצימות היחסית (??).
לא הבנתי, אז אתה חושב שהשיטה טובה או לא? כי מצד אחד אתה צוחק עליהם ומצד שני יש פה פורום קרוספיט?
או שאתה חושב שהם ספציפית מיישמים את השיטה גרוע?
לא הבנתי, אז אתה חושב שהשיטה טובה או לא? כי מצד אחד אתה צוחק עליהם ומצד שני יש פה פורום קרוספיט?
או שאתה חושב שהם ספציפית מיישמים את השיטה גרוע?
Amen.אני בעד קרוספיט ברמה העקרונית. אני חושב שהיישום כושל, כמו בהרבה מקומות, כי המאמנים חסרי יכולת.
אני בעד קרוספיט ברמה העקרונית. אני חושב שהיישום כושל, כמו בהרבה מקומות, כי המאמנים חסרי יכולת.
אין בעיה עם אימוני קרוספיט לצורך סיבולת או שיפור פינוי ח"ח
כשיטה היא כושלת, כיוון שאין מיקוד והתקדמות לעבר מטרה מסויימת
לא ניתן לאמן ספורטאי בשיטה הזו
אלא להשתמש בחלק מהאימונים בשיטה (של אימון מחזורי)
הבסיס תמיד יהיה אימוני כוח בשילוב שאר האלמנטים הנדרשים לאותו ספורטאי
שים לב שכל המובילים בתחום מגיעים מענפי הכוח בכלל
"עבודה עם משקלים מאוד כבדים להרבה חזרות" ? (דדליפט + הנג קלין + פרונט סקוואט 40 קילו ל5 חזרות)
הציק לי הדוגמא של הבן 55
אני תוך חודשיים למדתי את אבא שלי בן 56 לעשות LB סקוואט הוא הגיע ל 75 קילו ל 3X5, ודדליפט 100 קילו ל 5 חזרות, שהוא לא התאמן ב25 שנה האחרונות בשום דבר...
המאמנים חסרי יכולת כי...
אני מסכים איתך שיש לא מעט מאמנים,בקרוספיט כמו בכל תחומי הכושר הגופני,שהם חסרי יכולת.אבל בכל זאת איך הסקת את זה על כל מאמני קרוספיט?
בתור אימון לגיבושים בצבא הוא אפקטיבי?
ע"י מעקב אחרי ה-WOD של הרבה affiliates. ולא הסקתי את זה על כל מאמני הקרוספיט. מאמן קרוספיט הוא בן אדם שעבר יומיים של הסמכה. אם בזה מסתכם הרקע שלו, הוא חסר יכולת.
ע"י מעקב אחרי ה-WOD של הרבה affiliates. ולא הסקתי את זה על כל מאמני הקרוספיט. מאמן קרוספיט הוא בן אדם שעבר יומיים של הסמכה. אם בזה מסתכם הרקע שלו, הוא חסר יכולת.
אתה מתכוון לwod או ל-programming?
כי קשה לי להאמין שעל סמך אימון אחד ניתן להקיש על תוכנית אימונים.על סמך מה אתה קובע עם התוכנית טובה או לא בהנחה שהמטרה הראשונית היא gpp?
ואכן,בין אם זה מדריך קרוספיט או מאמן כוח,הסמכה היא רק התעודה הפורמלית.אין ספק שמאמנים כמו ביל סטאר,ריפטו,ברגנר,לואי סימונס שכותבים באתר ומעבירים הדרכות מאפשרים ליצור בסיס רחב של קהילת מאמנים ואני בטוח שיש כאלו שסופגים את הידע הזה ומביאים אותו לידי ביטוי בפרקטיקה.