הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג אימונים ותזונה של גלעד

מצב
השרשור נעול
חחחחחחחחח תהיה בריא גלעד..תוכנית אימונים כזאת בחיטוב.. 😲:O:O
כמה זמן לוקח לך כל אימון?

גלעד מה עם תוספים ממולצים שאתה אוהב לשלב במסה \חיטוב?
מולטי? חלבון? קריאטין? חומצות אמינו?קזאין? חטיפי חלבון? NO?✌️

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחח תהיה בריא גלעד..תוכנית אימונים כזאת בחיטוב.. 😲:O:O
כמה זמן לוקח לך כל אימון?

בד"כ שעה ורבע אחי ואני רציני
אני נח 40 שניות עד דקה גג בין סט לסט
רק בסקוואט ודדליפט אני נח טיפה יותר בערך 2 דקות

• פותח/ת השרשור
גלעד מה עם תוספים ממולצים שאתה אוהב לשלב במסה \חיטוב?
מולטי? חלבון? קריאטין? חומצות אמינו?קזאין? חטיפי חלבון? NO?✌️

שבת שלום אחי!
הייתי משלב הרבה יותר אחי הבעיה הראשית פה זה הכסף 😵
מה שכן מולטי ויטמין אני תמיד משתמש בלי לחשוב בכלל אופטימן של אופטימום
חלבון של אופטימום לאורך כל הדרך גם במסה וגם בחיטוב.
חומצות אמינו אני משתמש בחיטוב יותר רציני לקראת ה3 חודש 4 חודש לפני מר ישראל ככה סתם אני לא משתמש בהם עכשיו,חטיפי חלבון בתחילת החיטוב לפני תחרות או בחיטוב שלא קשור לתחרות ואז מוריד אותם ובמסה משתמש ולא מתבייש:)
קזאין באוף סיזון ואני משתדל גם להשתמש להשתמש במוצרים המכילים כמות גבוהה של גלוטמין לאחרי אימון שמעתי שאפשר להשתמש בסל מאס הזה שהוא לאחרי אימון לא נסיתי אותו...הוא טוב?

😵😵😵
לנוח 40 שניות ולעשות כ"כ הרבה סטים ואח"כ עוד אירובי... איך אתה חוזר בכלל הביתה?? 😣

• פותח/ת השרשור
😵😵😵
לנוח 40 שניות ולעשות כ"כ הרבה סטים ואח"כ עוד אירובי... איך אתה חוזר בכלל הביתה?? 😣

אחי אתה פיספסתה איזו הודעה או 2:)
רשמתי שאת האירובי אני עושה בבקרים!
אני לא עושה אירובי אחרי האימון בד"כ:s59:ושיש תחרות אם אין ברירה אז אין ברירה:Banane36:

אתה יכול לעבוד הרבה יותר כבד בסקוואט אם תנוח יותר זמן .
אפילו סופרמן נח לפחות 3 דקות אחרי סקוואטים או דדליפט כבדים .

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעבוד הרבה יותר כבד בסקוואט אם תנוח יותר זמן .
אפילו סופרמן נח לפחות 3 דקות אחרי סקוואטים או דדליפט כבדים .

אני בד"כ נח 2 דקות כמו שאמרתי בין סטים של סקוואט ודדליפט אחי..נסיתי לנוח יותר הבעיה שאני מרגיש קצת עייפות שאני נח מעבר לזה לא חשוב אני אנסה השבוע ויעדכן אותך!
תודה רבה על הטיפ אחי:120ag:

שבת שלום אחי!
חומצות אמינו אני משתמש בחיטוב יותר רציני לקראת ה3 חודש 4 חודש לפני מר ישראל ככה סתם אני לא משתמש בהם עכשיו,חטיפי חלבון בתחילת החיטוב לפני תחרות או בחיטוב שלא קשור לתחרות ואז מוריד אותם ובמסה משתמש ולא מתבייש:)
קזאין באוף סיזון ואני משתדל גם להשתמש להשתמש במוצרים המכילים כמות גבוהה של גלוטמין לאחרי אימון שמעתי שאפשר להשתמש בסל מאס הזה שהוא לאחרי אימון לא נסיתי אותו...הוא טוב?

שבת שלום גם לך אח שלי!
בקשר לסאל מס כן ניסיתי אותו אני לא ממש בטוח שיש בוא גלוטמין זה סוג של פורמלת קריאטין להתעוששת של השריר
שהייתי מסיים את האימון ישר שותה סקופ סל מאס שכבר הכנתי מראש בשייקר ואחרי 10 דקות בערך שאני עדיין במכון שותה את השייק חלבונים+סוכר ענבים ורק אז חוזר הביתה לאוכל האמיתי:RockOn:
בכול מקרה מאוד האבתי אותו!! הוא היה עוזר לי להתעושש בין אימונים עצימים אפילו בהפרשים של יום מאימון לאימון
אני חסיד גדול של BSN כול המוצרים שלהם יהלום אחד אחד:s85:

אני בד"כ נח 2 דקות כמו שאמרתי בין סטים של סקוואט ודדליפט אחי..נסיתי לנוח יותר הבעיה שאני מרגיש קצת עייפות שאני נח מעבר לזה לא חשוב אני אנסה השבוע ויעדכן אותך!
תודה רבה על הטיפ אחי:120ag:

גם אני הייתי כמוך , כשהתחלתי את טקסס מטוד גיליתי שאני עושה אימוני נפח (5X5 ) אם אני לא נח אז אני לא אסיים את הסטים האחרונים .
עוד משהוא אני מציע לך להעלות משקל אני מבטיח לך שאתה יכול להרים הרבה יותר ממה שאתה חושב .

• פותח/ת השרשור
שבת שלום גם לך אח שלי!
בקשר לסאל מס כן ניסיתי אותו אני לא ממש בטוח שיש בוא גלוטמין זה סוג של פורמלת קריאטין להתעוששת של השריר
שהייתי מסיים את האימון ישר שותה סקופ סל מאס שכבר הכנתי מראש בשייקר ואחרי 10 דקות בערך שאני עדיין במכון שותה את השייק חלבונים+סוכר ענבים ורק אז חוזר הביתה לאוכל האמיתי:RockOn:
בכול מקרה מאוד האבתי אותו!! הוא היה עוזר לי להתעושש בין אימונים עצימים אפילו בהפרשים של יום מאימון לאימון
אני חסיד גדול של BSN כול המוצרים שלהם יהלום אחד אחד:s85:
אני גם נורא אוהב את המוצרים שלהם הנו אקספלוד והניטריקס שלהם בהחלט יהלומים אחי..רק חבל שבקרוב נצטרך לשלהם כדי לקנות אותם יהלומים אמיתיים פה בארץ המחירים רק עולים ועולים והמוצרים מצוינים אבל הבעיה זה החסכון הם לא הכי חסכניים גם אחי..גם הסינטה 6 הזה חלבון מעולה וטעמתי אותו חשבתי שאני נופל מהרגלים אבל הקופסא קטנה מקופסת חלבון רגילה:(

במילה אחת:😵

האימון רגליים שלך זה הדבר הכי חולני שראיתי בחיים שלי.
מפתחי גוף שימו לב: אתם רוצים רגליים כמו של גלעד? SQUAT.

• פותח/ת השרשור
יש תמונות שלו ברשת ?

תמונה מהמקושרים אחי:)
גדי טרוני,ארבל ואני עומד בצד ימין:victory:

19663516_65EAACC2022BFE708D17_files_album.jpg

שבת שלום אחי!

אחי הסלמס חזק אחו******.....דבר בן זונה..עדיין התוסף הכי כייפי שהשתמשתי בו
וכן..יש בו גלוטמין..זאת הפואנטה שלו קריאטין וגלוטמין וניראה לי שהוסיפו לו גם בטא אלנין

ממצב גלעד?
נראה כמו אחלה לוג
תמשיך לעדכן ובהצלחה

בהצלחה גלעד במיוחד עם הסייקל ד.א התפריט נראה לי אחד היפים כמו שאני אוהב! 🥰

בהצלחה!

שמתי לב שאתה לוקח בין 100 מ"ג ל 150 מ"ג של אנדרול בלקן, תנסה אנדרול טורקי, נראה אותך מגיע ל 150 מ"ג של אנדרול טורקי 😉

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית