עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחח תהיה בריא גלעד..תוכנית אימונים כזאת בחיטוב.. 😲:O:O
כמה זמן לוקח לך כל אימון?
גלעד מה עם תוספים ממולצים שאתה אוהב לשלב במסה \חיטוב?
מולטי? חלבון? קריאטין? חומצות אמינו?קזאין? חטיפי חלבון? NO?✌️
😵😵😵
לנוח 40 שניות ולעשות כ"כ הרבה סטים ואח"כ עוד אירובי... איך אתה חוזר בכלל הביתה?? 😣
אתה יכול לעבוד הרבה יותר כבד בסקוואט אם תנוח יותר זמן .
אפילו סופרמן נח לפחות 3 דקות אחרי סקוואטים או דדליפט כבדים .
שבת שלום אחי!
הייתי משלב הרבה יותר אחי הבעיה הראשית פה זה הכסף 😵
מה שכן מולטי ויטמין אני תמיד משתמש בלי לחשוב בכלל אופטימן של אופטימום
חלבון של אופטימום לאורך כל הדרך גם במסה וגם בחיטוב.
חומצות אמינו אני משתמש בחיטוב יותר רציני לקראת ה3 חודש 4 חודש לפני מר ישראל ככה סתם אני לא משתמש בהם עכשיו,חטיפי חלבון בתחילת החיטוב לפני תחרות או בחיטוב שלא קשור לתחרות ואז מוריד אותם ובמסה משתמש ולא מתבייש:)
קזאין באוף סיזון ואני משתדל גם להשתמש להשתמש במוצרים המכילים כמות גבוהה של גלוטמין לאחרי אימון שמעתי שאפשר להשתמש בסל מאס הזה שהוא לאחרי אימון לא נסיתי אותו...הוא טוב?
אני בד"כ נח 2 דקות כמו שאמרתי בין סטים של סקוואט ודדליפט אחי..נסיתי לנוח יותר הבעיה שאני מרגיש קצת עייפות שאני נח מעבר לזה לא חשוב אני אנסה השבוע ויעדכן אותך!
תודה רבה על הטיפ אחי:120ag:
אני גם נורא אוהב את המוצרים שלהם הנו אקספלוד והניטריקס שלהם בהחלט יהלומים אחי..רק חבל שבקרוב נצטרך לשלהם כדי לקנות אותם יהלומים אמיתיים פה בארץ המחירים רק עולים ועולים והמוצרים מצוינים אבל הבעיה זה החסכון הם לא הכי חסכניים גם אחי..גם הסינטה 6 הזה חלבון מעולה וטעמתי אותו חשבתי שאני נופל מהרגלים אבל הקופסא קטנה מקופסת חלבון רגילה:(שבת שלום גם לך אח שלי!
בקשר לסאל מס כן ניסיתי אותו אני לא ממש בטוח שיש בוא גלוטמין זה סוג של פורמלת קריאטין להתעוששת של השריר
שהייתי מסיים את האימון ישר שותה סקופ סל מאס שכבר הכנתי מראש בשייקר ואחרי 10 דקות בערך שאני עדיין במכון שותה את השייק חלבונים+סוכר ענבים ורק אז חוזר הביתה לאוכל האמיתי:RockOn:
בכול מקרה מאוד האבתי אותו!! הוא היה עוזר לי להתעושש בין אימונים עצימים אפילו בהפרשים של יום מאימון לאימון
אני חסיד גדול של BSN כול המוצרים שלהם יהלום אחד אחד:s85:
איפה ראית את הרגלים שלו ?במילה אחת:😵
האימון רגליים שלך זה הדבר הכי חולני שראיתי בחיים שלי.
מפתחי גוף שימו לב: אתם רוצים רגליים כמו של גלעד? SQUAT.
מר ישראל 2008 של נאבא 👑איפה ראית את הרגלים שלו ?
יש תמונות שלו ברשת ?מר ישראל 2008 של נאבא 👑
יש תמונות שלו ברשת ?
שבת שלום אחי!
הייתי משלב הרבה יותר אחי הבעיה הראשית פה זה הכסף 😵
מה שכן מולטי ויטמין אני תמיד משתמש בלי לחשוב בכלל אופטימן של אופטימום
חלבון של אופטימום לאורך כל הדרך גם במסה וגם בחיטוב.
חומצות אמינו אני משתמש בחיטוב יותר רציני לקראת ה3 חודש 4 חודש לפני מר ישראל ככה סתם אני לא משתמש בהם עכשיו,חטיפי חלבון בתחילת החיטוב לפני תחרות או בחיטוב שלא קשור לתחרות ואז מוריד אותם ובמסה משתמש ולא מתבייש:)
קזאין באוף סיזון ואני משתדל גם להשתמש להשתמש במוצרים המכילים כמות גבוהה של גלוטמין לאחרי אימון שמעתי שאפשר להשתמש בסל מאס הזה שהוא לאחרי אימון לא נסיתי אותו...הוא טוב?