נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
רציתי לדווח שאני בעמוד 580 וסוף סוף זה מתחיל לזוז!
יש ספרים שצריך לתת להם 400 דפי חסד.
יש ספרים שצריך לתת להם 400 דפי חסד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא זכור לי שבספר היה הרבה שפה מלוכלכת...כן על הראשון. בראייה לאחור יותר מחצי מ-400 הדפים הראשונים היו בירבור מוחלט. מישהו אבל אולי יכול לומר לי איפה כל השפה המלוכלכת והערומות שהבטיחו לי בספר? אני מתחיל לחשוב שיש לי גרסה מצונזרת.
לא זכור לי שבספר היה הרבה שפה מלוכלכת...
רק בגלל זה השתכנעת לקרוא את הספר? 😛עבדו עלי.
רק בגלל זה השתכנעת לקרוא את הספר? 😛
לא נורא..לא, מורן (בנצורם) כתב לי שזה שווה כל דף והספר מונח לי על המדף כבר שנים, אז אמרתי ננסה..
הדבר היחיד שמעצבן אותי בז'אנר הזה הוא שהכותבים חושבים שצריך לבזבז לך 400 עמודים מהחיים כדי להקים "מסגרת" לסיפור.
לא נורא..
"סיפור על אהבה וחושך" של עמוס עוז פחות ארוך, ועדיין לקח לי בערך אותו הזמן לסיים אותו כמו את כל הסדרה של מרטין 😆
לא קראתי את הספר ואין לי ידע מה יהיה בעלילה, אבל מהפרקים של הסדרה שום דבר טוב לא קורא לדמויות ה"טובות" והרוע (כל מיני קומבינטורים וזוממים) תמיד מנצחים. כל פרק נותן הרגשת חרא בסופו , זה ממש כמו לקרוא עיתוני בוקר!
הספר שאני הכי אוהבת אצלו - "לילה אחד באוקטובר הבודד" (A night in the lonesome October)אוי לנו שאת קוראת ספרים כאלה!
ותמליצי על ספרים של זלאזני בהזדמנות זו, אולי אני אעשה הפסקה בין הספר הראשון של מרטין לשני..
אבל בעיתוני בוקר אין ציצים!לא קראתי את הספר ואין לי ידע מה יהיה בעלילה, אבל מהפרקים של הסדרה שום דבר טוב לא קורא לדמויות ה"טובות" והרוע (כל מיני קומבינטורים וזוממים) תמיד מנצחים. כל פרק נותן הרגשת חרא בסופו , זה ממש כמו לקרוא עיתוני בוקר!
i hate humansאבל בעיתוני בוקר אין ציצים!
אגב זה ספר מאד חינוכי. ילדים צריכים להבין איך העולם עובד 😆
I know. Thats why I love u 😘i hate humans