הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Game of Thrones

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
רציתי לדווח שאני בעמוד 580 וסוף סוף זה מתחיל לזוז!
יש ספרים שצריך לתת להם 400 דפי חסד.

אתה מדבר על הספר הראשון כן?
בגדול כן, אבל מהספרים הבאים יש התפתחויות.

מישהו רואה את הסדרה?
הפרק האחרון היה ממש טוב. הראו שם זרג, HBO הלכו רחוק הפעם.

כן על הראשון. בראייה לאחור יותר מחצי מ-400 הדפים הראשונים היו בירבור מוחלט. מישהו אבל אולי יכול לומר לי איפה כל השפה המלוכלכת והערומות שהבטיחו לי בספר? אני מתחיל לחשוב שיש לי גרסה מצונזרת.

בפרק הראשון יש הרבה ציצים, אחר כך זה במידה מועטה. סך הכל, נראית סדרה סבבה עד עכשיו.

כן על הראשון. בראייה לאחור יותר מחצי מ-400 הדפים הראשונים היו בירבור מוחלט. מישהו אבל אולי יכול לומר לי איפה כל השפה המלוכלכת והערומות שהבטיחו לי בספר? אני מתחיל לחשוב שיש לי גרסה מצונזרת.
לא זכור לי שבספר היה הרבה שפה מלוכלכת...

הספר האחרון שקראתי היה
Computer systems: a programmers perspective
second edition
של
David R. O'Hallaron

עלילה קצת בנאלית..

הדמות של הגמד מגניבה, ובכללי הממזר הבן של נד סטארק נראה לי דמות מעניינת, אני בטוח שיש סיפור נרחב ואיזה טוויסט שיבוא בנוגע אליה...

רק בגלל זה השתכנעת לקרוא את הספר? 😛

לא, מורן (בנצורם) כתב לי שזה שווה כל דף והספר מונח לי על המדף כבר שנים, אז אמרתי ננסה..
הדבר היחיד שמעצבן אותי בז'אנר הזה הוא שהכותבים חושבים שצריך לבזבז לך 400 עמודים מהחיים כדי להקים "מסגרת" לסיפור.

לא, מורן (בנצורם) כתב לי שזה שווה כל דף והספר מונח לי על המדף כבר שנים, אז אמרתי ננסה..
הדבר היחיד שמעצבן אותי בז'אנר הזה הוא שהכותבים חושבים שצריך לבזבז לך 400 עמודים מהחיים כדי להקים "מסגרת" לסיפור.
לא נורא..
"סיפור על אהבה וחושך" של עמוס עוז פחות ארוך, ועדיין לקח לי בערך אותו הזמן לסיים אותו כמו את כל הסדרה של מרטין 😆

לא קראתי את הספר ואין לי ידע מה יהיה בעלילה, אבל מהפרקים של הסדרה שום דבר טוב לא קורא לדמויות ה"טובות" והרוע (כל מיני קומבינטורים וזוממים) תמיד מנצחים. כל פרק נותן הרגשת חרא בסופו , זה ממש כמו לקרוא עיתוני בוקר!

לא נורא..
"סיפור על אהבה וחושך" של עמוס עוז פחות ארוך, ועדיין לקח לי בערך אותו הזמן לסיים אותו כמו את כל הסדרה של מרטין 😆

אוי לנו שאת קוראת ספרים כאלה!
ותמליצי על ספרים של זלאזני בהזדמנות זו, אולי אני אעשה הפסקה בין הספר הראשון של מרטין לשני..

לא קראתי את הספר ואין לי ידע מה יהיה בעלילה, אבל מהפרקים של הסדרה שום דבר טוב לא קורא לדמויות ה"טובות" והרוע (כל מיני קומבינטורים וזוממים) תמיד מנצחים. כל פרק נותן הרגשת חרא בסופו , זה ממש כמו לקרוא עיתוני בוקר!

חכה עוד איזה פרק או שניים 🙄
יש את המהדורה המיוחדת של עיתון הבוקר

אוי לנו שאת קוראת ספרים כאלה!
ותמליצי על ספרים של זלאזני בהזדמנות זו, אולי אני אעשה הפסקה בין הספר הראשון של מרטין לשני..
הספר שאני הכי אוהבת אצלו - "לילה אחד באוקטובר הבודד" (A night in the lonesome October)
ספר ממש נעים לקריאה, קליל וטוב. מהסוג שאפשר לקרוא פעם בתקופה ולהנות כל פעם מחדש. מומלץ בחום!

עוד ספר טוב שלו - "Bring me the head of Prince Charming"
ספר עם הרבה הומור בסגנון ז'ילאזני. יש לו שני המשכים אבל הם פחות טובים לדעתי.

נערך לאחרונה:
אבל בעיתוני בוקר אין ציצים!
אגב זה ספר מאד חינוכי. ילדים צריכים להבין איך העולם עובד 😆

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית