עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא היה טבעי.
אני עקבתי בזמנו על ההתקדמות שלו שהוא העלה באתר אחר.
אתה יודע כמה זמן לקח לו לעלות במסה מ93 קילו עד איזור ה103? המון המון, ובנאדם עם חומרים היה עושה את זה הרבה יותר מהר.
בחיטוב אני כבר לא יודע מה הוא בידיוק עשה, אני זוכר שלפני שבועיים ככה הוא התחיל להשתמש ( לפחות ככה הוא אומר).
אבל עד סוף מסה הוא היה טבעי.
כמובן שזה לא בטוח ב 100% ולעולם גם לא נדע אלא אם יעשו בדיקות....
זה מצחיק לראות אותך ואנשים כמוך מנסים להגן בחירוף נפש על משהו שאין צורך להגן עליו. תקרא את התגובה של משה. הבעיה שלי היא שמנסים להסתיר את זה ולהכחיש את זה כאילו כל התעשיה שלהם לא מבוססת על ותלויה בחומרים. וזה כבר ממניעים כלכליים שונים, אני מזמין אותך לחשוב עליהם.
לי זה לא משנה אם מישהו על חומרים או לא, מה שמציק הוא כל ההכחשות וההתחמקויות וזה פשוט עצוב ולא מכובד לגמרי.
ועוד קוראים להופעות שלהם ספורט.
אוקי בסדר, לא אמרתי לך להאמין.
אני מאמין אתה לא. נגמר הסיפור
הוא הודה שהוא לקח וינסטרול וקלן בחיטוב.אמונה תשאיר לדברים אחרים כי היא לא קשורה לסבירות הגבוהה שבחור כל כך צעיר עם מסה ושייפ ברמות כאלו לא עשה זאת בדרך נקיה ולסיכוי הנמוך מאוד להשיג דברים כאלה באופן טבעי.
כי כמובן שאתה יוצא יותר מטורף אם השגת מסה כזו בלי חומרים, לא ברור? הכל קשור לאגו. ולגבי מה שהגיוני או לא, אם אתה באמת חושב ככה גם אתה חי בסרט.
הכל קשור לאגו?כי כמובן שאתה יוצא יותר מטורף אם השגת מסה כזו בלי חומרים, לא ברור? הכל קשור לאגו. ולגבי מה שהגיוני או לא, אם אתה באמת חושב ככה גם אתה חי בסרט.
9 קילו נקי בחצי שנה זה לא הגיוני (ללא חומרים)
וסייקלים ראשונים תמיד יהיו של מאסה כיוון שהגוף מגיב הכי טוב אז צריך לנצל אותם להוסיף בשר
ולמה אתם נכנסים לקרביים של כל אחד ? יש סיבות לקחת ויש סיבות להסתיר את זה שאתה לוקח
תעזבו אותו, לא צריך לשאול כדי לא לגרום למישהו לשקר זה הכל