הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החזה לא מתפתח

elirev4

משתמש מתחיל
99
0
נק' מוניטין:
0
99
0
אני מתאמן כבר די הרבה זמן ואני שם לב שכל השרירים מתפתחים אבל השרירי חזה בכלל לא
למה זה ככה?

נערך לאחרונה:
אני אומר שכדאי לא להוסיף (יהיה יותר טוב אם לא תוסיף), אבל גם ככה זה מספיק טוב.
הסיבה לא להוסיף היא שהידיים שלך יעבדו בכל מקרה דרך שאר התרגילים, ולכן התוספות הן מיותרות (הן לא יעזרו לך ועלולות להקשות על ההתאוששות).
אם אתה ממש מתעקש להוסיף, תוסיף, זה לא העניין המרכזי פה. אני גם מאמין שאתה תרצה לוותר עליהן בעצמך בהמשך כי לא יהיה לך כוח בשבילן.

• פותח/ת השרשור
פפששש מגניב אחי התרגילים האלה יעבדו כמו שצריך על היד הדקמית?
ועוד משהו, אני לא רואה אנשים במכון איפה שאני נמצא שעושים את התוכנית הזאת, מוזר לא?

השאלות שלך חוזרות על עצמן כל הזמן, זה מיותר, וכבר לא נעים לעזור לך ולענות שוב ושוב את אותו הדבר.
זה הניסיון האחרון שלי.

הם יעבדו על כל הגוף. כדאי שתפסיק להתעסק בשטויות ותתחיל להתרכז בעיקר. תעשה את התוכנית כמו שהיא, ואם אתה משתוקק להוסיף תרגיל ליד הקדמית אז תוסיף, רק תדע שזה לא ייתן לך הרבה מלבד אולי סיפוק עצמי.

לא מוזר בכלל. רוב האנשים בחדר הכושר מגיעים ללא ידע ומסתמכים ומסתפקים במה שהמדרכים בחדר כושר אומרים להם. הם לא מתעניינים מעבר לזה. אלה שכן מתעניינים ומבקשים לרכוש ידע, לומדים דברים חדשים על הדרך הנכונה להתאמן. הרבה אנשים כמוך הגיעו לפורום עם מידע מוטעה, ודרך הפורום למדו כיצד נכון להתאמן כדי להשיג את המטרות שלהם. אתה יכול לנצל את הפורום כדי לשפר את האימונים שלך, או להישאר עם חוסר הידע והטעויות, זאת בחירה שלך. אף אחד לא יכול לעזור לך אם אתה לא עוזר לעצמך!!!

הבנת שתוכנית שלך לא טובה והחלטת שאתה עושה את התוכנית SS, כל הכבוד, יש התקדמות. עכשיו אתה צריך להתחיל את החלק המעשי- תלמד את הטכניקה, תתרגל את התרגילים ותתחיל להתאמן כמו שצריך.
שתתחיל לעבוד, אם יהיה לך שאלות אני אשמח לענות, עכשיו זה פשוט לטחון מים.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אחי אצלנו במכון כושר לא מקשיבים למדריכים כל כך, והאנשים שמה מפותחים ברמות מפחידות והם לא עושים SS

אחי אצלנו במכון כושר לא מקשיבים למדריכים כל כך, והאנשים שמה מפותחים ברמות מפחידות והם לא עושים SS

תקשיב, יש המון דרכים לגדול גם בלי SS, אני בעצמי אף פעם לא עשיתי את התכנית הזאת ואני רואה תוצאות יפות בזמן קצר יחסית, פשוט תנסה דברים ותראה מה עובד עליך הכי טוב.
אין תכנית קסם שתעזור לך, פשוט תרים משקלים כבדים,תעבוד קשה, תאכל בהתאם והתוצאות יגיעו.

תבקש מהם שיזריקו לך לתחת מה שהם מזריקים
אם לא תעשה SS וזהו

תשמעו זה אחד הנושאים הכי מצחיקים שקראתי פה בפורום,נראה לי הילד הזה הוא סתם איזה דמות שמישהו המציא כדי לשגע לכולם את השכל...אשכרה קראתי עכשיו את כל התגובות ואם זה באמת הסתלבטות זה ענק!

• פותח/ת השרשור
כבר איזה 3 אנשים פה אומרים שאפשר לגדול גם בלי SS
אז איזה עוד תוכנית יכולה לעזור לי לגדול?

כבר איזה 3 אנשים פה אומרים שאפשר לגדול גם בלי SS
אז איזה עוד תוכנית יכולה לעזור לי לגדול?

כמתאמן מתחיל אתה תגדל גם מתכנית ליצנית כל עוד אתה אוכל כמו שצריך. אבל יש תכניות טובות יותר ותכניות טובות פחות. ענו לך כבר על כל מה שאתה צריך לדעת, לך לעבוד במקום לחפור כל יום.

• פותח/ת השרשור
שאלה אחרונה וזהו

את הסקוואט עם איזה מוט אני עושה אולימפי/רגיל?
אותו דבר לגבי הדדליפט?

• פותח/ת השרשור
יש לי בעיה קטנה עם סקוואט הלכתי למכון היום ובגלל שבדיוק התחלתי את התוכנית החדשה רציתי ללמוד פיזית איך עושים סקוואט, ובאתי לאחד המדריכים ושאלתי אותו איך עושים והוא אמר "עזוב את זה אל תקשיב למי שאומר לך לעשות את התרגיל הזה, תבוא אליי ונסדר לך תוכנית"

עכשיו אין מצב שאני עוזב את התרגיל הזה בשביל התוכנית של המאמן הזה. קיצר אני לא יודע איך לעשות סקוואט איך להתחיל לעשות הסירטוני וידאו לא כל כך עוזרים לי, מה לעשות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית