הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה ברכישת מולטי ויטמין

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
קודם כל, עשיתי חיפוש מעמיק בפורום וקראתי המון, ככה שזה לא סתם נושא ואני באמת צריך יעוץ אישי בשבילי.

אני כמעט ולא אוכל ירקות ופירות ביום יום. זה גרוע אני יודע, אבל פשוט לא יוצא לי, נדיר שאני אוכל ירק או שתיים ביום, לכן אני מרגיש שהתוספים הללו חשובים לי מאוד.

הבנתי מפוסטים של משה ו-EMZ שהמולטי ויטמין שנותן הכי הרבה תמורה הוא של Twinlab, ואני מתכוון לקנות אותו, אבל יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות עליהם:

1. הבנתי שעם Twinlab צריך לתסף גם בויטמין D, מגנזיום וסידן, האם זה נכון? אם כן, האם יש המלצה לחברה מסוימת שהולכת טוב עם המולטי ויטמין הזה? או פשוט חברה טובה לתיסופים הללו?
2. חוץ מויטמין D, מגנזיום וסידן, לא ראיתי שמזכירים תיסוף של ויטמין C, אבל קראתי במאמר של "דיאטת כסאח" בפורטל שככלל רוב התוספים לא מגיעים עם רמות גבוהות של C, האם יש לתסף גם בו במקרה שלי?
3. האם יש צורך לתסף גם באומגה 3/6/9? אם כן, אשמח להמלצה על חברה טובה.
4. האם יש חשיבות ללקיחת התוספים עם אוכל?
5. מה ההמלצות צריכה ליום של הויטמינים? בולעים את כל הסוגים כל פעם, 3 פעמים ביום? אני נמצא בדיאטת IF, האם המלצת הצריכה משתנה בגלל זה? או שאני אמור לקחת אותם גם בזמן צום?
6. לפי אחד הפוסטים של MOONLight : http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=225000&postcount=2
הוא טען שרק 3% מהויטמינים האוראליים נספגים, האם יש אמת בדבר?

אני מתכוון לקנות מחו"ל (ויטה קקה), אז אין בעיה בחברות שלא נמכרות בארץ.

סורי על החפירה,
EMZ רק אל תתהפך עלי :(

תודה שבת שלום 😃

1 לא משנה
2 כדאי לתסף בויטמין C
3 רק אומגה 3, כל השאר יש בשפע ממוצרים זמינים (שמן זית, אגוזים...)
4 רצוי לצרוך עם אוכל כולל שומן ומים כיוון שהויטמינים מסיסים במים ושמן (חלק ככה וחלק ככה)
5 תלוי במנה שאתה קונה יש ויטמינים כמו אופטימן שזה 3 כדורים מנה ואז אתה יכול לחלק, טווינלאב אחד ביום
6 לא יודע, לא מעסיק אותי

• פותח/ת השרשור
תודה רן,
בקשר ל-1, "לא משנה" איזו חברה או התיסופים לא משנים?
יש לך איזושהיא המלצה בכל זאת לחברה? אני ממש אבוד מרוב אפשרויות...
ד"א, המולטי של טווינלאב מגיע בגירסא עם ברזל ובגירסא בלי, האם שווה לקחת את הגירסא עם? (חצי דולר יותר)

בלי ברזל עדיף כי ניתן בקלות להגיע לעודף וזה לא יוצא
בכללי אני צורך מוצרים של NSI ומולטיויטמין של טווינלאב

את המולטי תקח אחרי אוכל אחרת זה עושה קצת בחילה, נגיד לאחי קניתי אופטימן כי הטווינלאב עושה לו קצת בחילה הוא לוקח את זה לפני בצפר ולא אוכל כי הוא ממהר לצאת

אני לוקח איתי את הכדורים ולוקח אותם אחרי האוכל (או שאני אוכל בבית ולוקח אותם)

תראה מה יוצא לך זול ואמין

בכל מקרה אבקת חלבון אני ממליץ על אינטראקטיב מהארץ יש לך 10% הנחה כגולש LBS

• פותח/ת השרשור
יש להם שמה תוסף שמכיל גם סידן גם ויטמין D וגם מגנזיום, אבל מנה זה 3 קפסולות והערכים לא מגיעים בכלל לצריכה היומית. האם כדי ללכת על זה או שעדיף לקנות כל ויטמין בקופסא נפרדת?

האם יש שוני בצריכה של כדורי ג'ל (של D3)?
והאם יש הבדל כשהם אומרים ויטמין D3 לבין ויטמין D?

---------- התגובה התווספה ב 10:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:53 ----------

אני מצטער על הדאבל, אבל הצלחתי להגיע לרשימת מוצרים שאני די סגור עליה, ואשמח אם תאשרו לי אותה:
vitaminsd.jpg

(לא שמתי לינק או איזכור לאתר)

- אני מתלבט לגבי איזה סוג של תוסף סידן לקנות... רובם מגיעים ביחד עם מגנזיום, מה עדיף? וגם ראיתי סידן סיטראט, זה שווה?
- מצאתי כמה פוסטים עם המלצות לויטמין D3 הזה
- המגנזיום ציטראט נספג יותר טוב לפי bentzurm
(http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=116587&postcount=2)
- יש מבצע עכשיו של 1+1 על ה-D3 והאומגה-3 אז נראה לי שווה, מה אתם חושבים?

המחיר ריאלי לפי דעתכם? בהנחה שמישהו מביא לי את זה מחו"ל ככה שהמשלוח חינם...

תודה:jester:

נערך לאחרונה:
1. הבנתי שעם Twinlab צריך לתסף גם בויטמין D, מגנזיום וסידן, האם זה נכון? אם כן, האם יש המלצה לחברה מסוימת שהולכת טוב עם המולטי ויטמין הזה? או פשוט חברה טובה לתיסופים הללו?
2. חוץ מויטמין D, מגנזיום וסידן, לא ראיתי שמזכירים תיסוף של ויטמין C, אבל קראתי במאמר של "דיאטת כסאח" בפורטל שככלל רוב התוספים לא מגיעים עם רמות גבוהות של C, האם יש לתסף גם בו במקרה שלי?
3. האם יש צורך לתסף גם באומגה 3/6/9? אם כן, אשמח להמלצה על חברה טובה.
4. האם יש חשיבות ללקיחת התוספים עם אוכל?
5. מה ההמלצות צריכה ליום של הויטמינים? בולעים את כל הסוגים כל פעם, 3 פעמים ביום? אני נמצא בדיאטת IF, האם המלצת הצריכה משתנה בגלל זה? או שאני אמור לקחת אותם גם בזמן צום?
1. זה תלוי בצריכת הויטמינים/מינרלים. אם אתה לא צורך מספיק, כדאי לתסף במיוחד אם אתה מתאמן. אם אתה לא נמצא מספיק זמן בשמש- מומלץ מאוד D. אני אישית לא רואה שמש כמעט ולא אוכל חלב אז אני מתסף בהכל. חברות שאני אוהב: D- קרלסון. מגנזיום- אני קונה רק ציטראט של NOW. סידן אני מקבל חינם בקומבינה אבל במקומך הייתי קונה רק ציטארט ולא אחר וגם לא פורמולה. אתה יכול לקנות גם את כולם NSI למרות שאני לא אוהב ויטמין D שהוא לא סופטג'ל על בסיס שמן.
2. אין לזה תשובה חד משמעית. במידה ואתה מתאמן עצים וקבוע הייתי ממליץ לך לקחת. אם יש לך בעיה כספית זה לא חובה. אני אישית לוקח וממליץ על הSLOW RELEASE של NSI.
3. כן. תקנה את מוצרי ה"סופר". או של NSI/NOW או קרלסון יוצאים הכי שווה.
4. תמיד כדאי לקחת את כל התוספים עם האוכל ולא על בטן ריקה.
5. אתה לוקח לפי המינון. אני חושב שיוצא לך כולה מגנזיום ואומגה יותר מפעם ביום. זה לא כזה קריטי. אמנם עדיף לפזר אבל יהיה לך גרעפסים מגעילים של דג.

• פותח/ת השרשור
1. זה תלוי בצריכת הויטמינים/מינרלים. אם אתה לא צורך מספיק, כדאי לתסף במיוחד אם אתה מתאמן. אם אתה לא נמצא מספיק זמן בשמש- מומלץ מאוד D. אני אישית לא רואה שמש כמעט ולא אוכל חלב אז אני מתסף בהכל. חברות שאני אוהב: D- קרלסון. מגנזיום- אני קונה רק ציטראט של NOW. סידן אני מקבל חינם בקומבינה אבל במקומך הייתי קונה רק ציטארט ולא אחר וגם לא פורמולה. אתה יכול לקנות גם את כולם NSI למרות שאני לא אוהב ויטמין D שהוא לא סופטג'ל על בסיס שמן.
2. אין לזה תשובה חד משמעית. במידה ואתה מתאמן עצים וקבוע הייתי ממליץ לך לקחת. אם יש לך בעיה כספית זה לא חובה. אני אישית לוקח וממליץ על הSLOW RELEASE של NSI.
3. כן. תקנה את מוצרי ה"סופר". או של NSI/NOW או קרלסון יוצאים הכי שווה.
4. תמיד כדאי לקחת את כל התוספים עם האוכל ולא על בטן ריקה.
5. אתה לוקח לפי המינון. אני חושב שיוצא לך כולה מגנזיום ואומגה יותר מפעם ביום. זה לא כזה קריטי. אמנם עדיף לפזר אבל יהיה לך גרעפסים מגעילים של דג.
תודה רבה,
אבל אני לא מוצא סידן ציטראט שמגיע לבד. הכל מגיע או בשילוב עם מגנזיום או עם D,
אין סידן ציטראט מבודד?

• פותח/ת השרשור
אז תקנה עם D ופשוט תוריד במינון של הD שקנית בנפרד.
האם צריך לצרוך את המגנזיום יותר מפעם אחת למרות שבטבלת ערכים של המוצר הוא מגיע ל-100% צריכה יומית? ומה לגבי האומגה 3? לא רשומה שמה בכלל כמות הצריכה היומית ()

בסוף החלטתי ללכת על הסידן סיטראט עם D ולוותר על ה-D לבד. התוסף הזה נותן במנת הגשה 100% מהצריכה היומית של סידן, ו-175% מהצריכה היומית של D.
()
החלטה טובה לפי דעתך?

בעיקרון הגעתי פחות או יותר לרשימת הזמנה שלי, היא בסדר?
vitaminsp.jpg

הזמנתי כפול מויטמינים מסוימים כדי להגיע ללפחות 120 יום שבהם אקח הכל.
:hoel

זה לא הויטמין C שהתכוונתי אליו.
בויטמין D צריך לקחת בערך 1000-2000.
מגנזיום תקח פעם בבוקר ופעם בערב.

• פותח/ת השרשור
הייתי הולך על מולטי ויטמין של אופטימום או טווינלב וסוגר עניין
ו.. נשאר עם חוסרים? אם כבר אז כבר, אתה לא מסכים?

---------- התגובה התווספה ב 17:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:41 ----------

זה לא הויטמין C שהתכוונתי אליו.
בויטמין D צריך לקחת בערך 1000-2000.
מגנזיום תקח פעם בבוקר ופעם בערב.
התכוונת לזה?

מה הקטע שזה כמעט פי 2 מהמחיר? יש הבדל כ"כ משמעותי לדעתך?
ולפי המינונים שציינת לויטמין D, אני אצטרך לצרוך אותו פעמיים ביום בנוסף למה שאני אקבל מהכדור המשולב של הסידן סיטראט, וגם זה יהיה בקושי 1100%. הגיוני?

אוקי רשימה אחרונה וסופית, בבקשה תאשרו:
vitamins.jpg

מינונים:
- טווינלאב מולטי ויטמין - 1 ביום
- מגנזיום סיטראט - 2 ביום
- אומגה-3 - 2 ביום
- סידן סיטראט + D3 - פעם 1 ביום
- ויטמין D מבודד - 2 ביום (? - לא בטוח, זקוק לאישור)
- ויטמין C (ה-Slow Release) - פעם 1 ביום

נ.ב.
המחיר לא קצת מוגזם לפי דעתכם? זה מה שאנשים מוציאים על ויטמינים בימינו?

טנקס:Sync-0h5y1d7:

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה אתה רוצה כבר.
אני רוצה לדעת שאני קונה את התוספים הנכונים וצורך אותם בצורה נכונה כדי לא לעשות לגוף שלי נזק ולהשתין חצי מהדברים שאני לוקח.
רק מבקש שתאשר אם הכמויות נכונות? ומה ההבדל בין הC הרגיל לC בגירסאת הSLOW שלו.

SR נספג טוב יותר.
ואמרתי לך כבר את הכמויות.
כבר הלכתי לאיבוד. תשאל שאלות ספציפיות.

עריכה: טוב אני לא יודע אם מה שכתוב בתמונה זה לכדור או מנת הגשה.
עדיף לך לדעת כמה לקחת מבחינת מינון ולפי זה לקחת כדורים, ככה גם אם תחליף חברה תדע כמה אתה צריך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
SR נספג טוב יותר.
ואמרתי לך כבר את הכמויות.
כבר הלכתי לאיבוד. תשאל שאלות ספציפיות.
אוקי, הינה שאלה יותר ספציפית:
היות וויטמין D מסיס בשומן ואתה ממליץ לי לצרוך 1000-2000 מ"ג ביום, אין סיכוי שאני אקבל הרעלה?

עריכה:
כשאמרת 1000-2000, התכוונת למ"ג או % צריכה יומי?
יצאתי מטומטם

---------- התגובה התווספה ב 18:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:30 ----------

עריכה: טוב אני לא יודע אם מה שכתוב בתמונה זה לכדור או מנת הגשה.
עדיף לך לדעת כמה לקחת מבחינת מינון ולפי זה לקחת כדורים, ככה גם אם תחליף חברה תדע כמה אתה צריך.
אהההה אני משתגע... :(
הD 2000UI זה מנת הגשה של כדור 1, ואם אני לוקח יחד עם זה את הכדור המשולב של הסידן אני אצטרך כנראה לחתוך אותו או משהו, אם זה בכלל אפשרי.

יש איזה אתר שנותן מינוני צריכה לכל הויטמינים האלה? אני אבוד פה ובפורטל אין שום מאמר על ויטמינים 😵

תרשום מה אתה לוקח ומה הכמות.
כבר הלכתי לאיבוד בכל השאלות שלך.
מה אתה רוצה לדעת?
ויטמין D? קח 1000 עד 2000 IU

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית