הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אורגזמה לינארית-5X5

• פותח/ת השרשור
טוב,אם יש דבר שהצלחתי לאבד במהלך השבוע הראשון של התוכנית זה את האגו שלי,אני מגלה שהטכניקה שלי ברוב התרגילים היא פח,ואני עושה ירידת משקלים דרסטית על מנת לסדר את העניין הזה..

המשקלים שעבדתי היום היו
סקוואט-100 קילו
בנץ-100 קילו
חתירה-65 קילו

אני מעלה סרטון לטכניקה..מוזמנים לתת ביקורות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
BOR, שים לב לסירטון

לגבי הסקוואט, הבירכיים שלך גולשות קדימה ונכנסות לבפנים. תחשוב שאת התנועה אתה צריך לעשות על העקבים ולא קצות האצבעות, כל המשקל שלך אמור ללכת על העקב.
לגבי הבירכיים, תחשוב שאתה רוצה להוציא את הבירכיים בתנועה כמה שיותר הצידה, תחשוב על זה כל התנועה תתאמץ אפילו מאוד לעשות את זה.
תנסה אולי להוריד עוד משקל לכיוון ה 80 ק"ג ולראות אם הטכניקה יותר טובה.
תתנחם בזה שיש אנשים שמגיעים ל 200 ק"ג סקוואט ומבינים שהטכניקה שלהם חרא ואז מתחילים מחדש, ככה שאתה במצב דיי טוב.
העומק השתפר בכל מקרה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחלה...תודה על הדגשים...

לגבי החתירה,ראיתי את הסרט,מה הדגשים לגבי הטכניקה שלי..?ראיתי סירטון אחר במאמר שאלות ותשובות על הSS ואני חושב שאני לא רחוק משם,אולם בסרטון שאתה הבאת זה נראה שונה...איפה אני צריך לשים לב?

ב BOR אתה לא מוציא מספיק חזה, ומזיז יותר מדי את הרגליים, הן לא אמורות לזוז כמעט בכלל.
בנוסף תרים קצת את הראש.

• פותח/ת השרשור
טוב,אז הקרבתי 2 אימונים למטרת טכניקה,וגם הבנה נוספת שכנראה כדי לרדת ברמת התוכנית לכיוון הSS

וככה קרה שהיום הרמתי:

סקוואט-105(קצת מביך)
פרס-60
פאור קלין-60
בנץ'-105
דד ליפט-100

נראה עד איזה משקלים אני יצליח להגיע עד סוף החודש ואיתם אני יכנס לחיטוב!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית