הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנט אובר וטי באר

ניני

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
שלום
בתור מתחיל רציתי לברר שתי מושגים שאני שומע כל הזמן שזה שתי תרגילים
עד כמה שהבנתי שניהם לגב
בנט אובר
וטי באר
על מנת לאמת שאכן הבנתי נכון ואלו הם התרגילים אני מעלה שתי קישורים מאתר יוטוב אחד לתרגיל בנט אובר ואחד לתרגיל טי באר
אני רק רוצה לאמת שאכן התרגילים בקישורים הם בנט אובר וטי באר
תודה לעוזרים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נכון - מתח צר בסופינציה צר (צ'ין אפס) או באחיזה ניטראלית, אפשר להעמיס שם יותר משקל אצל מרבית האנשים יחסית למתח הרחב.

בנט אובר רו (לא זה שבוידיאו, אלא מהרצפה) במשקלים קצת מתקדמים פשוט קרע לי את הגב התחתון, אבל זה התרגיל הכי יעיל שנתקלתי בו ללטיסימוס דורסי.

בנט אובר רו (לא זה שבוידיאו, אלא מהרצפה) במשקלים קצת מתקדמים פשוט קרע לי את הגב התחתון, אבל זה התרגיל הכי יעיל שנתקלתי בו ללטיסימוס דורסי.

לפי מה אתה קובע שהוא הכי יעיל? מה רע במתח? דדליפט?

תעשה מתיחות לגב התחתון זה יכול לעזור לך לפתח גמישות ולמנוע כאבים

אוקיי, תיקון: הכי יעיל עבורי. לפי מה אני קובע? לפי איך שהוא הקפיץ לי את הכוח בגב, למשל בתרגיל מסור או פולי עליון ותחתון, ולפי איך שהשריר נראה.

אוקיי, תיקון: הכי יעיל עבורי. לפי מה אני קובע? לפי איך שהוא הקפיץ לי את הכוח בגב, למשל בתרגיל מסור או פולי עליון ותחתון, ולפי איך שהשריר נראה.

אני לא מטריל, אני מנסה להסביר לך למה זה טעות(לדעתי..) ולעזור לך לבחור את התרגיל שבאמת הכי טוב.

בוא נשווה למשל בין זה לבין מתח, בשניהם יש פשיטת כתף שזאת התנועה שעושה ה LD. לדעתי לפעמים נ-BOR יש נטייה לא לעשות את החזרות באופן מושלם ואז הטווח תנועה לא שלם=פחות גירוי לשריר.

האנטומיה שלך לא שונה משל כל אחד אחר ולכן קשה לי להאמין שתרגיל X יותר טוב בשבילך מתרגיל Y. לגבי מה שאתה טוען שזה הגביר לך את הכח ואת המסה אני לא יכול להתווכח, אבל זה יכול להיות מעוד 1000 סיבות שונות חוץ מהתרגיל: מנוחה יותר טובה, אכילה וכ'ו..

לא הייתי מסיק מסקנות מהר לגבי התרגיל רק ע"ס זה.

אל תבין לא נכון, אני לא בא לנזוף בך ולא להטריל פה, אני רוצה שתבין שיכולות להיות עוד סיבות לבחירת תרגיל שבסופו של דבר שתעשה את השיקולים שלך ואת הבחירה שלך בבחירת תרגיל היא תהיה מבוססת על דברים נכונים.

בהצלחה!!

התכוונתי לרחב גבי...
ולרחב גבי התרגילים הכי טובים לדעתי זה עדיין מתח ובנט אובר ראו למתחיל...ומה שהבאתה זה בנט אובר ראו רגיל...יש גם פנדלי ראו שיביא לך יתרון בכוח מתפרץ...
וחוץ מזה גם סנאצ' תרגיל מצוין..
המאמר בפורטל שתורגם ממאמר של בילי סטאר על הנושא מצוין

כתרגילים למתאמן מתחיל בנושא הגב - הפשוט ביותר הוא הדדליפט והמתח (אחיזה צרה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית