הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספרים בנושא אנטומיה

Shattered-Brain

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
קראתי את הפרק של הסקוואט והדדליפט ב starting strenth ,והבנתי את הדגשים העיקריים לטכניקה נכונה,אני מתרגל סקוואט ודדליפט ומעלה משקל מאימון לאימון(ושומר על טכניקה נכונה כמובן).
מה שפחות הבנתי בספר זה את ההסברים על האנטומיה מסביב,מה מחובר למה,איזה שרירים נכנסים לעבודה בתנועה מסוימת ולמה.
האם יש ספרים למתחילים שיכולים לשפוך קצת אור בנושא.

אתה יכול להזמין מאמזון, עדיף להזמין ספרים גירסאות קודמות הם בד"כ 50-80% יותר זולים מהגירסה האחרונה (שאתה לא צריך אותה, כי הם בד"כ משנים רק את הכריכה ואומרים שיש להם גירסה חדשה. אנשים כמוני חייבים לקנות את הזבל הזה כי המרצה דורש, אבל לך זה לא משנה).
כשאני למדתי אנטומיה, למדנו מהספר הזה:
http://www.amazon.co.uk/Human-Anato...7895/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1307867978&sr=8-1

הוא מכסה לרוב את מה שאתה צריך, במיוחד מה שיש ב SS. לא יקר 13 פאונד למשומש, לא יודע מה לגבי משלוח לארץ אבל אמאזון אנגליה שולח לארץ.
בטח EMZ ימליץ לך על ספר אחר שהיה לו ניסיון איתו, כולם אותו דבר פחות או יותר.

בשביל להבין את ההסברים בSS אני חושב שהאתר שEMZ הביא לך מכסה את מה שצריך.

אני חושב שאם אתה לא לומד באקדמיה אין לך מה לעשות עם ספרים ואינטרנט יכסה את זה.
אבל אם אתה בכל זאת רוצה אני למדתי מhttp://www.amazon.co.uk/Human-Anato...=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1307870700&sr=1-2
ויש לך גם תמיד את נטר.
התוכנה הייתה טובה, עזרה לי. תודה לחמאה הרחובותית (מספר 2 אחרי בנצי).

יש את הספר שמקבלים בקורס למדריכים בשיאים, שהוציאה אותו המרצה
הוא די בסיסי ויעשה את העבודה (תתקשר לשיאים ותשאל)

כל ספר אמיתי (אקדמאי) באנטומיה זה עונש ולא תבין כלום

http://www.siim.org.il/home/artdetails.aspx?mCatID=29466&artID=8820

אה כן, אל תשכח שספר אנטומיה אמיתי (כמו שאנחנו הבאנו) מכיל אנטומיה של כל מערכות הגוף. זה אומר שבערך עשירית ספר הוא רק על שריר-שלד.

אה כן, אל תשכח שספר אנטומיה אמיתי (כמו שאנחנו הבאנו) מכיל אנטומיה של כל מערכות הגוף. זה אומר שבערך עשירית ספר הוא רק על שריר-שלד.

וזה מיותר ומבלבל למי שרוצה קצת ידע בסיסי
אחרי שהוא ידע וירצה להרחיב שיפנה לספרים שאתה ממליץ

אם זה לא היה הספר קורס שלי, לא הייתי קונה אותו לעולם.
אנטומיה זה משעמם.

• פותח/ת השרשור
אני בסך הכל רוצה ידע בסיסי על השלד השרירים ולהבין למה בתנועות מסוימות שרירים כאלה ואחרים עובדים האם בספר ש-moo הביא יש את זה ?

נערך לאחרונה:
אתה יכול גם לרכוש את הספרים של משה שחר מוינגייט, זה מה שהשתמשנו בקורס בזמנו וזה היה יחסית פשוט.

אני בסך הכל רוצה ידע בסיסי על השלד השרירים ולהבין למה בתנועות מסוימות שרירים כאלה ואחרים עובדים האם בספר ש-moo הביא יש את זה ?

במה שהבאתי יש אנטומיה נטו
כדי לדעת איזה שריר עובד באיזו תנועה זה כבר שייך לתחום שנקרא קינזולוגיה
אתה יכול למצוא על זה חומר ברשת (כמובן צריך קודם לדעת אנטומיה בסיסית כמו בספר שהבאתי לך)
הספר שת איתי זיו די מכסה הכל, תנסה להשאיל אותו ממישהו שעשה את הקורס בשיאים
זה יתן לך משהו בסיסי ביותר

הניתוח של הסקוואט לא להיט, עדיך לקרוא בספר של ריפ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית